Alwéér een PVV ‘er met een dubbelfunctie!

Deze keer betreft het Monica Nunes, die Statenlid voor Noord-Holland is en nu ook nog fractiemedewerker moet worden.

“Volgens Brinkman was het voor de PVV moeilijk om een goede fractiemedewerker te vinden.”

Ja nee, dat hebben we gemerkt, dat het moeilijk is voor de PVV om niet al te zeer in het oog lopende idioten aan te trekken. Ze waren natuurlijk al blij eindelijk eens af te zijn van die Ehsan Jami (alhoewel ik nergens in de berichten kan vinden of het in dit geval om de provinciale of landelijke fractie gaat), en willen nu niet opnieuw risico lopen met een of ander onbekend figuur. Johan Remkes laat onderzoeken of dit gedubbel eigenlijk wel mag.

” Als er één partij is die zuiver is op politieke geldstromen en subsidies, dan is het de PVV. ” weet Brinkman verder nog te melden. Bwahahahaha, humor heeft die man wel. Daarom weten we ook precies wie de PVV zoal financiert, nietwaar?

4 gedachten over “Alwéér een PVV ‘er met een dubbelfunctie!”

 1. Ach, met die dubbele functies kan ik nog wel leven…. Met dubbele agenda’s heb ik meer moeite…..

 2. En in Zuid-Holland hebben PVV-Statenleden (Beertema en van Vliet) hun staten lidmaatschap op moeten geven omdat dit niet te combineren was met een andere functie voor de PVV. Is ook gebeurd met Haagsche Raadsleden (Wilders en Fritsma).

  Saillant detail: in Zuid-Holland en in Den Haag betroffen het mannen en in Noord-Holland betreft het een vrouw, dus toch het sterke geslacht? 😀

 3. ” Als er één partij is die zuiver is op politieke geldstromen en subsidies, dan is het de PVV. ” weet Brinkman verder nog te melden. Bwahahahaha, humor heeft die man wel. Daarom weten we ook precies wie de PVV zoal financiert, nietwaar?

  Bah, waarom nu weer zo’n negatieve opmerking over de PVV.
  Natuurlijk houdt de PVV haar inkomsten geheim.
  Immers anders moet ze er belasting over betalen en we weten allemaal waar die centen naar toe gaan.
  Naar de linkse zakkenvullende elite die hun linkse hobby’s er mee financieren, natuurlijk. Nou ammenooitniet!

 4. Natuurlijk doet mevr. Nunes dit volledig Pro Deo aangezien haar partij niet van subsidies houdt, en een auto met chauffeur heeft ze ook niet nodig.

Reacties zijn gesloten.