PVV kan voorbeeld nemen aan Efteling

Misschien een leuk nieuw kamerlid voor de PVVDe nieuwe “aanwinst” van de PVV, Richard de Mos, denkt het ei van Columbus te hebben uitgevonden en vraagt om een “kosten-baten analyse klimaatbeleid”. (meer)

Zo kan de PVV natuurlijk wel bezig blijven. Ik weet daarom nog een paar goeie voor de PVV;

Kosten-baten jeugdbeleid
Kosten-baten defensiebeleid
Kosten-baten sociale zaken beleid
Kosten-baten wetenschapsbeleid
Kosten-baten landbouwbeleid
Kosten-baten justitiebeleid
enz enz enz

En dan motie van wantrouwen, motie van wantrouwen, motie van wantrouwen, motie van wantrouwen enz enz enz.

Automatiseer die PVV nou gewoon. Gewoon een geinig sprookjesfiguur dat afwisselend “kosten-baten analyse” en “motie van wantrouwen” roept.

Net als bij de Efteling. Daar heeft Nederland geen 9 kamerleden voor nodig.

7 gedachten over “PVV kan voorbeeld nemen aan Efteling”

 1. Probeer eens een keer écht leuk te zijn. Dit begint langzaamaan een heel sneue verzameling Wilders-stukjes te worden.
  Je bent vermoeiend en saai, heer van den Heuvel.
  En je schrijft volgens mij voor anderhalve man en een paardenkop (Sonja)

 2. Liera, volgens mij kan je niet tellen. Deze site wordt door meer mensen bezocht dan anderhalve man en een paardenkop. Dat je niet kan tellen begrijp ik, aan je reactie te zien ben je pro-wilders en die laten keer op keer zien dat ze niet de allerslimste zijn 🙂 Dat je een andere bezoeker uitmaakt voor paardenkop zegt iets over je opvoeding. Ken je het stukje van Van der Mos waarin ie zo onbeschoft was tegen Van Gent ? Met je uitspraken laat je zien dat je net zo asociaal bent als je fuhrer…..

  Ga je schamen man…. en als de inhoud van deze site je niet bevalt rot je toch lekker op !!!

 3. De Mos: “Toen tien jaar geleden de aarde, als gevolg van een zeer sterke El Nino, een periode van opwarming kende heeft de politiek, zeker na de hype rondom ‘An Inconvenient Truth’, besloten de opwarming van de aarde in zijn geheel toe te wijzen aan de menselijke CO2-uitstoot. ”

  Leugen. Die korte periode van extra opwarming (ongeveer een half jaar) werd gewoon geweten aal El Nino. De lange-termijnopwarming kwam nog steeds voor rekening van CO2.

  En nog een leugen Geen enkele klimaatwetenschapper beweert dat de opwarming geheel komt door menselijke uitstoot en evenmin is menselijke uitstoot pas in 1998 verantwoordelijk gesteld voor de extra opwarming. Nou ja, lees http://www.krapuul.nl/?p=22265 maar. 😛

  De Mos: “…worden de rol van de zon, veel of juist weinig zonneactiviteit en de wolken ernstig onderschat.”

  Leugen. Zon en wolken worden in alle berekeningen gewoon volledig meegenomen. De zon is sinds 1975 zelfs een beetje afgekoeld, dus wat valt daar aan te onderschatten?

  Ja, hij leert het al beter te verpakken, maar het is nog steeds Poeppus Stierus.

 4. 😛

  *ziet trouwens nu pas dat dit een post uit de oertijd is* *had in gedachten al “Richard de Mos praat weer poep” stukje in voorbereiding*

  Eigenlijk had ik dus moeten zeggen “En hij gaat het nog steeds slechter verpakken óók.” 😀

Reacties zijn gesloten.