Duits PVV experiment jammerlijke faalmislukking

Het had zo mooi kunnen zijn. Na de successen van Geert in NL een supermega PVV in Duitsland, op weg naar Totale Wereldheerschappij. Maar onlangs bleek al dat de Duitsers nog niet naar Geert Wilden (:D) komen luisteren al kregen ze geld toe, zie onze vorige aflevering van Duits PVV Faalnieuws. En nu haalt Die Freiheit de kiesdrempel in Berlijn niet. En dat terwijl de Duitsers perfecte Geertklonen zijn; zo was deze mislukking van Die Freiheit bijvoorbeeld de schuld van de media.

7 gedachten over “Duits PVV experiment jammerlijke faalmislukking”

 1. Die Freiheit heeft net 1 procent binnengehaald, dus “heeft de vijf procent niet gehaald” zoals De Telegraaf schrijft is Nederlandse rekenkunde…

 2. Het was m.i.[niet meer dan te verwachten dat Mc Wilders PVV legioen koers naar Griekenland zou verleggen ,zich strategisch daar als welkom voor dit zelf verheerlijkings neerlands legioen mede op zou richten. .
  Is zijn verdere agenda ,zijn zijn buitenlandse missies voor Mc Wilders Freedom missies bekend?
  Hoe dan gaat om de focus om beleid Mc Rutte en en vice Verhage als uitgegeven betrouwbare beleids partners te leggen die niet snel beschaamd zullen worden laat staan dat Mc Wilders voor solo zal gaan zolang hij zich als betrouwbare partner, verstands huwelijk ten goede van, als zodanig zal en zich moeten profileren om de gunst van zij kiezers te waarborgen..
  Ik noem maar dat naast achterliggende politiek kortzichtig vrij gegeven bakermat franjes, opposities geen weet met die franjes van PVV bewegingen heeft terwijl de strijd sec om de politieke bakermacht macht daarvan gaat,.
  Pfft en dat heb ik geschreven als ongerust :oops:onbenul ..

 3. Al neig ik zelf ook naar de nationalistische kant de laatste tijd (Europese leiders heb ik helemaal geen boodschap aan), ik vind het toch goed nieuws dat deze partij tegen gehouden is. Het is van de zotte om grootschalige door de elite gecreeerde problemen op de moslim gemeenschap af te schuiven. Juist zij zijn overduidelijk slachtoffer.

 4. Nationalistische kant op gaan? Nou liever niet. Willen we weer terug naar de tijd dat iemand van mijn leeftijd al 1 of 2 oorlogen (of meer) heeft meegemaakt? De economische binding van Europa heeft er voor gezorgd dat het hier sinds 1945 rustig is. Een ongekende luxe in Europa.
  Maar ja, geschiedenis wordt niet meer gegeven op school geloof ik, dus daar wordt niet aan gedacht,
  Van mij mag Europa ook gewoon één leger oprichten, wel zo simpel en wel makkelijk, en zal vooral veel goedkoper zijn. Kunnen we hier helemaal geen oorlog meer krijgen. Wel zo fijn voor de huidige en toekomstige generaties.
  Maar ja, dit zal wel weer een logica zijn die veel te logisch is.

Reacties zijn gesloten.