Opnieuw gratis huilie huilie reclame voor de PVV

Met dank aan een paar idioten kan de PVV nu weer volop zielig doen en Calimero spelen;

Voorzitter Jelle Hiemstra van de Statenfractie van de PVV in Friesland is maandagavond door twee onbekende mannen met maskers en donkere kleding mishandeld. (Telegraaf)

Verjaardagscadeau voor Geert?

Dit is overigens niet de eerste keer dat deze man in het nieuws kwam, eerder was er een vergelijkbaar incident. De man is kennelijk niet erg populair daaro.

Hij lijkt trouwens ook niet erg slim, quoteje van elders: “Overigens, als er bij mij om 10 uur ‘s nachts wordt aangebeld, kijk ik toch echt eerst door het keukenraam wie er in Jupitersnaam om die tijd voor de deur staat. Goh, twee onbekende gemaskerde mannen, laat ik maar meteen opendoen!”

28 gedachten over “Opnieuw gratis huilie huilie reclame voor de PVV”

 1. “als er bij mij om 10 uur ‘s nachts wordt aangebeld, kijk ik toch echt eerst door het keukenraam”
  Wat toevallig, dat doe ik ook altijd! 😆 😆 😆

  (Sterker nog, ik zou niemand weten die al eens eerder vergelijkbare problemen heeft gehad en toch zomaar onbekenden binnenlaat. Zou me niet verbazen als we een zeer essentieel gedeelte van het verhaal missen.)

 2. Als het serieus geweld zou zijn geweest liep ie nu niet druk te huilie huilieen , maar lag ie Darth Vader na te doen in een ziekenhuisbed .. dus , in scene gezet als afleidingsmanouvre van de fail van Geert in Duitsland …

 3. Keira Schreef:

  Ach linkse mensen zullen de schuld wel weer krijgen

  Volgens diverse Geert-adventisten ligt de schuld bij Pechtold (en eventueel Sap) die een klimaat hebben geschapen waar dit soort geweld uit voortkomt.

  “Met twee maten meten” krijgt er hier spontaan een geheel nieuwe dimensie bij. 😛

 4. Al Bakrastani Schreef:

  in scene gezet

  Eerlijk gezegd doet me dit denken aan een verhaal van 5 jaar geleden toen twee PVV-vrijwilligers in elkaar zouden zijn geslagen door een tiental Marokkanen op scooters en na ± een week opeens besloten dat ze de zaak niet wilden doorzetten omdat ze “verder wilden met hun leven”.

  Okee, het feit dat er op de beveiligingscamera’s niets van het incident te zien was (het zou “te donker” zijn geweest), dat de verwondingen uit één dikke knie bestonden, dat de politie pas werd ingeschakeld nadat eerst rustig elders met de campagneleiding was overlegd (waardoor een sporen- en getuigenonderzoek niet meer goed mogelijk was) en dat vele stadsgenoten het verhaal met dikke hoon hadden ontvangen (erg jammer dat de AD-database vorig jaar is opgeschoond, want bij de reacties zaten juweeltjes van druipend sarcasme) had daar misschien ook wel iets mee te maken. 😛

 5. DarkSkywise Schreef:

  Keira Schreef:
  Ach linkse mensen zullen de schuld wel weer krijgen
  Volgens diverse Geert-adventisten ligt de schuld bij Pechtold (en eventueel Sap) die een klimaat hebben geschapen waar dit soort geweld uit voortkomt.(…)

  Dat soort klimaatproblemen, daar geloven ze dan weer wèl in…

 6. Twee gemaskerde mannen en dan simpelweg lichtjes gewond raken? Dat Friese verzet mag tegenwoordig ook geen naam meer hebben. Of waren het de makkers uit de fractie die bereid waren even wat publiciteit te genereren?

  Ich Will RT @geertwilderspvv Drukke dag Kamer terug v reces, start seizoen. Spannend! EN IK BEN NOG JARIG OOK! (Ich will Beifall untergehen).

 7. @10 Inmiddels is het betreffende klimaat nu ook de schuld van Joop.nl, Thomas von der Dunk, Wim Kok, de Volkskrant, de publieke omroep en de politie.

