SP: ‘PVV breekt stelselmatig politieke beloftes uit eigen programma’

“De PVV lapt haar partijprogramma stelselmatig aan de laars om het minderheidskabinet van VVD en CDA in het zadel te houden. Dat zegt het wetenschappelijk bureau van de SP naar aanleiding van het stemgedrag van de PVV”

“Vliegenthart (SP): ‘De PVV is ontstaan door rechts uit de VVD te stappen, heeft een U-bocht naar de SP gemaakt en is nu terug op rechts. Als je als kiezer SP-standpunten deelt en denkt die ook bij de PVV te vinden, kom je bedrogen uit.”

Geert Wilders kan alleen maar wat dom schelden als reactie, zoals te verwachten viel.

8 gedachten over “SP: ‘PVV breekt stelselmatig politieke beloftes uit eigen programma’”

 1. En ook in de provincie laat de PVV zien dat Henk & Ingrid het echte stemvee zijn, want in Limburg willen de 2 PVV gedeputeerden nu toch een dienstauto terwijl zij hier tijdens de verkiezingen zo tegen waren! Het kan verkeren.

 2. @1 nou ja, wat kun je ook verwachten van een partij die nota bene een breekpunt 9 uur na de verkiezingsuitslag al inlevert.

 3. Maar werkelijk, om tot de conclusie te komen, dat PVV stelselmatig politieke beloftes uit eigen programma breekt, heb je het “wetenschappelijk bureau van de SP” echt niet nodig. Het wordt tijd, dat zich dat “wetenschappelijk bureau van de SP” (weer) gaat richten op het zoeken naar degelijke “socialistiese” oplossingen voor de actuele problemen. Zo’n onderzoek naar de verkiezingsbeloften van de PVV dien je vlak voor de verkiezingen uit je hoed te toveren. En voordat er weer verkiezingen zijn, hebben we nog een lange lijdensweg te gaan, vrees ik…
  😐

 4. PVV zijn gewoon boeven die de programmapunten van SP gestolen hebben en die hebben vervolgens aan een ultra-rechtse agenda opgehangen. 🙂

 5. Even nagekeken bij De Limburger. Er dreigt ruzie in de statenfractie:
  “Of de PVV-Statenfractie toestemming geeft aan Krebber en Janssen om alsnog in een dienstauto te stappen, is onzeker. Fractieleidster Laurence Stassen laat per sms weten dat van een auto met chauffeur geen sprake kan zijn. De fractie is verdeeld, melden de bronnen.”

  Stassen, europarlementariër met riant reisbudget, wil haar twee gedeputeerden op de fiets houden.

  Een reageerderster bij de Limburger heeft een goed idee::mrgreen:
  “Geef ze een paard met wagen,
  of liever gezegd, een strontkar,
  want dat is het enige waar deze partij mee kan gooien naar medelanders….”

Reacties zijn gesloten.