24 gedachten over “PVV-kiezer negatiefst over homo’s”

 1. Altijd goed te weten, en ook in het geheel niet verrassend – maar hoe komen ze aan die cijfers? Ik vind 11% negatieftegenoverhomoosstanerds een onwaarschijnlijk laag percentage.

 2. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  Altijd goed te weten, en ook in het geheel niet verrassend – maar hoe komen ze aan die cijfers? Ik vind 11% negatieftegenoverhomoosstanerds een onwaarschijnlijk laag percentage.

  Je moet dit soort percentages altijd corrigeren door er die mensen bij te rekenen, die homo’s weliswaar óók en net zo “goed” haten, maar “te beschaafd” denken te zijn, om hier openlijk voor uit te komen…

 3. @2
  Bijvoorbeeld. Deze uitslagen hebben alleen zin (afgezien van de omvang van de steekproef die wij niet kennen) als de vragen bekend zijn die tot deze uitslag geleid hebben.

 4. De standaard reactie van de gem. PVVer mbt moslims en homogeweld: ‘blijf van onze homo’s af!’ (lees: ‘we willen ze nml graag zelf in mekaar timmeruhhhhh!!!’) XD

 5. Henk & Ingrid schamen zich al voor hun verjaardagsvisite als je die een slap handje geeft geeft bij het `je eigen aan hun’ voorstellen, want visite zou kunnen denken dat er een homofiel binnen komt schuiven.

 6. Zullen we proberen Krapuul ook een beetje vrij te houden van dergelijk populisme. 11% PVV tegen 7% gemiddeld. SGP zit niet in de uitslag omdat die te klein zou zijn.
  Maar kijk dan eens naar mensen die twee of meer keer per week naar de kerk gaan 50% negatief.

  En de PVV’er is het negatiefst?

  Kom op jongens een beetje niveau.

 7. @9
  Helemaal ongelijk heeft u niet, maar het was de knallende opener van nota bene het lijfblad voor de geschoolde PVV-er, De Volkskrant, gisteren…

 8. DUH! Dat wisten we toch al langer? Kijk maar eens naar de uitspraken, Gay Pride… MAG NIET! want waar is de Hetero Pride (dat die er elke dag is op TV en al die bieren reclames hebben we het even niet over). Kussen? Doe je maar thuis!, etc,etc,etc. En het komt altijd van dezelfde mensen die Anti Islam zijn ;). Je word als Homo gewoon misbruikt politiek door die mensen, je komt ze nu even goed uit maar zo gauw ze je niet meer nodig hebben zul je een MES in je rug krijgen.

  Alleen een paar self hating Homos die met de PVV meedoen om politiek cariere te maken (Nederlandse Machts politici komen in alle vormen) hebben dat nog niet door.

 9. verward Schreef:

  Zullen we proberen Krapuul ook een beetje vrij te houden van dergelijk populisme. 11% PVV tegen 7% gemiddeld. SGP zit niet in de uitslag omdat die te klein zou zijn.
  Maar kijk dan eens naar mensen die twee of meer keer per week naar de kerk gaan 50% negatief.
  En de PVV’er is het negatiefst?
  Kom op jongens een beetje niveau.

  Nou het valt me wel op dat je vaak de meeste anti Gay Pride van de PVV ganger hoort. Terwijl de reclames waar iemand uit een ander glas drinkt en dan voor Homos worden uitgemaakt (LOL JULLIE HEBBEN GEBEKT!) met bier als volkomen normaal door deze mensen word gevonden. Nu mag zo’n reclame van mij hoor, maar gun een Homo dan ook zijn ene Zaterdag in het jaar dat hij eventjes op een bootje wil dansen. Lang niet alle homos willen dat (de meerderheid niet), maar ze vinden het vaak wel een leuke feest dag om even naar te kijken of dat ze even een dag hebben waarin hun rechten belangrijk gevonden worden. Inplaats van de rest van het jaar de rechten van de Voetbal liefhebbende, Bier zuipenende Hooligan. Die door dit kabinet worden gespaard want ze hoeven zelfs de politie aandacht niet te betalen of extra BTW op de kaartjes plus krijgen ze miljoenen subsidie per club.

 10. Het ligt natuurlijk weer aan de vraagstelling.
  Heeft u iets tegen homo’s? Nee.
  Zou u naast een zoenend homopaar gaan lopen? Doe even normaal! Wat is dat nou voor een vraag!

 11. Marjorie Schreef:

  De standaard reactie van de gem. PVVer mbt moslims en homogeweld: ‘blijf van onze homo’s af!’ (lees: ‘we willen ze nml graag zelf in mekaar timmeruhhhhh!!!’) XD

  Hehe beetje het Asterix Idee met Romeinen maar dan met Homos? “JIJ HEBT ER AL 4 GEHAD! IK HEB ZE GETELD!” twee dorpelingen die ruzie maken over een Legionair ;).

