Infantiel

De ware gedoger, die als enige de macht heeft om de stekker uit het kabinet te trekken, beschuldigt de oppositieleider ervan dat hij de stekker er niet uit heeft getrokken.

Snap je het nog steeds niet? Ik eigenlijk ook niet. (Infantiel – Ilja Leonard Pfeijffer, nrc.next)

Mensen die wel na kunnen denken snappen de hele act van Geert Wilders wel van de afgelopen dagen. Geert moet er alles aan doen om te zorgen dat zijn kiezers niet het idee krijgen dat hij medeverantwoordelijke is voor het gevoerde beleid wat er voor gaat zorgen dat iedereen die een gewoon inkomen heeft het erg veel minder gaat krijgen. Zijn kiezers gaan de pijn van dit beleid voelen en natuurlijk moet hij dan een zondebok aanwijzen.
Want zoals dat gebruikelijk is bij Geert, Geert zit wel in de Tweede Kamer met een grote mond, maar wil A B S O L U U T nergens verantwoordelijkheid voor zijn. Dat is veel te hoog gegrepen voor hem.

5 gedachten over “Infantiel”

  1. GW heeft met z’n “doe ’s normaal” wel een grote fout gemaakt. Hij was met Rutte aan het bekvechten als kameraden onder elkaar, terwijl de grote show juist is dat hij niks met Den Haag van doen heeft, met Cohen als gedoger. Nu was voor iedereen verbaal, non-verbaal en niet geacteerd zichtbaar hoe de verhoudingen echt liggen. De grote show houdt ook in dat GW de koele strijder tegen de grote enge Islam is, en nu zag je gewoon een onaangepast mens.

  2. Een toenemend kinderlijk treitergedrag van de PVV was al vorig jaar al door diverse psychologen voorspeld.

    De Wilders kiezer zal steeds méér geklier, nóg ordinairder gescheld en méér grove beledigingen eisen van hun voorman in ruil voor hun stem. Zou hun geblondeerde held tot inkeer komen en zich aan de geldende fatsoensregels gaan houden dan is er voor hen niks meer te halen en kan men weer net als vroeger gewoon thuisblijven wanneer er gestemd moet worden.

    PVV stemmers hebben immers thuis nooit geleerd wat debatteren is.
    Schreeuwen, razen, schelden en het opsteken van de middelvinger (en erger!) is voor hen het equivalent voor een fatsoenlijk debat…

Reacties zijn gesloten.