Karakterprobleem bij de PVV

Hoewel het bekendmaken van Brinkmans alcoholisme “geniaal” is, volgens sommigen, duikt er een probleempje op, volgens anderen;

”De PVV heeft nu een enorm karakterprobleem. De partij kan nu niet meer geloofwaardig schelden op anderen die zich misdragen. (meer)

Geloofwaardig waren ze toch al niet dus wat dat betreft verandert er niet veel.

PS: dit is het 500e bericht op deze site. 500 anti-PVV berichten sinds 12 juni. Ieder bericht is op zichzelf een pagina op het internet. Er zijn mensen die denken “there’s no such thing as bad publicity”, nou daar ben ik het dus niet mee eens. 500 berichten wil zeggen dat deze site een bestaansrecht heeft. Maar het schreeuwt natuurlijk om meer. 5000 negatieve berichten over Wilders bijvoorbeeld. Hier gaat aan gewerkt worden. Gelukkig werkt de PVV de laatste tijd goed mee. In ieder geval wil deze mijlpaal zeggen dat er het nodige zal gaan veranderen aan de site. Er komt een nieuw domein (een gewoon NL domein), en een nieuwe lay-out, waardoor een en ander er wat serieuzer gaat uitzien. Hou de site in de gaten, abonneer je op de nieuwsbrief of volg freedutch2008 op Twitter voor updates.