Geert Wilders legt even uit wat voor een partij Duitsland nodig heeft

“Duitsland heeft een partij nodig die niet belast is door betrekkingen met neo-nazi’s en door antisemitisme, maar een respectabele partij.”

Juist; een partij zoals de PVV, met zijn brievenbuspisser Lucassen, kopstootspecialist Hernandez, faillissementsfraudeur Jhim van Bemmel, in opspraak zijnde en van vrouwenmishandeling beschuldigd fractielid Graus, de absoluut-geen-pornobaron zijnde spikemeppende Sharpe, bijlzwaaier en barmansleurder Brinkman, en niet in de laatste plaats kopvoddentaksheffer, knieschutter en moslimdeporteur Wilders zelf.

11 gedachten over “Geert Wilders legt even uit wat voor een partij Duitsland nodig heeft”

 1. Keira Schreef:

  Mischien wel Het is niet het meest cosmopolitische volk, vind ik.

  Nou, zo’n Seyss-Inquart zag er toch geen probleem in gewoon een eens heel ander land te gaan besturen.

 2. Het wordt tijd dat ik nu met een rooie kop vol schaamte kuilen op de Duitse stranden moet gaan graven, respect voor een volk dat beseft “niemals wieder”!

 3. MadPride Schreef:

  @1 Een typisch Nederlands vooroordeel tegen Oostenrijkers?

  Kwam hun laatste engert niet postuum uit de kast ?? terwijl hij altijd iets tegen Homoos had ???

 4. @10 Engerds genoeg daar in Oostenrijk, “keine Frage”, ik steiger echter al jaren tegen de algehele beeldvorming tav Oostenrijk specifiek in Nederland, terwijl inmiddels toch wel gebleken is, dat Nederland (om het hele land en alle inwoners maar eens net zo te generaliseren) geen haar beter gebleken is (en dus ook de nodige engerds heeft geproduceerd). De pot en de ketel, lijkt me zo… 😉

Reacties zijn gesloten.