Vreemd Fries PVV-nieuws

Onlangs was er het curieuze bericht van de rare Friese PVV-fractieleider Jelle Hiemstra, die mishandeld zou zijn door een heuse “knokploeg” van gemaskerde, linkse, horden. Ik heb toen direct mijn bedenkingen uitgesproken omdat ik het eigenaardig vond dat de man ’s avonds om 22 uur in het zwart geklede gemaskerde mannen binnenliet. Ik kan via google earth door het raam van zijn deur naar binnenkijken, en ik sprak de hoop uit dat de politie aan hem zou vragen of hij ook door dat raam naar buiten kan kijken. Want als hij dat gedaan had, had hij vast niet opengedaan.

Kennelijk is er toch van alles gebeurd want de Friese PVV’ers hebben nu een speciaal extra veilig hoekje gekregen in de Friese statenzaal (= weg bij de publieke tribune). Maar goed wat ik dus ook al zo verdacht vond was dat de Linkse Horden juist deze man hebben uitgekozen om te mishandelen, daar wil ik wel eens bewijs van zien, aangezien er überhaupt geen bewijs bestaat dat deze man überhaupt iets te maken heeft met de PVV. Afgezien van het feit dat de Linkse Horden hem altijd moeten hebben dan. Verder hoor je eigenlijk nooit iets van ‘m. Maar hee, er leeft toch kennelijk iets bij die Friese PVV’ers dat met PVV te maken heeft en waarmee ze de pers halen, althans sinds vandaag is er een allereerste wapenfeit: de Friese PVV neemt afstand van toon Wilders.

LOL

4 gedachten over “Vreemd Fries PVV-nieuws”

 1. Ik voorzie, dat de PVV Friesland binnenkort vanuit het naburige Groningen gerund zal gaan worden. 😉

 2. Kunnen de Friesen den Haag wel verstaan? Ze weten t och dat Wilders de pest aan buitelanders heeft.

 3. [A priori Ik mag die Friezen wel – PVV Friezen wat minder – sommige dieren zijn meer gelijk dan andere]

  Zat laatst wat verkiezings-filmpjes 1e kamer te kijken van de PVV Fryslân. Vele standpunten zijn nogal volkse punten die de gemiddelde Friese burger aanspreken (voor zover ik er nog Friezen spreek).
  Ze hadden nogal wat punten die recht tegenin het groot ondernemerschap ingaan: Vuilverbranders, zoutwinning etc.

  Vraag me af hoelang het gaat duren voordat ze (de Noordelingen) teruggefloten worden door Wilders – in opdracht van de liberaal Rutte – qua gedogen?

  postscriptum ben ik het deze keer volledig eens met Hiemstra, het gedrag van de GBL was (weer) beneden alle pijl – zie ook reacties van kids over dit voorval in het jeugdjournaal.

Reacties zijn gesloten.