  Waarom kunnen ze niet samen werken zoals in Asterix en de Noormannen, daar komen ze tot de conclusie dat ze het beste eventjes kunnen delen. Dan hebben we er beide plezier van niet waar :).

 12. Dehnus Schreef:

  Waarom kunnen ze niet samen werken zoals in Asterix en de Noormannen, daar komen ze tot de conclusie dat ze het beste eventjes kunnen delen. Dan hebben we er beide plezier van niet waar

  Was dat gemeenschappelijke niet angst?

 13. Zag net een aantrekkelijke jongen in de stad fietsen, en ik keek 3 seconden naar hem in plaats van de 2 die nog binnen de veilige tijdszone vallen ( vergelijkbaar met de 60 cm afstand die een mens als plezierig ervaart, dichterbij geldt het prive-territorium).

  Net iets te lang dus , en het kwam me te staan op een hele boze blik. Niet zo heel erg hoor, maar ik vraag me af of een leuke meid dezelfde afkeuring gekregen zou hebben, terwijl ik ook toch heel erg leuk ben hoor, egwaar.

 14. @16 .. Tja , vraag eens aan wat van de Lesbo’s die je kent hoelang een man hún kant mag opkijken zonder een enige minuten durende preek over sexistisch gedrag te krijgen 😀 gelukkig niet meer zo erg als de jaren 70 / 80 paarse overal kliek ……

 15. @17: Al B.

  Welbeschouwd kan je dus naar niemand meer met aandacht kijken zonder het risico te lopen dat men je ”verdenkt” van het feit dat je avances zou willen maken of ter plekke iemand wil verkrachten, al is het midden in de stad op klaarlichte dag.

  Je kan een hetero treffen, een lesbo, een persoon jonger dan 18 ( = pedofiel gedrag), een gek die je zomaar aanvliegt, jalourse echtelieden, kortom ik ga altijd een donkere bril dragen. en bedankt maar weer Al B . 😉

  Groet: 😎

 16. LeRoiDanse Schreef:

  @17: Al B.
  Welbeschouwd kan je dus naar niemand meer met aandacht kijken zonder het risico te lopen dat men je ”verdenkt” van het feit dat je avances zou willen maken of ter plekke iemand wil verkrachten, al is het midden in de stad op klaarlichte dag.
  Je kan een hetero treffen, een lesbo, een persoon jonger dan 18 ( = pedofiel gedrag), een gek die je zomaar aanvliegt, jalourse echtelieden, kortom ik ga altijd een donkere bril dragen. en bedankt maar weer Al B .
  Groet:

  Wat geheugen en observatie training doen 😀 en je kan met het geheugenbeeld doen wat je wilt ….. 2 seconden observatie is dan genoeg voor minuten plezier … én alles is echt 😀 😀 geen teleurstellende siliconenborsten ( of in jou geval broekvulling 😉 )

 17. salonsocialist Schreef:

  Dehnus Schreef:
  Waarom kunnen ze niet samen werken zoals in Asterix en de Noormannen, daar komen ze tot de conclusie dat ze het beste eventjes kunnen delen. Dan hebben we er beide plezier van niet waar
  Was dat gemeenschappelijke niet angst?

  Jup want angst geeft vleugels, en de Noormannen overwonnen die angst ;).

 18. @19 Al B. :

  [ 2 seconden observatie is dan genoeg voor minuten plezier … én alles is echt geen teleurstellende siliconenborsten ( of in jou geval broekvulling ).

  Uhm..toch even iets rechtzetten Al B. Iemand ”leuk” vinden en daarom naar iemand kijken heeft bij mij heel wat meer om het lijf, ogen, uitdrukking, houding en kleding ( bij een pak en stropdas haak ik al af ) , kortom het totale plaatje, heeft veruit mijn belangstelling boven wat jij in 2 seconden probeert te bestuderen. 😎

 19. Al Bakrastani Schreef:

  @16 .. Tja , vraag eens aan wat van de Lesbo’s die je kent hoelang een man hún kant mag opkijken zonder een enige minuten durende preek over sexistisch gedrag te krijgen gelukkig niet meer zo erg als de jaren 70 / 80 paarse overal kliek ……

  Als ik in café “In de Keulse pot” een drankje wil nuttigen stuift er onmiddellijk de uitbaatster op me af en zegt dat er bij haar mannen er niet in komen.
  En hoe ik ook vol houd dat dat bij mij ook geldt, toch krijg ik m’n borrel niet….

Reacties zijn gesloten.