Rutte wordt met Wilders geen tweede Lubbers

De samenwerking tussen VVD, CDA en PVV beleefde deze week het begin van het einde. De vraag is alleen nog wanneer en hoe de breuk zich in het komende jaar zal voltrekken. (Hans Goslinga in Trouw)

Als Hans hier nu toch eens gelijk in gaat krijgen! Wat zou ik dan een gelukkig mens worden. Weg met dit asociale kabinet en een Wilders en zijn achterlijke, asociale PVV totaal geïsoleerd. Dat zou even lucht geven.

4 gedachten over “Rutte wordt met Wilders geen tweede Lubbers”

  1. Als de PVV wegkwijnt in de oppositie en steeds verder wegzakt na schandaal na schandaal dan hebben de militante Henks weer een excuus om hun Wilders woorden in Breivik daden om te zetten omdat “zij niet gehoord worden”.

    Wellicht krijgt de rest van de bevolking dan een pgb voor de aanschaf van een kogelvrij vest om ondanks de non verbale “vrijheid van meningsuiting” van dergelijke lieden toch met een beetje een veilig gevoel over straat te kunnen. Op de pliesie hoeven we niet meer te rekenen want die gaan liever achter boerkadraagsters aan dan lone wolves, wel zo veilig voor een wegbezuinigd schijtloon.

  2. En ook zonder Wilders wordt Rutte geen tweede Lubbers, ik zie hem nog niet gaan billenknijpen en vanwege in de toekomst schaarse onderdelen voor zijn Saab zal hij het wel laten om zijn auto bij een advocatenkantoor letterlijk in te parkeren 🙂

    Ik denk dat Mark het wel goed zal doen in het schnabbelcircuit, praatje voor de plattelandsvrouwenvereniging, praatje voor de klanten van de plaatselijke Rabobank, stand up bij een vrijgezellenfeestje, lintje knippen, twee mille voor een uurtje werk, glimlach en nonchalant wuivend handgebaar inclusief, twee klussen op een dag, schijt aan de Balkenende norm, Arend Jan Boekestein, here I come!

  3. Een hoopvolle voorspelling, maar compleet verzonnen natuurlijk. Niemand weet hoe dit echt gaat lopen. Geert Wilders zit er als een schooljongetje te chillen in die stoel daar, en niemand die er van van zegt. Hij interesseert zich er helemaal niet voor lijkt het. In werkelijkheid is alles toch allang besproken? Of niet?

Reacties zijn gesloten.