Mark Rutte in zijn sas met Bruin I

De samenwerking met de PVV loopt perfect, alsdus Rutte in Elsevier. Ja, wees er maar trots op Mark, dat jij het afgrijselijkste kabinet sinds Seyss-Inquart zo gesmeerd kunt laten lopen.

‘Ik let er ontzettend goed op dat ik mijn eigen partij niet tekortdoe, dat het CDA en de PVV zich bediend voelen,

Let jij daar maar op ja. Moet jij vooral ook eens opletten wat de rest van Nederland daarvan denkt.

 

5 gedachten over “Mark Rutte in zijn sas met Bruin I”

 1. Ik heb altijd gehoord : regeren is vooruit zien.
  Als dit kabinet ergens in uitblinkt, dan is het de kortzichtigheid.
  En totaal geen visie.

 2. Regeringspartijen VVD en CDA zijn zeer tevreden over hoe de samenwerking verloopt met gedoogpartij PVV. Ze vinden PVV-leider Geert Wilders niet alleen betrouwbaar, maar ook voorspelbaar.

  Nou, gezien het feit, dat de abjecte nonsens van Wilders cs al meermaals als redelijke bliksemafleider voor het perfide beleid van Rutte heeft weten te fungeren, begrijp ik die uitspraak wel. Betrouwbaar is immers politiek gezien een relatiever begrip dan we zouden menen en op de inschatting, dat Wilders voorspelbaar zou zijn, valt eigenlijk helemaal niets af te dingen.
  😉

 3. Tja hij blijft voor mij een manager die Rutte opdracht bezunigen op de mensen die het hardst hulp nodig hebben de rijken tja das onze achterban daar komen we niet aan mentaliteit en Wilders is inderdaad een goede bliksem afleider de kut mongool praat over moslims en iedereen is blij en tja dat bezuinigen gaat maar door bruin is slecht heel slecht

Reacties zijn gesloten.