Dion Graus gestuurd om te beoordelen of het allemaal wel binnen het fatsoenlijke bleef

…bij Knastercross, afgelopen weekend in Geulle, Limburg. Nee, als het gaat om iemand te laten beoordelen of een en ander fatsoenlijk blijft denk je inderdaad als allereerste aan Dion Graus, serieus verdacht van vrouwenmeppen, keeldichtknijpen en pistooldreigen met betrekking tot zijn ex. Diegenen die bij de PVV nog géén strafblad hebben lijken dat steeds meer slechts aan slordigheden of onwil van het Openbaar Ministerie te danken te hebben.

De door Graus uit te voeren beoordeling betrof hier overigens de dit jaar ingevoerde PVV-klasse bij de Knastercross. Leest u even mee?

“De zesde editie van de Knastercross in Geulle (Zuid-Limburg) presenteert dit jaar als primeur de PVV-klasse. Deze is bedoeld voor alle rechtgeaarde Limburgers, die nu openlijk uit kunnen komen voor hun politieke keuze op de crossbaan. Dat maakte de organisatie van Knastercross zondag bekend.”

Ja menschen, Rechtgeaarde Limburgers, u leest het goed. Dat zijn blijkbaar de Limburgers die graag met omhooggestrekte bruine arm voor de PVV wensen te paraderen.

Wat het al dan niet fatsoenlijk blijven van dit festijn betreft, troffen wij nog dit opmerkelijke reclamespotje aan op de website http://www.diongraus.nl. Ja, dat bourgondische Zuiden toch, met eventuele bunga-bungaparties.

 

9 gedachten over “Dion Graus gestuurd om te beoordelen of het allemaal wel binnen het fatsoenlijke bleef”

 1. Nu vinden vrouwen het al snel bedreigend als je hun keel dichtknijpt, moet Geert gedacht hebben.

 2. 😛

  En hoe heet het vervolgens als je de man die jouw keel dichtknijpt stevig bij de ballen vat? (mij is verteld dat dat een probaat middel is, of kon ze er niet bij omdat het zo’n dwerg met korte benen is?)

 3. Ik mag toch hopen dat er in die PVV klasse een enorme lading sarcasme zit. Anders ga ik als rechtgeaarde Nederlander toch spontaan over m’n nek.

 4. het hele terrein blank

  dat is wel ideaal in de optiek van rechtgeaarde Lambûgahs

  wat zou de winnaar van de PVV klasse hebben gewonnen? een minuut de keel dichtknijpen van Joyce?

 5. Van de site van Knastercross:

  Aan de Knastercross doen 6 verschillende klasses mee. Daarvoor mag iedereen zich inschrijven (homo’s, vrouwen, allochtonen en werkelozen genieten de voorkeur).

  “PVV klasse (crossmotoren)
  Het volk heeft gesproken! Limburg kleurt sinds enige tijd rood, blauw en grijs in plaats van bronsgroeneikenhout. We gaan dus niet langer ontkennen dat we de geblondeerde freak uit Venlo en zijn volgelingen liever zien dan Dieudonne Akkermans of Leon Frissen, zeg maar de ‘oude hap’. De motor komt vanaf nu, van rechts!

  U kunt vanaf heden meedoen als Dion, Geertje, Laurance of misschien wel als de dierenpolitie… Laat zien dat u ‘GVD’ hoofddoeken niet langer tolereert als u door de Maasband loopt of uw hond uitlaat in Voulwammes. Schrijf u in en laat uw onvervalste PVV geluid horen op de crossbaan in Geulle.”

  Als je jezelf zo sterk als PV’Vevenement profileert, mag je er dus vanuit gaan dat dit tot mislukken is gedoemd, of je moet van inteelt, dierenseks en kansloze dorpelingen houden. Wat een kneuter evenement, zoiets kan alleen door een stel losers worden georganiseerd die alleen maar brommertjes uit elkaar kunnen draaien. Iérs nao SBS6 kiéke, dan nao tiete en beer op Veronica, daonao meidoon aan ’t Beervatrolle en de Kneutercross, keigaaf man! Sjiek wah!

 6. Ho, het evenement is alweer geweest… wat gaat de tijd toch snel voorbij…. heb ik wat gemist?

 7. kaaskop Schreef:

  het hele terrein blank
  dat is wel ideaal in de optiek van rechtgeaarde Lambûgahs
  wat zou de winnaar van de PVV klasse hebben gewonnen? een minuut de keel dichtknijpen van Joyce?

  Of een gouden drol van Dion ‘alles wat ik aanraak verandert in goud’ Graus.

 8. Correctie. Als rechtgeaarde Limburger ga ik daarvan gevoegelijk over m’n nek.

  Durf er al niet meer voor uit te komen. Je loopt al zo snel het risico om met de PVV geassocieerd te worden. 🙁

Reacties zijn gesloten.