Prinsjesdag 2011 freakshow met eurofiele Rutte en andere politici die voor gek staan

Agema (PVV)
We hadden nog geen artikel aan prinsjesdag gewijd.

Nou hier is het heur.

Hoogtepunt vandaag: onze nationale Laaf heeft zich weer in haar slavenkoetsje door de stad laten sleuren en met een vies gezicht een ongeinspireerd prutswerkje van Rutte zitten voorlezen, ondertussen houden de (vrouwelijke) politici een wedstrijd wie er het achterlijkst uit kan zien. En als we de Telegraaf moeten geloven is dat een uitsluitend linkse hobby. Zie hun afbeelding. Wij weten natuurlijk wel beter. Zie onze afbeelding.

En tot slot de Leider van de Europese Liberalen, Guy Verhofstadt, die Rutte prijst om zijn, Eurofiele, Moed:

“Guy Verhofstadt, de invloedrijke fractievoorzitter van de liberalen in het Europees Parlement, is vol lof over de stappen die het kabinet-Rutte heeft gezet richting een structurele oplossing voor de schuldencrisis in de eurozone.De voorstellen van Rutte zijn een mentale doorbraak. In feite zegt hij dat er een euroregering komen moet“, aldus de oud-premier van België in een interview met Trouw. (Trouw)

Met andere woorden; de Laaf zit weet thuis op haar warme troontje, Rutte is een Eurofiel, de parlementariërs zetten zichzelf voor gek en wij burgers betalen ze daar (letterlijk) vorstelijk voor terwijl we zelf kreperen.

Tot zover het Prinsjesdag 2011 “nieuws”.

5 gedachten over “Prinsjesdag 2011 freakshow met eurofiele Rutte en andere politici die voor gek staan”

Reacties zijn gesloten.