6 gedachten over “Uiteraard wel veel geld voor rechtse hobby”

 1. Joey werd misselijk wakker, bracht zoontje naar school en dacht: Wat is er met me aan de hand?

  Dit godvergeten kutland, deze vechtmaatschappij, waar de rijken, de gluiperds, misleiders, kortzichtigen, graaiers, excuseurs (wel drie op een rij gisteren, ze komen er allemaal mee weg!) het nu voor het zeggen hebben, met hun rechtse geldsmijterij en hun ‘steel van de armen en zwakken, geef zoveel mogelijk aan de welgestelden’ – mentaliteit, dit alles gesteund door een rancuneuze achterbakse klerelijer met onverwerkt verleden, etcetc

  O ja, ik zou de latent aanwezige moordneigingn onderdrukken en emigreren….

 2. @ JoeyRamone:
  ” O ja, ik zou de latent aanwezige moordneigingn onderdrukken en emigreren….”

  Het schijnt dat in Denemarken de nieuwe Europese Lente begonnen is. Mooi land om heen te gaan.

 3. Hoop dat het straks niet een gevalletje van “met de kennis van nu” wordt.

  De keuze voor kernenergie is wel begrijpelijk overigens. Is immers een “proven technology” en de andere alternatieven zijn weliswaar in staat op een deel (volledig is niet altijd mogelijk) van de energiebehoefte te voorzien, maar zullen geen stabiele levering kunnen garanderen!

  Alleen jammer dat er zoveel nadelen aan kleven. In het licht van de geprognotiseerde zeespiegelstijging lijkt me Borselen dan ook niet de meest verstandige keuze. Ik stel zelf de Vaalserberg voor 🙂

 4. MarV Schreef:

  Is immers een “proven technology”

  Niet wat betreft het type centrale dat Ons Kabinet in Borssele wil neerplempen… daar is nog niet eens een commerciëel model van beschikbaar.

  Of zou Maxime denken “ach, het is toch allemaal voor de export, boeit het mij nou dat dit model nog nooit serieus is getest”? :mrgreen:

 5. @5
  Inderdaad je hebt gelijk.

  3e generatie kerncentale. Momenteel probeert Finland er een te bouwen.
  Al jaren vertraging en miljarden budgetoverschrijding.

Reacties zijn gesloten.