Het lukt VVD en CDA niet om Geert Wilders te temmen

Mark Rutte gisteren:

Hij zei zich ‘kapot geërgerd’ te hebben. Rutte: “Terwijl wij moeten praten over het feit dat heel veel mensen in Nederland bezorgd zijn over hun spaargeld, hun pensioen, hun banen en een naderende mogelijke Europese problematiek, werd de hele berichtgeving gisteren gedomineerd door de aanvallen van de heer Wilders op anderen in de Kamer.”

Een verwijt van de premier niet alleen aan de politici in de Tweede Kamer, maar ook aan de media die zich op de ‘verhuftering van het parlement’ (aldus Jolande Sap, GroenLinks) hadden gestort. Rutte wees er nogmaals op dat hij wilde praten over de ernstige economische problemen die Nederland raken. De schuld van Nederland bedroeg inmiddels 390 miljard euro, waarover per jaar 10 miljard rente per jaar moet worden betaald. Dat geld kan niet worden besteed aan onderwijs, zorg of wegen. Dat moet het debat zijn.(En iedereen trapt er weer in bij Wilders – Trouw)

Tja, Mark, zelf gedaan. Jij wilde zo graag de eerste VVD-MP zijn sinds 100 jaar. Daarvoor had je veel over, eigenlijk alles. Ook je ziel. En we weten allemaal hoe het met Faust is afgelopen.
Dus je blijft nu helemaal in de sfeer van Wilders, zelf gedaan maar dan janken dat anderen je benadelen.

We agree to disagree, weet je nog wel?
😥

5 gedachten over “Het lukt VVD en CDA niet om Geert Wilders te temmen”

 1. Ja, je kan een wolf de schuld niet geven als hij je bijt. Het blijft een wild dier.

  Wilders is hondsdol. (Ojee, mag ik niet zeggen, hij mag wel anderen knettergek noemen en ga zo maar door, maar DIT mag niet hoor! Een aanval op de Dear Leader! Foei foei!)

 2. Muffit Schreef:

  Wilders is hondsdol. (Ojee, mag ik niet zeggen, hij mag wel anderen knettergek noemen en ga zo maar door

  Meningsuiting hoor. Wilders is verknipt, schizoïde, heeft een lelijke geest in een afzichtelijke kop, hij is
  een naargeestig onmens. Zo, klaar.

 3. Ja, maar je weet toch dat Wilders alleen voor meningsuiting als het een mening is die hij heeft! Straks kom ik nog op de lijst en dan wordt ik gedeporteerd naar Friesland ofzo als Geert aan de macht kom. Omdat ik opeens door hem niet te mogen ondersteuning aan de vijand verleen ofzo. Stalineske toestander!

 4. Muffit dan ben je in goed gezelschap, want dan gaan we met zijn allen naar het schone noorden! Goed toeven denk ik.

Reacties zijn gesloten.