Anti Fascistische Aktie veroordeelt mishandeling Jelle Hiemstra

Terwijl overal op alle rechtsrabiate schuimbeksites de reageerders AFA al hebben ontmaskerd als de mannen die PVV’er Hiemstra hebben mishandeld, en ook al virtueel hebben opgeknoopt, veroordeelt AFA dus gewoon de mishandeling van de PVV’er;

Anti Fascistische Actie Fryslân (AFA) seit it geweld tsjin PVV-er Jelle Hiemstra te feroardielen. Yn in reaksje lit de aksjegroep witte noait geweld te brûken. In wurdfierder hat it oer in foarm fan terreur, dy’t se feroardiele. (omropfryslan)

Over theorietjes gesproken; ik denk eigenlijk helemaal niet dat het linkse personen zijn geweest die dit gedaan hebben; wat mij een veel plausibeler verklaring lijkt is dat Hiemstra en zijn vrouw gewoon zichzelf op elkaars bek hebben geslagen tijdens een of ander echtelijk drama en toen dachten “oei wat moeten we nu?”.

En toen leek het wel een goed idee om dit gebeuren in de schoenen van “links” te schuiven. Leuk verjaardagscadeautje voor De Lijder en leuke afleiding van de Dion “Vrouwenmepper” Graus affaire.

Die Hiemstra loopt trouwens in LPF uniform rond en dat doet me dan automatisch denken aan die LPF’er destijds die zichzelf dreigfaxen stuurde.

Daarnaast heb ik middels google streetview geconstateerd dat de deur van Hiemstra is voorzien van glas (waar ik doorheen kon kijken dus misschien kan hij dat ook) en ik hoop dus dat de politie even aan hem vraagt waarom hij ’s avonds om 10 uur de deur heeft open gedaan voor 2 in het zwart geklede gemaskerde mannen voorzien van ijzeren staven.

Tenslotte constateer ik nog dat Jelle Hiemstra alleen het nieuws haalt als hij ernstig wordt belaagd door de Linkse Horden, en verder eigenlijk echt helemaal nooit. Je kunt je dus afvragen waarom die Linkse Horden überhaupt op de hoogte zijn van het bestaan van PVV’er Jelle Hiemstra.

Ik ben dan ook geneigd zijn verhalen met een grote korrel zout te nemen.

14 gedachten over “Anti Fascistische Aktie veroordeelt mishandeling Jelle Hiemstra”

 1. Vorige week was er ook consternatie in Piershil omdat een boer en zijn gezin blijkbaar zonder aanleiding werden mishandeld. Later vond de politie een hennepkwekerij op de boerderij en bleek de mishandeling een afrekening/waarschuwing te zijn.
  Misschien dat Hiemstra ook wat bijverdient met wat plantjes in zijn achtertuin.

 2. Hiemstra lijkt me eerder een kasplantje 🙂

  misschien heeft ie gewoon aan de buurvrouw gezeten

 3. Nu we toch aan het speculeren zijn:
  Misschien is hij wel de vader van het kind van de ex van Dion Graus en heeft Dion zijn knokploeg, pardon, ik bedoel zijn Caviapolitie, in ‘full-battle-dress’ er op af gestuurd.

 4. Zou het niet gewoon bedoeld zijn als een ludieke actie, zoals Wilders de daad van Breivik veroordeelde?

 5. Vrijwel zeker is hier gewoon sprake van “fraude”.
  Nu eens zien hoe vaak aan deze zware mishandeling wordt gerefereerd door Wilders-aanbidders. Vast maandenlang.

 6. Ah,
  Een geweldig geschreven en beredeneerd stuk. De AFA Friesland kan het nooit geweest zijn want die hebben niet openlijk toegegeven voor een criminele mishandeling verantwoordelijk te zijn geweest. Geen speld tussen te krijgen.

  Het is natuurlijk ook volkomen ten onrechte dat links dit weer in de schoenen geschoven krijgt. Ze hebben Hiemstra thuis en op z’n werk al eerder lastig gevallen, dus dit in verband te brengen met links is volkomen onlogisch.

  Verder is het feit dat-ie een Pim Fortuyn-stropdas draagt voldoende reden om meteen te denken dat-ie er gewoon zelf achter zit.

  Oh ja, hij heeft glas in z’n voordeur zitten en dan doe je nooit de deur zomaar open als er aangebeld wordt. Het zou ook zeker geen gematteerd glas kunnen zijn of de daders zouden geen stapje opzij gedaan kunnen hebben na het aanbellen? Het was donker toen dit gebeurde.

  Leer eens logisch en zuiver beredeneren oelewapper. Hiemstra is gewoon mishandeld door een van de vele linkse knokploegen in Nederland.

 7. @#8
  jvdheuvel

  Ik weet niet over wie je het hebt, maar dit is mijn eerste post ooit op deze site. Leuk om te zien hoe lekker Noord-Koreaans jullie met afwijkende meningen omgaan.

 8. @9 oh wacht ik zie dat je hier binnenkomt via een anonieme proxyserver. In dat geval dien je helemaal je bek te houden, zeker als je niks te melden hebt zoals jij.

 9. Mensen die Jelle Hiemstra kennen weten dat dit NIETS met politiek te maken heeft maar, als het überhaupt echt waar zou zijn puur en alleen te maken heeft met zijn houding.
  Zelf bekruipt mij het vermoeden dat hij klappen heeft gehad zonder dat er iemand door de voordeur is gekomen…

  Ach, kon hij in iedergeval WEER eens (valse) aangifte doen.
  de loser!

 10. Goh, daar zullen we Jelle hebben!
  Jelle die bij ons de VVD is uitgezet, Jelle die destijds al vol zat met leugens, Jelle die er totaal geen moeite mee heeft om mensen te belazeren!
  Nee Jelle, het ga je vooral NIET goed!
  We zijn blij dat je bij de PVV zit maar hebben alleen sterk het vermoeden dat Dhr Wilders je nog niet zo goed kent!

 11. Ik zie niet in wat er mis mee is om een PVVer een paar klappen te verkopen! Als ik vroeger, een jaar of 60 geleden, jokte tegen mijn vader had de brave man daar ook zo zijn oplossingen voor. En dat was niet voor straf een soort van caviapolitie oprichten! Ik jokte alleen nog maar! Hetgeen ik thans, dankzij vader, als rechtgeaard socialist wel uit mijn hoofd laat! Wie zich bezig houdt met neo-nazi praktijken verdient niet beter dan een onvervalste draai om zijn oren!! Zou Job ook eens bij Geert moeten doen! Werkt heel verfrissend!!

Reacties zijn gesloten.