Wir haben’s gewußt

Wist u dat:

Er afgelopen week een heusche fotograaf is toegetreden tot de redactie. Wij kunnen voortaan dus zelf fotootjes maken en we gaan in het vervolg dus ook heusche fotoberichten plaatsen als waren wij een heusch fotografisch blog.

Uw hoofdredacteur gaat een weekje rieleksen in een subtropische omgeving.

Onze advertentietarieven bij adverteerdirect zijn iets verhoogd.

Onze feestboekpagina bestaat nu een week of vier. Hoe lang nog? Facebook, why?

Dat we vandaag per ongeluk 3 seconden onze flatscreen afstemden op Harry Mensch en dat we daar net voormalig LPF minister Eduard Bomhoff konden horen zeggen hoe vreselijk abject en slecht voor het land Geert Wilders is. 😀

Dat we op onder de reageerders 2 personen hadden met de naam “Klaas”. Dat zou op zich niet zo’n ramp zijn ware het niet dat het ideologische tegenpolen waren en dat dat nogal eens tot verwarring leidde bij de rest. Maar 1 van deze personen heet voortaan “Klaass” dus nu wordt het misschien minder ingewikkeld. 😀

Dat we onlangs de ban ongedaan hebben gemaakt van “Liera”. Een reageerder van het eerste uur die nog al eens in een ban situatie terecht kwam. “Amnestie”, zijnde totale ontbanning van alle gebanden, wat we voorheen een keer of 3 a 4 per jaar deden, doen we niet meer aan, maar wanneer we zien dat een gebande zich regelmatig in het spamfilter meldt met een “normale” bijdrage aan de discussie dan vinden zelfs wij dat toch een beetje sneu. Dus ook al doen we niet meer aan “amnestie” er blijft nog altijd hoop voor de gebande!

2 gedachten over “Wir haben’s gewußt”

  1. Goede zaak dat mensen uit de ban komen. Het geeft aan dat het krijsen van de eerste uren toen nog niets over de Grote Stuurman gezegd mocht worden is voorbij. Men reageert wat normaler op een kritische discussie en dat bevordert het dialoog.

Reacties zijn gesloten.