PVV’ers willen bij nader inzien toch dienstauto

Een verkiezingsbelofte waarvan het er op leek dat de PVV die wel kon houden, namelijk het propvol poeha geen gebruik maken van een dure auto met chauffeur, loopt nu gevaar, althans in Limburg waar de twee Limburgse PVV-gedeputeerden, Antoine Janssen en Theo Krebber, plotseling toch een auto met chauffeur willen. Scheelt tijd. Konden ze van tevoren niet bedenken. Ze hebben kennelijk echter buiten krijsie krijsie Stassen, PVV gauleiter en best verdienende politicus in Limburg, gerekend die nog steeds nichts (althans voor de bühne) wil weten van dienstauto’s. Als compromis overweegt de provincie nu te schrappen in de werkbezoeken en de burger voortaan naar de PVV’ers te laten komen in plaats van de PVV’ers naar de burger. Ik zou sowieso geen PVV’er over de vloer willen dus het lijkt me geen gek idee van de provincie. Of de 2 PVV-gedeputeerden dit compromis slikken is op dit moment nog niet bekend.

Lees verder bij PVV’ers willen toch een dienstauto – Dagblad De Limburger – Limburgs Dagblad en Telegraaf heeft het ook.

11 gedachten over “PVV’ers willen bij nader inzien toch dienstauto”

 1. volgens prof dr ing De Mos is het een koud kunstje om voor een habbekrats een paar oude dubbeldekkers op de kop te tikken

  het zal een kleine moeite zijn om gepensioneerde chauffers van de HTM te bewegen om zonder enige vorm van financiële compensatie naar het mooie Lambârrug te verhuizen en daar als vrijwilliger op de bus te rijden

  vervolgens kunnen de beide gedep(ut)eerden met de bus hun dienstreisjes afwerken

  bijkomend voordeel is dat het hele peleton aan beveiling ook mee kan in de bus

  probleem opgelost

 2. @1 uitstekend idee! Gewoon alle PVV-ers per schoolbus vervoeren. Je moet er toch eigenlijk ook niet aan denken dat je dergelijke types zelf de verantwoordelijkheid over het besturen van een auto geeft.

 3. 1 en 2:

  Nee, geef ze maar zo’n piepklein autootje op electriciteit, is goed voor hun libido, waarin ze naast de chauffeur moeten zitten met hun benen naast die koppen.

 4. Toch wel grappig hoor
  Bij de Telegraaf mag/kan je niet reageren op dit “wereldnieuws”
  bij het PVV clubblad Elsevier hebben ze geen tijd voor om het te vermelden

 5. Hebben die lui zelf geen rijbewijs?

  En maar bezuinigen, maar zelf niet in staat zijn om te rijden!
  Lui lekkerland dat is de hele overheid. En maar zeggen dat ze zo druk zijn. Maar ze zijn nooit bereikbaar om een burger te helpen.

  Al die fucking regels en etc.

 6. Kleine toelichting over graaicultuur en dubbele moraal bij PVV:

  HAARLEM – Commissaris van de Koningin Johan Remkes laat onderzoeken of het tegen de regels is dat een Statenlid van de PVV in Noord-Holland een dubbelfunctie heeft. Dat heeft een woordvoerder van de provincie woensdag bevestigd.Statenlid Monica Nunes is door haar partij aangesteld als medewerker van de fractie in de Staten. Fractievoorzitter Hero Brinkman van de PVV in de Noord-Hollandse Staten heeft de aanstelling zelf gemeld. Volgens hem is die conform de subsidieregels die gelden voor de provinciale politiek.Brinkman stelt dat de situatie mogelijk is als beleidswerk voor de fractie en werk in de Staten wat uren betreft niet samenvallen. Nunes zal om die reden wekelijks een werkrooster inleveren, dat op de PVV-website wordt “We doen alles zo transparant mogelijk. Ik begrijp de gevoeligheden. Als er één partij is die zuiver is op politieke geldstromen en subsidies, dan is het de PVV. Ik wil absoluut niet dat mensen denken dat dit niet kan.” Volgens Brinkman was het voor de PVV moeilijk om een goede fractiemedewerker te vinden.

  Krijgt madam Nunes nu twee vergoedingen uit de provincieruif? Of misschien twee dienstauto’s?

 7. Maxim Leusink Schreef:

  Hebben die lui zelf geen rijbewijs?

  Zeker wel omdat populistisch rechts zwaar autofiel is. En na vijf keer gezakt te zijn op theorie. Maar niet zelden wordt bij rechts rapaille het rijbewijs tijdelijk ingetrokken wegens overtredingen.

  De echte reden om dienstauto met chauffeur te wlllen is dan ook dunkt me dat PVV-ers zich een lamlendig stuk in de kraag kunnen zuipen aan de borreltafel.

  Misschien wil de chauffeur wel even stoppen onderweg bij een brievenbus om ze een plens urine te laten lozen.

 8. @6 Nee dat zal wel weer een keer ingenomen zijn, of zo (of ze hebben het nooit gehaald, maar zijn dat vergeten te vermelden en dachten dat ze alles wel op de fiets konden doen ). 😀

 9. @ Keira:
  Volgens schoolleider de Mos is het niet belangrijk of je je rijbewijs gehaald hebt, als je het maar zou hebben kunnen willen halen, dan mag je al beweren dat je het hebt. of zo.

 10. Links Schreef:

  “Als er één partij is die zuiver is op politieke geldstromen…”

  …behalve wat er uit het buitenland naar hun eigen partijkas stroomt… 😆

Reacties zijn gesloten.