  Het wordt zo alleen wel een beetje érg uitgebreid complot vergeleken met het vrij schamele resultaat. 😐

 8. Ik hoor zoveel over die club, een partij is het nog steeds niet, maar ik heb geen idee wat ze nou eigenlijk willen. En wat mij betreft hoeven ze ook niks te willen. Ik ga wèl van de weeromstuit ook rare dingen denken, een milde vorm van paranoia denk ik, en een zich herhalende geschiedenis: Er is niks aan de hand, dus huren we een paar lui in die zorgen, met een paar lichte tikjes, dat we wel in de krant komen. We maken gewoon zelf het nieuws. Zo is het natuurlijk gegaan, bah!

 9. Citaatje uit het Telegraaf artikel:
  “PVV-leider Geert Wilders noemde het „verschrikkelijk wat onze fractievoorzitter in Friesland en zijn gezin is overkomen”. Hij gaat ervan uit dat politie en justitie de zaak goed uitzoeken en dat Hiemstra alle beveiliging krijgt die nodig is. ”

  Al eens eerder gesteld: Hoe meer beveiliging, hoe hoger in de PVV-pikorde.
  Hiemstra stijgt met stip.

 10. Ze zeggen dat er gemaskeerde mannen zou betreffen, maar van de geruchten lijkt dat ze op Geert Wilders en Martin Bosma leken. Daarop hebben ze blijkbaar Hiemstra geslagen met gevolg heibel tot aan de hemelen.

 11. Denk eerder dat de PVV verlegen zit om cameratoezicht voor de voor en achterdeur van nu deze fractievoorzitter en straks weer een andere. Alvast als proefbalonnetje, want de PVV is overduidelijk niet van zins de beveiliging van hun personeel zelf te betalen. Veel te veel Godwin. En ook een stuk goedkoper zo, voor de PVV dan, dus niet voor de belastingbetalers. En het levert ook nog een publiciteitsstunt op. Wedde dat we meer van zulke incidentjes krijgen. Net zolang totdat het leger wordt ingezet om dat kolonistengebroed hun gang te kunnen laten gaan.

 12. Niemand piept over deze daad, want we zijn geen PVVer, toch ? Hint: Google eens op Martin Niemöller. Of wat Churchill over fascisten zei. Die man had het wel erg vaak bij het rechte eind.

 13. @19 God daar hebben we weer zo’n papegaai. Wat zei Churchill over fascisten, jochie. Kom eens met een citaat van onverdachte bron. En daarmee bedoel ik dus geen rechtsrabiate kotssite maar een echte site. Je mag ook een boek uit je boekenkast scannen.

 14. @19 Raar dat wat Churchill OVER fascisten zei zoveel belangrijker word geacht dan al die Fascistische dingen die diezelfde Churchill zei …

 15. Al Bakrastani Schreef:

  @19 Raar dat wat Churchill OVER fascisten zei zoveel belangrijker word geacht dan al die Fascistische dingen die diezelfde Churchill zei …

  Nog afgezien van het feit dat dit off topic papegaaiengelul is waar we hier niet op zitten te wachten.

 16. Of hij zet het in scene (want dit is al de tweede keer) of deze man heeft eerder dingen geflikt en is daarom in Friesland neit echt Populair.

 17. als er bij mij om 10 uur ‘s nachts wordt aangebeld, kijk ik toch echt eerst door het keukenraam
  (wie o wie zou daar staan, ’t is vast een Marokkaan)

  De carnavalskraker van 2012?

 18. Als iemand door je brievenbus pist, heb je nog niet het recht om zijn pik eraf te hakken. Of hebben ze die regel ook al veranderd?

 19. salonsocialist Schreef:

  Als iemand door je brievenbus pist, heb je nog niet het recht om zijn pik eraf te hakken. Of hebben ze die regel ook al veranderd?

  De hond doet die werk gewoon. Afhappen. 🙂

 20. salonsocialist Schreef:

  Als iemand door je brievenbus pist, heb je nog niet het recht om zijn pik eraf te hakken. Of hebben ze die regel ook al veranderd?

  Preventiefaan de binnenkant vastnieten zodat je bewijs hebt als de politie komt , mag dat wel ??? 🙂 ???

Reacties zijn gesloten.