Foto’s in de Volkskrant

Zeg, is dit nu toeval: kijkt u eens naar deze foto van Agnes Jongerius en deze van Aboutaleb in de Volkskrant (ik plaats i.v.m. auteursrechten alleen de links ernaar).

Die van Agnes Jongerius wordt nu al dagenlang achter elkaar gebruikt, en ze staat er bepaald vreemd op, met een totaal wanhopige blik in haar ogen. Dat je dat één keer doet is best geinig natuurlijk, en het is ook een leuke toevalstreffer gezien de situatie, maar elke dag? Ja, wij doen dat hier ook, bij voorkeur met ene Geert W, en op de diverse Geert W. fansites kun je zoiets ook verwachten, maar dat is in anderssoortige artikelen dan die in een nieuwsblad.

Maar dan die van Aboutaleb, wat is dat voor een raar gephotoshopt geval, met zijn wijsvinger bezwerend in de lucht en een soort van wit halo erom heen? Dat kan geen toeval zijn, toch? Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat hij er bewust zo belachelijk mogelijk op is gezet, als een of andere rare figuur die het allemaal wel eens even zal regelen. Of ben ik nu paranoïde bezig?

9 gedachten over “Foto’s in de Volkskrant”

 1. Effe 2 link fixen. Beide linken naar Agnes. En ja, dat doen ze opzettelijk. Journo’s en andere domme redacteuren van de media denken dat PVV-shit verkoopt tegenwoordig. Zie DWDD gisteren bijv. mbt item over negers.

 2. Link is gefixed. Maar DWDD ging het er nu juist om dat Annemarie Oster gezegd had dat zelfs negers niet meer naar haar floten.

 3. zachtjes aan de toevlucht nemen tot tg-achtige journalistiek benadering
  effectbejag, herhalen van smerige zetten, manipuleren van taal en beeld, om je domme publiek te shockeren, te behagen
  uiteindelijk is het gemakzucht, luiheid om iets origineels te verzinnen
  ‘de mensen willen dit nu eenmaal’

  een gevaarlijke ontwikkeling, gezien het iq van menig lezer van deze berg kontafveegpapier die dagelijks door vele, geheel in slaap gesuste ‘wakkeren’ wordt gelezen
  de docu van zembla over de tg voor een 2e maal gezien ( http://zembla.vara.nl )
  zegt genoeg over deze berg pleepapier, zich noemende ‘krant’, smeermiddel tussen boven- en onderwereld

 4. Die waas is het ergste Adobe photoshopgestuntel dat ik ooit heb gezien op internet.
  Dat kijg je als met `lassotool’ en `select’ met teveel `feather’ werkt. Bij te weinig valt het trouwens ook op
  omdat je dan stripverhaal lijntjes krijgt om het object. Alsof ze zijn uitgekipt en weer opgeplakt in een album.

 5. LeRoiDanse Schreef:

  @3JoeyRamone:
  Zojuist die uitzending van Zembla gezien, wat een tuig, wat een tuig…

  Wilt u “de bloem der Natie ” niet demoniseren , Zembla is een Linkse agitprop ( zag het woord weer eens in het stukje van Mad Herben ) program wat slechts dient om goede jonge Leefbaar Rotterdam / PVV stemmers in een kwaad daglicht te stellen ……

 6. @7: Al B.

  Dat woord agitprop is hem vast ingefluisterd, dat kan hij nooit van zichzelf hebben, wat een onbenulletje, hand- en spandiensten, likkend naar de macht en denkt er zo bij te mogen horen.

Reacties zijn gesloten.