8 gedachten over “Het ideale land van de PVV”

 1. Niet alleen Iran, ook Noord-Korera voldoet aan de PVV-eisen, komt geen buitenlander binnen en een hele strenge rechtspraak. Ook een staat die blijft hangen in de jaren ’50 omdat die zo geweldig waren. En géén moslims in Noord Korea… wat wilt een PVV’er nog meer?

 2. Iran en de Wilderiaanse heilstaat hebben nog meer overeenkomsten.
  In Iran wonen 30.000 Joden, evenveel als in Nederland.
  300.000 Christenen in Iran. In Nederland wonen 300.000 belijdende moslims. (en geen miljoen o.i.d.)
  Christenen worden vervolgd in Iran. Moslims in Nederland.

 3. Het zou me trouwens niet verbazen als er een groot verschil bestaat tussen de ideale heilstaat van Wilders en de ideale heilstaat van zijn achterban. Wilders wilt een sateliet van Israel, zijn achterban de opgepoetste truttigheid uit de jaren vijftig, liefst van ‘vreemde smetten vrij’.

 4. Het ideaal van Neo-nazi Wilders komt steeds meer naar voren, dit staat vandaag op Joop:

  Wilders in zee met belastingontwijker

  BV ondergebracht bij ‘virtueel kantoor’

  PVV-leider Geert Wilders heeft zijn BV OnLiberty ondergebracht bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in belastingontwijking. Inco Trust heeft vestigingen op onder meer de belastingparadijzen Seychellen en Mauritius.

  Met OnLiberty verdient Wilders voor zo ver bekend als particulier geld met de positie die hij als Nederlands Kamerlid heeft verworven. Hij had die BV aanvankelijk stilzwijgend gevestigd op het adres de Tweede Kamer, een hoogst ongebruikelijke werkwijze. Ook had hij tegen de regels in zijn betrokkenheid bij het bedrijf niet aangemeld. Nu is de vennootschap verhuisd naar een industrieterrein in Breda, onthult de Volkskrant. OnLiberty huist bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in belastingontwijking.

  De Volkskrant schrijft:

  Op hetzelfde adres als Onliberty is het bedrijf van een Nigeriaanse oliehandelaar gevestigd, en twee internetbedrijven, waarvan een er anti-aging cremes verkoopt. ‘Het door ons gekozen kantoor gebruiken wij enkel als bezoekadres,’ aldus Wilders. ‘Zij verrichten geen belastingtechnische of boekhoudkundige activiteiten voor Onliberty BV. Wij weten niets van enige ‘specialisatie’ in belastingontwijking.’

  Dat laatste is opmerkelijk omdat de specialisatie nadrukkelijk als hoofdactiviteit wordt aangeprezen op de website van Inco Trust.

  Een bijstand moeder moet het lef hebben om een paar dagen appels te plukken en dit niet aan de belastinggestapo op te geven!! Wilders zou voor dit soort “misdaden “de doodstraf weer in willen voeren! Of toch op zijn minst een knieschot willen geven! Weten jullie nog? “Hoe treed ik een PVVer tegemoet”? Met een glimlach en een knuppel achter de rug! Helemaal als ik zeker weet dat het Geert is welke mij tegemoet treedt! Oh, wacht dit is tegen de regels. Ik heb het dus niet geschreven. Mea culpa.

 5. #7, Links, dank je voor je informatie. Het zegt aan de ene kant heel veel over zijn kiezers en aan de andere kant heel veel over het geest dat heerst in de huidige regering.

Reacties zijn gesloten.