Breinstürm des Tages: Sap vs. Halsema

Sap is nog erger dan Halsema

In het kader van de tweepuntnullisering van Krapuul publiceren wij voortaan dagelijks een prikkelende stelling op de site, getiteld “Breinstürm des Tages”. Hierover kunt u naar hartenlust met elkaar in discussie. Een Breinstürm des Tages geeft niet DE mening van krapuul, of van DE redactie weer. Het tegendeel kan zelfs waar zijn. Wij zijn juist benieuwd naar uw (onderbouwde) standpunten.

13 gedachten over “Breinstürm des Tages: Sap vs. Halsema”

 1. Ik zie geen verschil tussen deze rechtse politici.
  Het enigste verschil zou kunnen zijn dat Halsema meer een pittbull is dan Sap.

 2. Ik heb zelf deze stelling geplaatst maar ik ben het er niet mee eens hoor. Ik vind Halsema beduidend erger dan Sap, maar dat is puur gevoelsmatig, net zo goed als dat ik nog steeds Balkenende gevoelsmatig erger vind dan Rutte. Maar iemand zei dit in de comments en het leek me een geinige stelling.

 3. Laurent Schreef:

  Het voordeel van Halsema was wel dat die in het debat goed tekeer kon gaan, indien nodig.

  tot het masker viel en ze een ordinaire PvdA type neoliberaal bleek te wezen had Femke wel wat .. Maar Sap , die heb helegaarst nix …..

 4. Halsema is van links, liberaal geworden. Sap was al zo. Kweet niet wat ik het ergste vind.

 5. Geven links een leuk gezicht, totaal anders dan die zuurpruim van de PvdA of die zelfingenomen charlatan van de SP.

 6. Het zijn allebei behaagzieke uitsloofsters die hun partijprincipes hebben verkwanseld aan het neoliberale marktdenken. Geef mij maar Mohammed Rabbae, hun partijdissident.
  Zelfs collega’s van andere oppositiepartijen als Job Cohen en Alexander Pechtold hebben meer ruggengraat dan deze dames die elk contact met hun proletarische partijveteranen hebben verloren.

 7. Nee hoor, deze dames hebben zich ingeleefd in de problemen van nu en hebben daar een sociaal realistisch antwoord op geformuleerd. Een verademing vergeleken bij Mohammed Rabbae, een linkse drammer, een man die de duivelsversen van Rusdie wilde laten verbieden. Tel daar nog bij op dat hij samen optrekt met Gretta Duissenberg en van Agt en je weet wat voor vlees je in de kuip hebt.

Reacties zijn gesloten.