“Job Cohen geeft premie als je een boerka draagt”

Frits Wester van RTL-Z, de zakenzender op RTL 7, had gisteren eindelijk een uniek tv-moment: een interview met Geert Wilders. Die bereed uiteraard alle bekende PVV-stokpaarden (Griekenland uit de euro, eurofiele begroting, hardere aanpak criminaliteit, minder immigratie (“Ze kunnen niet om ons heen”)) enzovoort, en toonde zich tevreden over het feit dat binnenkort het boerka-verbod in een wet wordt vastgelegd. Daarom mag Job Cohen nooit aan het bewind komen, “want dan krijg je geen boete, maar een premie als je een boerka draagt” (op ongeveer 4/5e).
Interessant. Primeur voor Frits Wester, die echter niet dóórvroeg.
Heeft de PvdA daarvoor al een wetsontwerp ingediend? Waar heeft Geert dat gelezen? Of was het weer een nieuw leugentje?

10 gedachten over ““Job Cohen geeft premie als je een boerka draagt””

 1. Geert is over de top van zijn populariteit heen. Altijd dezelfde oneliners, nooit debat, nimmer een oplossing. Zelfs Henk & Ingrid beginnen het langzamerhand te snappen. Met boerkaatje pesten neem je de zorgen van de mensen over hun toekomst niet weg.

  De PVV zal streeds belachelijker moeten doen om de publiciteit te halen. Hun standpunten zijn immers door diverse partijen al dan niet in het geniep overgenomen

 2. Waarom vragen onze journalisten niet door? Nou meneer Wester word betaald door de VVD, en net als VW nooit Skoda publiekelijk zal aanvallen doet de VVD dat niet met de PVV. Andersom gebeurt het wel ;). Een perfect stukje fighterbrand plaatsing van de VVD jongens. En terwijl we ons druk maken over Burqa verboden en andere dingen, breken de Neo Con’s ons verzorgingsstaatje af ten voordele van de lobbys.

 3. Wat is dit nou weer voor onzin? Kunnen mensen niet meer begrijpend lezen of in context? Als je alles zo letterlijk gaat nemen en dit moet pakken of maar IETS tegen Geert Wilders te kunnen blaten na een goed interview of speech pfff. Is echt het enigste wapen wat mensen kunnen he,want inhoudelijk reageren is verliezen.

 4. Sweety Schreef:

  Wat is dit nou weer voor onzin? Kunnen mensen niet meer begrijpend lezen of in context? Als je alles zo letterlijk gaat nemen en dit moet pakken of maar IETS tegen Geert Wilders te kunnen blaten na een goed interview of speech pfff
  (…)

  ‘Een goed interview’ wahahahaha

 5. Sweety Schreef:

  Als je alles zo letterlijk gaat nemen

  Heb je dan misschien een handleiding voor ons wanneer we Geert wel en niet letterlijk moeten nemen? Zoals bijvoorbeeld met die dagelijkse vlietuigladingen niet-westerse gelukszoekers? Onberperkte immigratie vanuit moslimlanden in ruil voor olie? Tientallen miljoen moslims uit Europa deporteren? 65 = 65?

 6. Het was toch allang bekend dat maaiestijd Wilders behalve een peloton lijfwachten ook een press-guard heeft? Die Hem van Rijkswege adviseert welk journaille gunstig voor hem is en welk bedreigend. Uiteraard tevens op kosten van de gemeenschap.

 7. “Primeur voor Frits Wester, die echter niet dóórvroeg.”

  Typisch voorbeeld van lakeien gedrag. Anders kun je niet bij een MSM werken en komt nooit Wilders bij je, alleen bij de lakeien.

Reacties zijn gesloten.