Krapuul Richard de Mos Award 2011 – Wie heeft het achterlijkste idee?

PVV'er Richard de Mos, naar wie de Award vernoemd isch

Twee weken geleden, op 14 september, zijn wij gestart met de voorronde voor de Krapuul Richard de Mos Award 2011 voor het achterlijkste idee van het jaar 2011. Hoe we het precies gaan doen weten we nog (steeds) niet, maar vaststaat dat een onafhankelijke jury wekelijks met een nominatie, voorzien van motivatie, komt en dat de redactie vervolgens iedere woensdag om 12 uur ter webzijde een nominatie plaatst voor de Richard de Mos Award 2011. Bezoekers van Krapuul kunnen suggesties mailen naar richarddemosaward2011@krapuul.nl, of plaatsen in richarddemosaward2011 draden, of in het krapuliteitenalarm. Moge het achterlijkste idee winnen!

Afwachtende het bestaan van een jury (jury lid worden? Meld je via meel of comments) nomineert de Krapuul Hoofdredactie vandaag:

Geert Wilders (PVV) met: Turkije uit de NAVO!.

 

Voorlopig juryrapport:

Op een achterlijkheidsschaal van nul tot tien: 5. Gewoon achterlijk. De achterlijkheid van dit voorstel wordt met name gekenmerkt door het feit dat er niemand, maar dan ook helemaal niemand, de moeite heeft genomen om er inhoudelijk op te reageren. Er zijn geen voorstanders. Er zijn geen tegenstanders. Er is alleen dit achterlijke voorstel. Het is alsof je op de plee zit en een scheet laat. Een middelmatige dan. Als het nou een voorstel was geweest waar we keihard over hadden kunnen lachen dan had het zeker hoger gescoord maar zoals het er nu naar uitziet gaat dit idee voor de poedelprijs in onze Richard de Mos Award 2011 achterlijke ideeëncontest.

1 gedachte over “Krapuul Richard de Mos Award 2011 – Wie heeft het achterlijkste idee?”

Reacties zijn gesloten.