PVV eist aftreden van Barroso

De vijf Europarlementsleden van de PVV eisen het aftreden van voorzitter José Manuel Barroso van de Europese Commissie. Reden is dat Barroso openlijk pleit voor het invoeren van eurobonds: obligaties namens alle 17 eurolanden. (PVV eist aftreden van Barroso – Parool)

Ik vind die Baroso ook helemaal niks, maar heb hier zo vreselijk om moeten lachen! Tranen stromen nog over de wangen.
De vijf dreinende jankkleuters van de PVV, die met niemand samen willen werken, denken dat ze iets kunnen willen in het Europees Parlement (totaal 736 leden).
Dat is geen grootheidswaanzin meer, dat is eh, totaal gebrek aan realiteitszin.

Goed ik ga nog even lachen 😆 😀 😆

8 gedachten over “PVV eist aftreden van Barroso”

 1. Ik heb geen behoefte om te lachen.
  De situatie is daar veel te ernstig voor.
  Het zou misschien beter zijn dat Barroso opstapt.
  En Reding praat over 6 triple a status landen.
  Waarvan 1 in ernstige moeilijkheden is door de banken.
  En dat is niet zomaar een land, maar Frankrijk.

 2. Maar zij zijn toch de heren der schepping (M/V), de onvolprezen volgelingen van de groote Geert en de Profetes Pamela , hoeders der absolute waarheid in de poel des verderfs die “Europees Parlement ” heet , Barosso hoort op zijn inferieure Italiaanse knietjes te vallen verblind door het licht der waarheid en huilend over zijn dwalen zijn post aan Barry Mad-Looner te offeren ………….toch ???

 3. PVV eist aftreden van Barroso

  … en gebeurt dat niet dat trekken ze de gedoogsteun aan het Europees Parlement in en dan staan die 731 Europarlementariërs met wachtgeld op straat!!!!!

 4. Gewoon kleiner dat Parlemetn 150 mensen dan heb je ook minder jankerds en krijg je Europese partijen omdat de kiesdrempel omhoog gaat.

 5. In dit geval geef ik ze toch echt gelijk. Als we het al niet eens zijn met onze eigen bestuurders, waarom zouden we dan wel kiezen voor ondemocratische Europese bestuurders?

 6. Jacob Lageveen Schreef:

  In dit geval geef ik ze toch echt gelijk. Als we het al niet eens zijn met onze eigen bestuurders, waarom zouden we dan wel kiezen voor ondemocratische Europese bestuurders?

  Heb je zeker gelijk: Nederland gewoon loskoppelen van Europa, de Atlantiek over varen en laten aanmeren als 53 staat tegen de kust van VS aan. Logisch toch?

  Scheelt ook in de belastingen zeker(van de rijken vooral!).

Reacties zijn gesloten.