Henk Bres, Frits Wester, KVDB en de pedoclub Martijn

Vandaag is het de dag van Henk Bres, na de lunch van de Tweede Kamer mag hij namens 72.000 mensen de petitie tegen pedoclub Martijn aanbieden. “Een cluppie” noemt Bres het steevast. Bres is een bekende Nederlander geworden door Het Lagerhuis van Witteman. Met ongenuanceerde uitspraken recht uit de onderbuik wist hij de lachers op zijn hand te krijgen en dat te verwoorden wat veel mensen niet hardop durfden te zeggen. Plat, hard, recht voor zijn raap, en meestal eindigend met: “Zo is het toch”. En daar was vaak moeilijk tegenin te gaan. (Lees verder bij DagTaak)

6 gedachten over “Henk Bres, Frits Wester, KVDB en de pedoclub Martijn”

 1. Een zwarte dag voor onze democratie, deze “onderbuikpetitie”.
  En dan laat ik bewust in het midden, wat ik werkelijk van het al dan niet voortbestaan van “Martijn” vind…
  Het risico dat ons petitierecht in zich bergt, blijkt pas dan als populisten met gemakkelijke “hier kun je toch niet tegen zijn” vraagstellingen petities gaan starten…
  😐

 2. Gisteren werd Bres door Frits Wester op zijn plaats gezet. Wester vond dat Bres weinig kans maakte, maar wees hem er nog even op zijn neven activiteiten bij Kim Holland. Bres heeft er geen bezwaar tegen dat hij op een site staat waar meisjes die weliswaar meerderjarig zijn, maar door een hele groep gene*kt wordt.
  ‘Die meisjes moesten toch ook weer naar school’, aldus Wester. Bres verweerde flauwtjes dat hij alleen maar op de softsite van Holland stond en dat hij haar van kleins af aan kende.

  Yup, je bent tegen pedo’s (wie niet), maar het is geen bezwaar dat hij op Kim’s site staat onder net meerderjarige meisjes, die op de site staan. Vrij dubbele moraal toch.

 3. Eigenlijk is Kim Holland helemaal PVV, boerenslim, niet te academisch, blond en een echte arische achternaam, ze naait ook iedereen 🙂

 4. Dubbele moraal:
  Als beroepswerkeloze (zijn eigen woorden) een uitkering “genieten” terwijl hij een sexclub runde.

  Interessant is ook zijn pagina op Wikipedia, die aan verandering onderhevig is.

 5. Nooit het recht op vereniging verbieden, dat zal altijd, vroeg of laat tegen links worden misbruikt.
  Als er strafbare feiten worden gepleegd door Martijn, dan de persoon die dat doet daarvoor aansprakelijk stellen, maar nooit een hele vereniging.

  Overigens vind ik de hysterie rondom pedofilie en pedosexualiteit inmiddels wel op een kookpunt beland, en argumenten of een discussie lijkt er niet meer gevoerd te kunnen worden.
  Het is een noodzaak voor jongeren om hun sexuele identiteit te kunnen ontwikkelen en te ontdekken. Of dat nou met een oudere en jongere is, jongeren onder elkaar, of wat dan ook.
  Van alle eeuwen, in alle vormen.
  En ja hoor, zelfs hier voel ik me geroepen -hoewel dat uiteraard vanzelfsprekend is voor een socialist-, dwang is nooit goed.
  Maar helaas is het beeld van ” pedophilia of kindervriend” er uitsluitend een van kinderverkrachter geworden, wat grote nonsens is en ook kinderen onrecht doet.
  En wat die Bres betreft: pas maar op voor de grootste schreeuwers.

 6. Ik heb ook met verbazing gekeken naar het optreden van Henk Bres.
  Wel weer een bewijs, dat je beter een goeie vraag kan stellen dan een slim verhaal te vertellen.

  Het leek af en toe of ik naar de voorzitter van pedovereniging Martijn zat te luisteren.

  Vroegah toen Kim Holland een klein meisje was, kwam ze altijd bij Henk aan deur.
  Meisjes van dertien en veertien kunnen er heel leuk uitzien.
  Sex met minderjarigen moet kunnen bij wederzijdse goedkeuring.
  En zelf met je kop op de foto, op de harde porno site van Kim Holland, alwaar een meisje van 18 wordt genomen door vijf gasten. Maar dat is niet erg want daar kreeg ze waarschijnlijk 50 Euro voor.
  De foto is trouwens direct na het optreden van ome Henk verwijderd.

  Nee Henk, ga jij nou lekker op de North-side met je maten de scheids uitschelden en laat de handtekeningen ophalen aan een ander over.

Reacties zijn gesloten.