16 gedachten over “Geert Wilders zijn site is minder goed beveiligd dan hijzelf”

 1. 9/23 zal de geschiedenis ingaan vanwege deze inside job

  mevrouw Wilders heeft stiekem een zwak voor Erdogan, ook zo’n alfamannetje maar eentje die nog eens iets voor elkaar krijgt in plaats van alleen maar een beetje roeptoeteren en Fleur neuken in de fractiekamer

 2. jvdheuvel Schreef:

  Misschien volgende keer mensen geen apen noemen.

  Je staat mooi voor aap als PVV’er, wanneer er ineens enkel nog een foto van Erdogan prijkt op je homepage :mrgreen:

 3. kaaskop Schreef:

  9/23 zal de geschiedenis ingaan vanwege deze inside job
  mevrouw Wilders heeft stiekem een zwak voor Erdogan, ook zo’n alfamannetje maar eentje die nog eens iets voor elkaar krijgt in plaats van alleen maar een beetje roeptoeteren en Fleur neuken in de fractiekamer

  Het laatste lijkt me een hele zware straf. 🙂

 4. Die “hacker” (eigenlijk een “cracker”, want wachtwoorden raden valt niet onder hacken) heeft echt wel extreem veel moeite moeten doen om de site van GW van een nieuwe voorpagina te voorzien:

  Inlog: Admin
  Pass: welcome

  Nee, daar komt natuurlijk nooit iemand op. 😐

 5. DarkSkywise Schreef:

  Die “hacker” (eigenlijk een “cracker”, want wachtwoorden raden valt niet onder hacken) heeft echt wel extreem veel moeite moeten doen om de site van GW van een nieuwe voorpagina te voorzien:
  Inlog: Admin
  Pass: welcome

  Waarom heb je het nu pas gedaan en niet een jaartje eerder 🙂

 6. Om met Prof. Dr. Mr. Ir. de Mos te spreken: ik was het niet, maar ik had het eventueel wel gekund 😛 (en met mij nog miljoenen, tientallen miljoenen andere computerbezitters).

  Dit is nl een typisch tijdelijk wachtwoord van een ontwerper: welcome, abc, 0000, 12345, start, run, pass, cat, dog (etcetera) waarbij de eindgebruiker voordat hij/zij ook maar iets anders doet een eigen wachtwoord moet instellen. Een béétje crack-programma heeft zulke standaardwachtwoorden in diverse talen in een bestandje staan voor het geval de eindgebruiker de gebruiksaanwijzing niet heeft gelezen – of (wat we in het geval van GW zeker niet mogen uitsluiten) de bedoeling had dat de site vroeg of laat zou worden gekraakt om boehoe te kunnen doen.

  Geschatte tijd om met “welcome” een site te kraken: < 1 seconde. (Je kunt er trouwens duidelijk aan zien wat voor een onbelangrijk mannetje GW kennelijk is, aangezien niemand het tot nu toe ook maar heeft geprobéérd. :mrgreen: )

 7. Ik wilde de site van de PVV opvrolijken met wat achtergrondmuziek van Amr Diab (El alem Allah, leuk liedje met een foto van Geert op de voorgrond), omdat de site anders zo deprimerend en negatief overkomt, maar ja, ik kan niet programmeren en heb daar geen verstand van.

 8. voor de liefhebbers nog wat wachtwoorden . inlog is altijd hetzelfde( bleekmiddel) of( Cohen)
  wachtwoorden
  aap,noot ,mies, wim , zus, jet ….enz. poedel, bruinsel.

Reacties zijn gesloten.