Geert Wilders, de alom geminachte loopse teef

Cohen is de ‘bedrijfspoedel van Rutte 1’. Mwahh.. Het brainstormen binnen de PVV-fractie voorafgaand aan de Algemene Beschouwingen heeft niet echt veel pareltjes opgeleverd. Maar de regie was verder als vanouds: Geert trok zijn scheur open, en de rest van de fractie zat braaf in de bankjes, en lachte zo nu en dan extra hard. Zoals afgesproken. Honend, aldus Van Haersma Buma. Dat was dus gelukt. Maar Geert zal in de toekomst toch echt beter zijn best moeten doen. (Geert zal echt nog veel grover moeten worden – Marcel Hulspas, De Pers)

Marcel Hulspas schrijft weer een column naar mijn hart! 😀

2 gedachten over “Geert Wilders, de alom geminachte loopse teef”

  1. Ach de brainstorm was volgens mij zeer effectief. En daar gaat het om, het hoeft immers niet allemaal hoog en verheven te zijn. En zoveel heeft heer W. nou toch ook weer niet gezegd, Iemand een bedrijfspoedel noemen en het vermaarde “doe es normaal man”… Wel ietwat ongepast in de kamer, maar daarbuiten toch eigenlijk geen probleem.
    Het gaat er eigenlijk ook niet om wat je zegt, maar om datgene waarmee je weg komt en wat dat betreft is de missie van heer W. volledig geslaagd IMHO. We maken het groter dan het is, vrees ik.

    En wat dan bijvoorbeeld Jolande Sap bezielde om met een verdeelstekker te gaan zwaaien? Dat getuigde van een totaal mislukte brainstorm, daar windt bijna niemand zich schijnbaar over op. En dat is dan de “oppositie”, die het tegen heer W. op denkt te kunnen nemen… 🙄

Reacties zijn gesloten.