Richard de Mos heeft weer briljant idee!

De PVV-fractie in Den Haag wil het toerisme in de hofstad versterken met groen-gele dubbeldekkers die langs alle toeristische bezienswaardigheden rijden. Daarvoor pleit raadslid Richard de Mos zondag in schriftelijke vragen aan het college.

Let wel, aan alle kanten worden de mensen met minder gepakt, maar Richard de Mos vindt dat ze dan ook wel kosteloos en belangeloos zich in kunnen zetten voor de samenleving. Het wachten is nu tot mensen verplicht worden om dit soort dingen te gaan doen. Omdat de PVV er toch voor het volk is.
😥

Volgens de PVV hoeft de aanschaf van een aantal dubbeldekkers de stad niet veel geld te kosten. „In deze economisch zware tijden kan dit plan vrij eenvoudig worden gerealiseerd”, denkt De Mos. Hij wil vragen of gepensioneerde Haagse buschauffeurs op vrijwillige basis met het project zouden willen helpen. ((PVV wil groen-gele toeristenbus in Den Haag – Telegraaf)

Ik vraag me wel eens af of die PVV en dan zeker die De Mos zich wel realiseren in wat voor zware tijden we leven. PGB wordt afgeschaft, sociale werkplaatsen moeten dicht, zieken moeten maar gewoon dood gaan, want ze kosten geld. En De Mos komt met dit soort allesoplossende ideeën! Man ga je werk doen in de Tweede Kamer! Ga eens wat doen aan de grote en echte problemen van Nederland! Of is dat misschien te hoog gegrepen voor je bolle kop?
😥

15 gedachten over “Richard de Mos heeft weer briljant idee!”

 1. volgens mij heeft de PVV niet zo veel krediet bij Haagse buschauffeurs, waarom zou een HTM pensionado zich geheel belangeloos gaan inzetten voor een bruin lijntje?

  uiteraard zullen er wel de nodige technische ingrepen gedaan moeten worden aan de dubbeldekkers, geen katalysator, geen roetfilter, etc.

  waarschijnlijk zullen de inzittenden van de bus verplicht worden om Heil Geert te zeggen bij het instappen en de rechterarm gestrekt omhoog te doen zodra de Führerbunker gepasseerd wordt

  misschien is dit meteen de verklaring waar de uitdrukking groen en geel ergeren vandaan komt, de PVV heeft werkelijk nog niets bijgedragen aan deze samenleving

 2. Ja die mongolen doen alles om aandachte krijgen die vuilakken stemmen alles toe tot afschaffing van alle in 100jaar opgebouwde mooie sociale voorzieningen die ze inruilen voor een een rondrit bus in die afschuwelijke stad DenHaag waar niks te zien behalve een pleintje en een gebouwtje met een toren waarin onze blonde rapunzel zijn geliefde Rutje omhoog haalt.

 3. Ik zeg slechts : Tram-bovenleidingen ……. , wat kent die Richard zijn stad toch goed
  ( en dan negeer ik nog het feit dat er een treintraject dwars door Den Haag loopt met lage viaducten )
  RM “Standard Routemaster”
  Hoogte: 14 ft 4½ inch = 436 cm
  Trein Viaduct Rijswijkse weg : 3.1 meter
  Tunnel Utrechtse baan ( van Prins Claus plein naar Malieveld ) 3.3 meter
  Koningstunnel 4 meter …

 4. Laten ze eerst het reguliere OV maar eens goed regelen. Daar word 2/3 van de buslijnen wegbezuinigd. Terwijl er 22.000 euro per dag teveel word betaald door overstappers in den Haag.:mad:

 5. Laat ik in mijn onschuld nu toch gedacht hebben dat de Haagse PVVers in die bus gingen zitten zodat andere Hagenezen die PVvers in het wild konden zien? Zeg maar, door Henk en Ingrid gesubsidieerd patjepejer kijken middels een dubbeldekker!

 6. Richard de Mos kan ook doen alsof die gepensioneerde chauffeurs die bussen besturen. Altijd succes gegarandeerd dus. Als de chauffeurs weigeren kan hij zeggen dat ze net zo goed wel hadden kunnen rijden, net zoals de Mos zn CV had opgeleukt door erin te vermelden dat hij directeur op een school was geweest, wat later niet waar bleek te zijn. Volgens de logica a la de Mos had hij dit erin gezet omdat hij het “net zo goed” wel had kunnen doen. Wordt dit niet in de psychiatrie omschreven als het hebben van waanideeen ? In de tussentijd nemen we deze genetische mutant met de IQ van een naaktslak natuurlijk niet serieus, maar we hadden het net zo goed wel kunnen doen…..

 7. Zie het al helemaal voor me,in die bus vooraan een Linda de mol/Bridget maasland look a like reisleidster die pvv stemt.. met uniform aan die de toeristen op de hoogte brengt van de stad.
  De bus zal langs de Hollandsche waarden rijden terwijl de reisleidster via de microfoon zegt hoe de stad toch erg verloedert en verandert is,wijzend op de allochtone winkels en burgers met hoofddoek waar de bus met opzet veel langs zal rijden..en natuurlijk de schoffelaars met hesje met de tekst wij werken voor de samenleving(verzonnen door de pvv) daar zal de reisleidster ook wel even op toelichten tijdens het gezellige PVV ritje door de stad.

  de bus zal ook voorzien worden van reclame/verkiezingsposters van de PVV en dan heerlijk de allochtone buurten inrijdend hopend op reacties voor de PVV propagandamachine

  uitteraard zal de buschauffeur rijdend manoeuvres maken zodat ie express de allochtone/moslim burger op een scooter ofzo zal triggeren tot een scheldpartij of het bekogelen met stenen van de groen gele bus,waarop de toeristen zeeeeeeeeeeeer geschokt en de reisleidster en chauffeur zich enorrrrrrrm bedreigd zullen voelen en dan matregelen willen en de pvv kamervragen zal stellen en de telegraaf met grote koppen in de krant zal zetten,Toeristen in Holland niet veilig…de pers in andere landen neemt dit graag over en zo heb je de ware reden van de groen gele bussen van de PVV

 8. Ik vind het eigenlijk wel een briljant plan. In deze economisch zware tijden “vrijwilligers” zat. Die kun je zo een oproepkaart sturen. Ik zal eens een godwinnetje plaatsen: “arbeidsverruiming”.

Reacties zijn gesloten.