Mark Rutte internationaal voor schut op Atlas Shrugs

Ja Rutte, je hebt het voor elkaar, je wordt geprezen door de hysterische, zionistische haatheks Pamela Geller op haar website Atlas Shrugs voor het willen afschaffen van de boerka. Goed gedaan hoor, jongen. Gaan we allemaal onthouden en je tezijnertijd nog eens aan herinneren, wanneer je de beschaafde, gematigde oudere liberaal probeert uit te hangen.

‘Mark Rutte, de ‘liberale’ premier die kledingvoorschriften uitvaardigde.’

Zo zal het tot in lengte van dagen op Wikipedia te lezen zijn.

11 gedachten over “Mark Rutte internationaal voor schut op Atlas Shrugs”

 1. Waarschijnlijk heeft Pamela een oogje op Mark gezet – vrijgezel. invloedrijk, eerste vriend met Geert en Ivo. Pamela geilt zeker ervan. 🙂

 2. Van de waarschijnlijk 150 geschatte burka/niqab draagsters in Nederland wonen er een vijftal bij mij in de buurt. Hoewel ik claim te vinden dat iedereen moet dragen wat hij of zij wil merk ik dat ik grote moeite heb met een dame in een niqab vanwege de religieuze achtergrond maar meer nog vanwege de uitdrukkelijke uiting er niet bij te willen horen. Kleine observaties op de markt leert mij dat mensen het of negeren of duidelijk afkeuren. De marokkaanse marktlui laten zelfs duidelijk merken dat zij niet gediend zijn van de klandizie van deze dames. Het effect is dat de de gehandschoende dames bijzonder hooghartig overkomen en dat zet bij de Nederlanders kwaad bloed. Al met al raak ik overtuigd dat het dragen van een burka/niqab niet past in onze samenleving waar mensen beoordeeld worden op hun gedrag, uiterlijk en manier van communiceren. (in welke eigenlijk wel?)

 3. Dat gevoel van er niet bij willen horen heb ik als ik goths, hells angels, punkers, tattoo Sjonnie’s, dikke mensen in te strakke kleren, afzakbroeken, neppe gangsta’s, mannen met Gucci schoudertasjes, mannen in rode broeken, kakkers, overjarige yuppen, etc zie

  Verbieden? Nee natuurlijk niet

 4. Wat kaaskop zegt. Men moet ervoor mogen kiezen af te wijken, er niet bij te willen horen. Ik wou er op school ook al niet bij horen.

 5. Peter Schreef:

  Van de waarschijnlijk 150 geschatte burka/niqab draagsters in Nederland wonen er een vijftal bij mij in de buurt. Hoewel ik claim te vinden dat iedereen moet dragen wat hij of zij wil merk ik dat ik grote moeite heb met een dame in een niqab vanwege de religieuze achtergrond maar meer nog vanwege de uitdrukkelijke uiting er niet bij te willen horen. Kleine observaties op de markt leert mij dat mensen het of negeren of duidelijk afkeuren. De marokkaanse marktlui laten zelfs duidelijk merken dat zij niet gediend zijn van de klandizie van deze dames. Het effect is dat de de gehandschoende dames bijzonder hooghartig overkomen en dat zet bij de Nederlanders kwaad bloed. Al met al raak ik overtuigd dat het dragen van een burka/niqab niet past in onze samenleving waar mensen beoordeeld worden op hun gedrag, uiterlijk en manier van communiceren. (in welke eigenlijk wel?)

  Beetje apart dat die vrouwen in die boerka hooghartig overkomen…hoe krijg je eigenlijk een impressie van hooghartigheid als ze helemaal bedekt zijn en je ziet niks?rare opmerking

 6. Ze gaan ongetwijfeld uit eigen beweging hooghartig een praatje maken met Peter…

  Menig PVVer zal schrikken als onder de boerka gewoon een roomblanke niet naar Turkije of Marokko deporteerbare vrouw blijkt te zitten

 7. Mischien wil peter dat die vrouwen hun nigab omhoog gooien en dan de franse cancan gaan dansen en met hun haren gaan rondzwiepen,mischien heeft hij fetish

 8. @2 natuurlijk. Maar verbieden???? Of een hele wet en een boel onrust voor 150 mensen???? Dat zal je toch niet serieus willen? een superdure oplossing voor geen probleem.

 9. Mogen ze dragen, maar dan mogen we ze ook belachelijk vinden in hun achterlijke religieuze sadomasochisme.

  Niet zo erg als er gewoon tokkie-niveau dames in zo’n gezichtsjurk lopen die toch niets toevoegen of een baan kunnen houden, maar als het intelligentie jongen, gestudeerde vrouwen met toekomst (buiten de burka althans) zijn, dan is het toch echt wel über-tragisch.

  Vind overigens best dat in publieke gebouwen, zoals gemeentehuis, bij de politie, etc. je gezicht gewoon te zien moet zijn (is vast al zo).

  Stilletjes hoop ik dat ze binnen blijven, hoe tragisch en zinloos ik het ook voor ze vindt, ze doen het toch echt zelf en het is simpelweg niet erg fijn om in de buurt te hebben. Iemand die zich zo bewust afsluit van de wereld, die ontlokt zulke reacties aan de wereld, hoe erg het ook is dat ze vaak zelf de keuzes niet mogen maken, wat kunnen we daar aan doen?

 10. @9
  Ik zie mensen met een zonnebril, ondergronds, in de metro zitten ; dat is je ook afsluiten voor de omgeving.

  Je hebt het niet begrepen trouwens getuige je opmerking “Mogen ze dragen, maar dan mogen we ze ook belachelijk vinden in hun achterlijke religieuze sadomasochisme.” (Wie zijn die ze trouwens?).
  Ze mogen het niet dragen, daar gaat het om, terwijl een integraalhelm niet verboden worden.

  Voorts word ik een beetje moe van mensen die bezwaren hebben tegen niqaabs omdat ze zich afsluiten. Nederlanders zijn heel goed in het zich afsluiten in de openbare ruimte; spontane gesprekken zijn er een zeldzaamheid, zelfs in cafés blijven we in een kringetje.

 11. Cycloop Schreef:

  @9
  Ik zie mensen met een zonnebril, ondergronds, in de metro zitten ; dat is je ook afsluiten voor de omgeving.
  Je hebt het niet begrepen trouwens getuige je opmerking “Mogen ze dragen, maar dan mogen we ze ook belachelijk vinden in hun achterlijke religieuze sadomasochisme.” (Wie zijn die ze trouwens?).
  Ze mogen het niet dragen, daar gaat het om, terwijl een integraalhelm niet verboden worden

  Eh, dat werd ook verboden, begreep ik. Die logica is er dan tenminste nog, alhoewel ik het bezopen blijf vinden.

Reacties zijn gesloten.