Geert Wilders de moslim-verdediger over het verwerpelijke standpunt van Pim Fortuyn

it-clown4-150x150Dit gaan we uitmelken natuurlijk. Wilders die vlak na 9/11 het standpunt van Fortuyn over moslims en islam zegt;

Het gaat niet om een religie. In tegenstelling tot Pim Fortuyn, die oproept tot een koude oorlog tegen de Islam, wat een verwerpelijke opmerking is omdat hij daarmee alle moslims op één hoop gooit

Veel verder dan er nog een postje aan wijden in de categorie “curieus” kom ik op dit moment niet maar hier is het laatste woord nog niet over gezegd/geschreven. Het staat op alle sites, twitter ronkt ervan, het grote nieuws: Wilders de moslim-verdediger:

Vergelijk dit eens met deze uitlating van Wilders;

“Europe is in the process of ‘Islamization.’ We need to fight it,” Wilders said. “We have to win the war against Islam. If we don’t… we will lose our cultural identity, our rule of law, our liberties and our freedom.” (meer)

Overigens sluit deze ommezwaai naadloos aan bij vergelijkbare uitlatingen in diezelfde tijd van Barbarist Hans Jansen, over wiens giftige woorden van tegenwoordig deze site al diverse malen bericht heeft:

Vreemd dat dit soort opiniemakers in een luttele 10 jaar kennelijk kunnen omslaan als windvaantjes.

Wat zou ze mankeren? 😡

4 gedachten over “Geert Wilders de moslim-verdediger over het verwerpelijke standpunt van Pim Fortuyn”

  1. misschien hebben ze zich wel verdiept en komen ze tot de conclusie dat ze fout zaten en dat de radicale moslims gevaarlijk zijn.

  2. Het gat in de markt, waar Janmaat ook al brood in zag, en dat nu heel erg groot geworden blijkt. Plus de juiste sponsors natuurlijk.

  3. En natuurlijk is het aanwijzen van een duidelijk herkenbare minderheid als oorzaak van “alles wat fout is “een beproefde methode om de aandacht van het volk van de echte problemen af te leiden … Instrument Fortuyn gebroken , Instrument Hirshi Ali door een kortsluiting in instrument Verdonk niet meer bruikbaar , dus Instrument Wilders draait op volle toeren …

  4. Ach, ik werd deze week nog verrast met een bijdrage over de rechtvaardiging van steniging op Pauw en Witteman. Nee, dan waren hun stand-ins toch iets beter te verteren.

    En moraalridders had ook wat meer journalistieke diepgang, hoewel ze niet met Pechthold verder gingen op hun principiële punten. Maar ja, ridders en steniging doet denken dat we niet vooruit maar achteruit gaan.

Reacties zijn gesloten.