De grote Krapuulmeeting

Weer een nutteloos Salonsocialistbericht. Zappen!

Wat zou het leuk zijn om eens een Krapuul meeting te houden. Gezellig bij elkaar komen en elkaar eens face to face te ontmoeten.
We huren een gezellige CO2 neutrale zaal en het is de bedoeling dat je dan natuurlijk ook CO2 neutraal naar de zaal toe reist. Laat uw Trabant dus thuis. Uw jas kunt u ophangen in de garderobe, die bewaakt wordt door ijzeren Rita, die haar kosteloze steun heeft toegezegd.

Natuurlijk zijn er gastsprekers. Zo komt Hans Jansen uitleggen over het gevaar van het ontbreken van sfeerverlichting in Turkse koffiehuizen en zal de heer Bosma zijn laatste boek , “Hoe verzin ik een motie”, signeren. Natuurlijk komen er ook serieuze sprekers aan bod. Zo vertelt Talitha van Zon over haar laatste avonturen in Libië en krijgen we hier een schitterende diapresentatie van te zien.
Er kunnen waterpijpen gerookt worden en voor de salonsocialisten onder u zijn we bereid deze te vullen met sigarentabak.

Dit zou wel eens een schitterende dag kunnen worden.
Voor jullie dan tenminste, want ik kom niet.

5 gedachten over “De grote Krapuulmeeting”

 1. Dit doet me denken aan een politieke stroming van volgelingen van iets dat ettert op twitter. De onderlinge eenheid van de stroming bestaat uit het volgen van deze top-etter. Wat zou je krijgen als de befaamde 1,5 miljoen in een zaaltje bij eenkwam, en discussies aanging over onderwerpen, gevolgd door stemmingen?

  Zou je na afloop nog steeds mogen stellen dat de top-etter 1,5 miljoen mensen vertegenwoordigt?

 2. Een meeting kan leuk zijn.
  Maar dan zonder sprekers.
  Een dag om eens elkaar te leren kennen, en over andere dingen te hebben.

 3. Het is veel beter en tevens passend bij ons land om het woord “trabant te doen vervangen door de veel meer ingeburgerd begrip “oldtimer”. Daar beschikken een zeer grote aantal medelanders over en die zijn alles maar niet CO2 vriendelijk.

  Natuurlijk als je iets schel kijkt zie dat niet.

Reacties zijn gesloten.