Breinstürm des Tages: zure Wilders

“Geert Wilders begint te verzuren”

In het kader van de tweepuntnullisering van Krapuul publiceren wij voortaan dagelijks een prikkelende stelling op de site, getiteld “Breinstürm des Tages”. Hierover kunt u naar hartenlust met elkaar in discussie. Een Breinstürm des Tages geeft niet DE mening van krapuul, of van DE redactie weer. Het tegendeel kan zelfs waar zijn. Wij zijn juist benieuwd naar uw (onderbouwde) standpunten.

17 gedachten over “Breinstürm des Tages: zure Wilders”

 1. Te vrezen valt dat zijn achterban het nog steeds of juist nu prachtig vindt: het morrend landvolk heeft zijn stem (in meer dan een betekenis).

 2. Ik miste gisteren, tijdens de algemene beschouwingen, één definitie: Geert Wilders draagt bij aan de verhuftering van de samenleving.

 3. Door de toename van CO2 in de atmosfeer verzuurt het milieu steeds meer, maar op de een of andere manier schijnt het vooral diegenen te treffen die ontkennen dat er een CO2-probleem is (behalve als ze het kunnen aanvoeren als excuus voor meer kerncentrales).

  TNO heeft Geert Wilders inmiddels uitgenodigd voor een pH-test.

 4. Ik zou het geen verzuren willen noemen, eerder rotten.
  Zoals door mij al eerder is aangegeven: pak de GBL aan op zijn eigen wapen en binnen de loste leren loopt hij met de staart tussen de benen weg. De opmerking “jullie kunnen allemaal de boom in is al zo’n eerste teken.
  Dus kamerleden pak hem maar aan.

 5. Het wildersfiguur was altijd al zuur, daar bleekt het zijn kuif ook mee, maar sinds gisteren sproeit het kamerbreed met oud zuur gemonkel over dat het weer wordt gedemoniseerd.

 6. Volgens Arnon Grunbergis GW nu al zo infantiel bezig dat hij op een dag de kamer niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk zal ondersmeren.
  “Doe ’s normaal man” zal nu onlosmakelijk aan het gele haar gekoppeld zijn, het is de vraag of dat zijn merk sterker maakt. Het staat in groot contrast met een imago als bestrijder van Ongrijpbare Ideologieen en andere elementen uit een zelfbedachte spookwereld.

 7. Ik vrees toch, dat dit soort denken enigszins voorbarig is. De afgelopen twee dagen bewezen helaas, hoe goed Wilders nog steeds in zijn element is & gezien het magere weerwoord van de rest van de kamer zal hij dat ook nog wel enige tijd blijven IMHO.

 8. EDIT REDACTIE: kreeg meel dat dit niet bedoeld was als reactie maar als open podium bijdrage en dat kwam mooi uit want off topic.

 9. @ Henk Veldman:
  Henk, een briljant idee, als ze dan meteen weer alle rente op geleend geld (ook consumptief) weer aftrekbaar maken van de inkomsten belasting, gaan mensen nog meer geld uitgeven.

 10. Jaap stb Schreef:

  @ Henk Veldman:
  Henk, een briljant idee, als ze dan meteen weer alle rente op geleend geld (ook consumptief) weer aftrekbaar maken van de inkomsten belasting, gaan mensen nog meer geld uitgeven.

  Dank voor je reactie, maar zoals je ziet had ik ‘m verkeerd geplaatst. Hij was een beetje heel veel off topic.
  Desondanks wil ik nog wel even ingaan op je opmerking. Ik heb een tijdje geleden een ander fantastisch plan bedacht waarmee je schatrijk kunt worden, door juist zo veel mogelijk te schenken.
  Zie http://is.gd/NSGRVt en scrol naar Henk Veldman, vr 09 september 2011 13:18

 11. @ Henk Veldman:
  Giften zijn alleen aftrekbaar als ze gedaan worden aan een zg. Algemeen Nut Beogende Instelling of te wel een ANBI. 😮

  Ik kan niet zien welk algemeen nut beoogd wordt “door het gezamenlijk toejuichingen te organiseren als Wilders weer eens heeft gewezen heeft op de gevaren van de linkse elitaire Islamieten of de Islamisering van Nederland” 😥

 12. Jaap stb Schreef:

  @ Henk Veldman:
  Giften zijn alleen aftrekbaar als ze gedaan worden aan een zg. Algemeen Nut Beogende Instelling of te wel een ANBI.
  Ik kan niet zien welk algemeen nut beoogd wordt “door het gezamenlijk toejuichingen te organiseren als Wilders weer eens heeft gewezen heeft op de gevaren van de linkse elitaire Islamieten of de Islamisering van Nederland”

  Kijk dat is weer typisch een reactie van iemand die er niks van snapt en daarom maar in z’n onnozelheid Wilders zit af te kraken. Dat is zuur voor die jongen.
  Zoals je weet heeft de PVV geen leden.
  Dat is niet omdat Wilders geen inspraak wil, maar omdat hij wil voorkomen dat er belastinggeld naar zijn partij gaat.
  Immers alleen partijen met leden worden gesubsidieerd.
  Maar dat houdt dus ook in dat mensen die op de PVV stemmen mee betalen aan de subsidies van andere politiek partijen.
  En dat is onrechtvaardig.
  Daarom kun je beter op óf de Stichting vrienden van de PVV storten óf nog beter op mijn bankrekening want ik zorg er voor dat er geen cent van naar de belasting gaat maar ik schenk dat deel juist aan mijn donateurs.

  (Sorry dat ik misschien wéér een beetje off topic bezig ben maar ik móet gewoon voor Wilders opkomen want hij heeft het de laatste dagen al zo moeilijk en het is logisch dat hij aan het verzuren is.)

Reacties zijn gesloten.