CDA bereidt zich vast voor op PVV regering

crazyWil de PVV concessies op het gebied van Islam en immigratie om met de CDA te regeren, het CDA doet het alvast andersom; PVV retoriek en programmapunten overnemen. Zoals het “probleem” van de marokkaanse importbruiden 😆 keihard aanpakken, net alsof dat HET probleem is waar NL tegenwoordig mee zit:

Van Haersma Buma zei dat de opkomende populariteit van Geert Wilders en diens visie op integratie geen rol heeft gespeeld bij de bepaling van de eigen standpunten (Telegraaf)

Kun je dat ook zeggen zonder te lachen, Buma? :mrgreen:

24 gedachten over “CDA bereidt zich vast voor op PVV regering”

 1. Zou het er dan toch op neerkomen dat ik straks politiek asiel in Marokko moet gaan aanvragen? 😕

 2. Gaat nog leuk worden, Balkenende die Premier is en eventueel Wilders daarachter die zijn mond moet houden. Balkenende kon Bos de mond al niet snoeren, vraag me af of hij Wilders dan wel in toom zou kunnen houden. Als ze een kabinet zouden vormen, geeft ik ze niet meer dan een paar maanden. 😥

 3. Wilders

  “Eventueel is de partijleider bereid gedoogsteun te geven aan een minderheidskabinet van CDA en VVD, maar hij zit liever zelf in de regering.”

  ROFL – zijn achterban krijgt precies waar het vanaf wilde.

  nog ff blijven babbelen Wilders. 😎

 4. @2 Niet gek dat er steeds meer mensen vertrekken uit dit land om elders een nieuw leven op te bouwen. Advies, ben je afgestudeerd en heb je een beetje gespaard. Dan is dit de tijd om weg te wezen. Dan kan je uit het vliegtuigraam als je wegvliegt van Schiphol net toezien hoe de boel in elkaar stort na het opstijgen. :mrgreen:

 5. @6: Ik werk gelukkig bij een wereldwijd bedrijf waar het wordt bevorderd om bij het bedrijf te blijven als je naar een ander land gaat. Dus dat is het probleem niet. Maar weet je ik ben eigenlijk veels te eigenwijs om me weg te laten pesten uit mijn eigen land. 😛

 6. #9. weg laten pesten? het leven duurt een korte poos.
  dus genieten hoort er ook bij. maar je betrokkenheid hoeft niet minder te worden hoor. je hoeft toch niet te emigreren?

 7. Vanuit een ander land kan je nog veel beter het krapuul in NL bestrijden. Weliswaar in ballingschap maar je hoeft niet bang te zijn dat je door stadscommando’s van je bed wordt gelicht wegens demonisering van de Grote Leider.

 8. @11: Nee, ik hoef niet te emigreren. Maar dat als ik in een land leef waar een extremist en racist als Wilders in de regering zit ik ook recht heb op politiek asiel.

 9. @12 Nou betwijfel of je het beter kunt bestrijden aangezien je het krapuul dan niet in den levende ondervindt. Ja de optie buitenland is slechts een uitvlucht, maar geen permanente oplossing.

 10. @12 JvdH – buiten dat. 1 telefoontje naar de juiste persoon , en er komen tig mannen aansnellen.

  zo worden de problemen opgelost. politie is er meestal niet bij nodig. zo heb ik een keer iemand heel rustig verwijderd zijn worden uit de straat. is ie de straat uit, rust terug.

  nee, ben niet bang dat er ooit krapuul voor mijn deur staat. ik kan dag- en nacht bellen :mrgreen:

 11. #15. toevoeging. heb uit ervaring dat er in Nederland driftig naar mijn adres gezocht werd. wel, schrijf nog steeds hetzelfde. eigenlijk is het heel goed die afstand ook. vooral om zelf te ervaren hier hoe het leven ook kan zijn.

  niemand die mij lastigvalt omdat ik de taal niet beheers. nee, had vandaag wel 10 mensen die mij overal bij wilden helpen. helaas spraken er 8 geen Engels. maar dan brengt men je, of handen en voeten werk en wijzen welke richting.

  rechtdoor en 2de straat links versta ik al helemaal. zulke dingen dan.

  denk niet dat een Moslim die hulp in Nederland gehad heeft of nog zou kunnen verwachten. in ieder geval van veel mensen NIET.

 12. Wilders:

  Het is nog maar de vraag of de mensen die nu in de Kamer zitten daar straks ook nog zitten. Wilders wil sommigen op de lijst laten dalen en anderen op de lijst laten stijgen.

  en hij heeft natuurlijk ook nog veel goede mensen achter de hand. die heeft ie bewaart. van hij is er klaar voor. voor het regeren dan. geintje.

 13. @14 Ik ervaar het krapuul nou toch ook niet in levende lijve? Goddank en afkloppen.

  @17 Daarom soms benijd ik je wel. Lekker ver weg.

  Nou weer on topic mensen PVV 😥 samen met het CDA 😥

 14. @15 Das wel jammer hier in NL, als burger kan je het krapuul niet verwijderen. Want voor je de 1.. hebt ingetoetst, lig je op de grond. Ga je je weren dan mag je je verantwoorden. De PVV-kiezer zegt altijd dat Holland een kweekvijver is voor is buitenlandse crimineeltjes die alles mogen doen en laten op de straten. :roll:. Advies voor die PVV-ertjes ga eens een nachtje doorzakken in een stad als Rdam. Kijk wat de Hollandse jeugd daar uithaalt.( zie Hoek van Holland). Vraag me af,de PVV is voor de harde aanpak. Maar je hoort weinig over hoe ze die Hollandse Jeugd dan gaan aanpakken. Of zou het stemmen kosten? 😥

 15. toevoeging 21,

  jong Marokko- jong Oranj, PVV was zeer uitgesproken over “Marokkaanse Hooligans”, over de Nederlandse niks. Ajax-Feyenoord is is elk jaar een veldslag, hoor je niks over uit monde van de PVV.

 16. Ja we dwalen weer af, wel lekker zo’n admin die daar gelijk op wijst :mrgreen: .Top!
  Maar CDA heeft nooit afstand genomen van de PVV, wat dat betreft zijn ze wel tot alles bereid om aan de macht te blijven. De PVV heeft tot nu toe vooral uitgehaald naar de PvdA. Ik proef ergens wel broederliefde.

 17. @23, dat heeft Wilders toch gezegd?

  ze verkopen hun moeder nog als dat nodig is om aan de macht te blijven.

  verder zijn ze ook niet kritisch. ze pakken alles aan en op.

  eigenlijk oud nieuws wat Wilders vertelde. algemeen bekend.

  schaamteloos 👿

Reacties zijn gesloten.