30 gedachten over “PVV’er Dion Graus weer in opspraak”

 1. Als ik naar zijn foto kijk dat bij het artikel is geplaatst zeg ik een gokverslaafde hoerenlopende pedofiel just saying
  Peace

 2. doofpotje voor dat akkeftietje met zijn ex en schoonfamilie, innige banden met antibioticaspuiters, smeergeld (Limburg tenslotte…. :-)), misschien een vrouw verkracht die hem niet zo geweldig vond, achtervolgd door schuldeisers, werkgevers belazerd, stalking, bedreiging, fraude en bestialiteit

  zo maar een paar associaties met Dion

 3. de dierenliefde iets te letterlijk in praktijk gebracht ( met zijn broek op ze knieën aangetroffen terwijl hij een pony afranselde omdat die niet goed genoeg stil bleef staan ??? )

 4. Die dion had losse handjes (normaal persoonlijke eigenschap van PVV-ers). Hij heeft zijn voormalige vrouw en zijn voormalige schoonvader en minaresse (bijvrouw) heel vaak mishandeld. Er is daar heel vaak aangifte van gedaan bij justitie.

 5. Hij heeft gevochten met een medewerker van Hans anders ze hadden ze model bril niet meer op voorraad!

 6. Genetisch onderzoek heeft uitgewezen dat Graus een gemuteerde hond blijkt te zijn. Wilders was hier al drie jaar van op de hoogte, maar vertrouwde er op dat de therapie die Graus onderging om niet meer één been op te lichten als hij moest plassen afdoende was. Eind maart verloor Graus echter eenmalig alle controle toen hij een wel zeer fraaie boom zag staan, wat door een passerende fietser fotografisch werd vastgelegd.

  (Nieuwsgierig wat dit met belastende documenten van Justitie te maken heeft? Ik ook, dus morgen allemaal kijken!)

  .
  Jacqueline Wouters Schreef:

  Een relatie met Marianne Thieme?

  Wel hééééééél toevallig dat zij net heeft aangekondigd met zwangerschapsverlof te zullen gaan. Zag ze de bui reeds hangen?

 7. Hij wilde stiekum PVV gedoneerd uit neorechtse denktanks gebruiken voor een transseksuele operatie,de hormonen had ie al en wilde nog geld voor haarinplant en het maken van een flamoes en tietjes.. de ontharing van zijn gezicht maakt hem zo rood en hij wilde een mooie grotere zonnebril model victoria beckham

 8. Jammer dat Brandpunt niet eens een tipje van de luier onthult. Nu moet ik dus zelf invullen wat hij op zn kerfstok heeft. Heeft justitie stiekem een illegale Nertsenfokkerij ontmanteld waar Dion eigenaar van is?

 9. Ilse Uyttersprot, de burgermoeder van de Belgische gemeente Aalst, laat zich graag penetreren boven op de toren van een kasteel. Dat weten we omdat er een filmpje van op Youtube staat. Al anderhalf jaar lang. Dat filmpje is gemaakt door Dion Graus als kasteelheer.

 10. @20 Ik denk dat ze elkaar qua dierenliefde niet eens zoveel ontlopen… die undercover HP-journaliste vertelde al dat er binnen de fractie regelmatig grapjes worden gemaakt over hoe gek Dion op beestjes is.

  Alleen zit Graus natuurlijk wél hopeloos met zijn prioriteiten in de knoop. 😛

 11. Iemand die zichzelf ‘de laatste Limburgse ridder ‘ noemt, die een film over zichzelf gaat maken omdat hij ‘zo geweldig’ is, die alles wat hij aanraakt in goud kan laten veranderen… met een verleden van mishandelingen en financiele wantoestanden, bij zo iemand hoef je niet diep te duiken om wat belastends te vinden. De grootste vijand van Graus zijn dan ook niet de media, de ‘linkse kerk’, de moslims, de pinguins of de kanarieclub, maar is Graus zelf. De KRO had waarschijnlijk geen zin om een serieus onderwerp te behandelen en dus krijgen een docu over een malloot, lekker makkelijk kijkcijfers scoren (maar van mij mogen ze). Deze docu had eigenlijk door Comedy Central uitgezonden moeten worden. Hoe zouden Wilders en Graus in South Park getypeerd worden?

 12. Harry F. Kriele Schreef:

  Hoe zouden Wilders en Graus in South Park getypeerd worden?

  Het zijn zodanige karikaturen dat ze Cartman voorbijschieten …, Graus is met wat moeite nog als vader van Cartman voor te stellen , maar Wilders ???

 13. Bettina:
  “Ik zal wel mosterd zijn; maar zien vrouwen in godesnaam in die engerd?”

  Hij heeft iets wilds in zich en daar vallen bepaalde vrouwen met niet al teveel eigenwaarde op. Voor sommige vrouwen een man die er “natuurlijk” uit ziet en voor de ander een man met een slordig
  uiterlijk. Voor sommige vrouwen een man die primitief en bot overkomt, voor sommigen een man die spontaan en eenvoudig is.
  Boveniden behoort hij ook nog eens tot de club der verlossers der Vaderlands. Net zoals sekteleiders gewild zijn bij een bepaalde categorie vrouw die er een soort eer in zien om tot de roedel te behoren.
  Feit is dat als hij niet tot het gezelschap van het populisteclubje behoorde hij hoogstwaarschijnlijk zijn toevlucht moest kiezen tot eenzame pleziertjes. Want als je de mythe die om de PVV hangt wegneemt dat er een ordinaire onaantrekkelijke, uiterlijke onverzorgde en slordige man die ook nog niet beschikt over enig vorm van charme overblijft.

