Weer een PVV’er voor wie het allemaal teveel wordt

Deze keer betreft het Klara Wolthof van de Provinciale Staten te Groningen. Haar plaats zal worden ingenomen door Dennis Ram.

Wie?

Dennis Ram. Ja mensen, hier op Krapuul wordt dat allemaal bijgehouden. Leest u nog eens even terug welke intellectueel er plaats gaat nemen in de Provinciale Staten van Groningen.

Wolthof laat overigens “via diverse media weten geen aanspraak te maken op een eventuele wachtgeldregeling”. Dat klinkt nogal indrukwekkend, Het Volk juicht dit toe, vooral als je weet dat er voor iemand die 2 maanden in de Provinciale Staten heeft gezeten helemaal geen wachtgeldregeling bestaat. Maar ook met deze lulkoek kun je dus de Telegraaf halen als (ex)-PVV’er.

25 gedachten over “Weer een PVV’er voor wie het allemaal teveel wordt”

 1. @ jan van brienne:
  fortuin ? fortuin? wie was da.. OOjaa dat was die kale andere racist die moslims haatte beschimpte beledigde iedereen tegen elkaar opzette en haat verspreidde in het land..en er uit wou gooien enzovoort,niet als hij er een paar huurde hoor voor de nacht…Ja die fortuin nou das waar ook daar had ook iedereen een terechte hekel aan,behalve volgelingen dan

 2. Fortuin is vermoord om zijn meningen, door net zon soort als jullie, eh ex kraakbeweging, en wilders gaat heus ook nog wel ook net als Fortuin, en daarna gaat er pas echt wat veranderen.

 3. @ jan van brienne:
  jan van brienne Schreef:

  Fortuin is vermoord om zijn meningen, door net zon soort als jullie, eh ex kraakbeweging, en wilders gaat heus ook nog wel ook net als Fortuin, en daarna gaat er pas echt wat veranderen.

  Jan,fortuin zijn mening was vervuld met haat,en die haat kreeg hij terug op een onfortuinlijke wijze zelfs..wat je zaait zul je oogsten,wie de bal kaatst kan hem verwachten..Wie goed doet goed ontmoet,wie slecht doet slecht ontmoet en soms slechter ontmoet dan je verwachtte

  Denk jij Jan,als er een partij of beweging zal opkomen met een populistische eenling die roept: weg met de Jan van brienne’s,paspoort afpakken van de Jan van Brienne’s.Jan van Brienne is een minderwaardig mens.van Brienne hoort hier niet,Jan van Brienne moet weggedeporteerd worden,Jan van Brienne is niet gewenst,..en dan tegen jou zeggen Jan….tja het is een mening eentje van vrijheid

 4. 2 maanden??????? Een half jaar is ze statenlid. Wachtgeldregelingen gaan wel degelijk voor haar op! Minimum van twee jaar krijg je als je langer dan 3 maanden in de staten zit…. Wat een stemmingmakerij hier

 5. Remko Schreef:

  2 maanden??????? Een half jaar is ze statenlid. Wachtgeldregelingen gaan wel degelijk voor haar op! Minimum van twee jaar krijg je als je langer dan 3 maanden in de staten zit…. Wat een stemmingmakerij hier

  Nee jij vergist je én degenen die het over 3 maanden hebben.
  Wachtgeld geld gewoon als je werkloos bent.
  Dat nobele gebaar van Klara is nonsens. Ze heeft immers juist opgezegd wegens haar drukke baan.
  Hetzelfde geintje heeft haar Geestelijk Leider Wilders ook uitgehaald door te zeggen dat hij afziet van subsidies die andere partijen wel krijgen.
  Hij kan niet eens subsidie krijgen omdat de PVV geen leden heeft en dááraan is het gekoppeld.

 6. jvdheuvel Schreef:

  Goed punt, maar er zal wel een andere reden zijn waarom ze er geen recht op heeft. Ze heeft al een baan bijvoorbeeld.

  Juist!

 7. jan van brienne Schreef:

  Fortuin is vermoord om zijn meningen, door net zon soort als jullie, eh ex kraakbeweging, en wilders gaat heus ook nog wel ook net als Fortuin, en daarna gaat er pas echt wat veranderen.

  Nee, Fortuyn is niet vermoord om z’n mening, althans niet zoals jij die bedoelt maar omdat hij er geen problemen mee had dat er dieren werden gemarteld t.g.v. de bontfokkerijen.
  Jammer hè?
  Fortuyn had ook een kopje kleiner gemaakt kunnen worden omdat hij bijvoorbeeld het deed met minderjarige en (voor jullie Wildersaanbidders) minderwaardige Marokkaanse jongetjes.
  Overigens wilde Fortuyn graag vermoord worden.
  Dat heeft hij zelf gezegd tijden een interview waar hij langs een portrettengalerij liep waar ook Kennedy bij was. Vermoord worden leek ‘m ook wel een aardige dood. Ik vond niet dat hij die verdiende. Immers zo lijkt het een heldendood. En een held was onze Pim bepaalt niet, hoewel hij veel minder laf was als jou held Wilders. Maar diens lafheid kun je inmiddels gerust spreekwoordelijk noemen.
  Ik denk niet dat er in Nederland een laffer persoon rondloopt dan Wilders.

 8. Of, zoals zo velen die op de PVV stemmen, wist ze niet waar ze in verzeild raakte. Veel mensen die er op stemmen denken dat ze niet zo extreem zijn en dat het wel meevalt. Dat het meer schreeuwen voor de Buhne is. Mocht je er dan ineens midden in zitten en er achter komen dat er toch wel enge kereltjes zitten dan wil je er uit natuurlijk.

 9. M von iersel Schreef:

  Helemaal met je eens, Jan. Laat Fortuyn een voorbeeld zijn voor ons Alle!

  Wilders heeft dat voorbeeld in zoverre al gevolgd dat hij ook een fractie samengesteld heeft uit een zorgvuldige selectie van de grootste malloten in Nederland. Nou die kop nog kaal.

 10. jan van brienne Schreef:

  Fortuin is vermoord om zijn meningen, door net zon soort als jullie, eh ex kraakbeweging, en wilders gaat heus ook nog wel ook net als Fortuin, en daarna gaat er pas echt wat veranderen.

  yep , en daarom hebben we nu nog geen fascistische dictatuur … Maar jullie domme honden-anussen hebben een nieuwe voetknecht van de kapitalisten met een grote bek gevonden om te volgen , schijnt een genetische afwijking te zijn die dominant is in de Homo Non-Sapiens Fascistus

 11. M von iersel Schreef:

  Helemaal met je eens, Jan. Laat Fortuyn een voorbeeld zijn voor ons Alle!

  Een kale homo*, met 2 doorgefokte hondjes, die niet vies was van de darkroom . . . nee dank je!

  (* Voor de goede orde ik heb niets tegen anders geaarden, en neem dus ook geen aanstoot als u mij voor hetero uitmaakt)

 12. Ik trof dit op haar site:

  Beroep
  Sociaal agogisch verzorgende in opleiding
  Statenlid sinds
  10 maart 2011

  Het leek me dat , al dan niet nog in opleiding voor dit beroep, dit niet zo aansluit bij de PVV!

 13. # 7 “” wilders gaat heus ook nog wel ook net als Fortuin……””
  Wat een enge reactie brrr…..een moord voorspellen of wensen is gedachtengoed van naargeestige griezels , ziet u dat misschien niet in de spiegel? ..

Reacties zijn gesloten.