 14. Bettina,
  Er zijn bepaalde vrouwen die nou eenmaal een vreemde keuze hebben als het gaat om hun keuze’s voor bepaalde mannen. Zo zien veel vrouwen in Marc Dutroux een “aantrekkelijke man” waar ze best wat mee wat willen hebben. En hij is echt niet de enige psychopaat die in de smaak valt bij sommige vrouwen. Laatst was er een documentaire op National Geographic Channel over ontsnapte gevangenen. In die documentaire zag je een gevangenisverpleegster die verliefd wordt op een gevangene, met hem trouwt in de gevangenis en hem helpt te ontsnappen. Bij de ontsnapping heeft zij op een bewaker
  geschoten. Het vreemde is dat de verpleegster niet oninteressant was bij vele mannen en vele mannen met haar een verhouding zouden willen. En toch maakt zij een keuze die al bij voorbaat hopeloos en kansloos is. Zou nou de gevangene zijn gevangenisstraf hebben uitgezeten en zij met hem wat zou beginnen dan zou ik dat helemaal geen vreemde keuze hebben gevonden.
  Uiteindelijk belande zij voor dat geinteje levenslang daarvoor in de gevangenis.
  Nu is er helemaal niets mis mee als men gevangen

 15. Volgens het ambtsbericht was te bewijzen dat Graus op 13 oktober 2002 tijdens een etentje bij zijn vader verbaal agressief was geweest tegen zijn vrouw en dat hij haar ter plekke gedurende een minuut de keel dichtkneep. Nadat Graus haar had losgelaten dreigde hij “een vuurwapen tussen de wenkbrauwen te zetten.”De vader van Dion Graus bevestigde tegenover de politie “dat zijn zoon zijn vrouw inderdaad diverse malen bedreigd, mishandeld en de keel dichtgeknepen had.”

 16. Prins Schreef:

  De uitzending van Brandpunt begint om 22.15 uur op Nederland 2.

  Mag ik het weer niet zien, verdorie!

  Maar dit is natuurlijk wel weer goed nieuws voor de PVV. Extra aandacht is meer zetels

 17. Geert is over zijn hoogtepunt heen alleen weten Henk & Ingrid het nog niet

  zelfs Maurice le Chien zegt peeveevee -1 🙂

 18. kaaskop Schreef:

  Geert is over zijn hoogtepunt heen alleen weten Henk & Ingrid het nog niet

  Dat hoop ik na iedere brievenbuspisser, maar zolang de Telegraaf het niet op de voorpagina zet, zie ik nooit peilingsresultaat. Ik ben bang dat de PVV stemmer nog nooit van Dion heeft gehoord.

 19. de kiert wielders internesjonal friedom alijens loopt als een trein… zonder locomotief

  financiers willen resultaten zien, het belangrijkste resultaat van de PVV in de strijd tegen de beweerde islamisering is waarschijnlijk dat de A9 van en naar de Beverwijkse Bazaar geen 130 km per uur is…

  wanneer Wilders weer eens woedend is dan leidt dit tegenwoordig tot gaap reacties

  het debat aangaan is er niet bij, een tweet hier, een sms daar, geen daden maar woorden

  het nieuwtje is er wel af, de PVV is net zo’n plucheplakkende machtsgeile gevestigde partij gebleken als de door hen verfoeide “linkse elite”

  nu men bij de PvdA regelmatig stoere praat uitslaat bij monde van Marcouch of Cohen zijn de verschillen wel heel erg klein geworden

  de politiek in Nederland is over het geheel genomen een oppositieloze grijze massa geworden, een enkele uitzondering daargelaten

 20. #37. Ik ben bang dat de PVV stemmer nog nooit van Dion heeft gehoord.

  Oh, de PVV stemmers hebben wel degelijk van Eric Lucassen, Dion Graus en al die andere helden van de PVV gehoord. De negatieve berichtgeving over hen is alleen…. drie keer raden… juist, propaganda van de linkse kerk, bedoeld om de PVV kapot te maken en het is allemaal de schuld van de PvdA, want Job Cohen is in geheimzinnige complotten betrokken waarvan alleen de heldere geesten van de PVV weet hebben. Geert heeft zijn hoogtepunt wel gehad, het nieuwe is er vanaf, zijn tot in den treure herhaalde boodschap wordt sleets en bied geen soelaas voor de bezuinigingen. De PVV is tot stilstand gekomen en ebt binnenkort weg, net als Trots op Nederland. Dan wordt het weer wachten op de volgende rechtspopulist, maar voordat die op poten is gezet zijn we (denk ik, maar dat weet ik natuurlijk niet zeker) alweer een aantal jaren verder. De kans is groot dat er dan hele andere maatschappelijke problemen spelen (het thema ‘integratie, multucultuur, etc.’ waait ook wel weer een keer over) zoals bijvoorbeeld de vergrijzing, de concurrentie met de opkomende economien, het geklungel van Europa, etc. Met rechts-populistische antwoorden kom je niet ver in deze thema’s, je zult tenslotte mee moeten doen met de globalisering en met afsluiting en isolatie bereik je dan niet veel. Het rechtspopulisme was dan een fase, iets uit de jaren 2000-20(20?). Er wordt in 2050 wat summier aandacht aan het populisme besteed in de geschiedenisboekjes, waarin staat dat er in het begin van de eenentwintigste eeuw veel onzekerheid bestond in een veranderende wereld en mensen zich dus terug trokken in hun vertrouwde wereldje, met als gevolg dat de rest van de wereld hen economisch inhaalde.

Reacties zijn gesloten.