PVV is *zucht* weer woedend

Deze keer over het feit dat Cordaid een protestmanifestatie van illegale vreemdelingen heeft gesteund.

De vreemdelingen protesteerden dinsdag op het Spuiplein in Den Haag om aandacht te vragen voor hun situatie.

Maar volgens Sietse Fritsma gaat het dan direct over het ‘dwarsbomen van staand regeringsbeleid’, en dat dan gesteund door Cordaid. Dus is de PVV weer woedend, ziedend, laaiend, witheet etc. etc…

8 gedachten over “PVV is *zucht* weer woedend”

 1. Ik subsidieer gehele tegen mijn wil dit protestpartijtje – zullen we het daar eens over hebben?

 2. De hele ochtend hoor ik al ergens uit het westen een irriterend geluidje: “ArghArghArghArghArghArgh…!!!.”

  Nu weet ik dat het uit de vergaderkamer van PVV komt. 🙂

 3. Dit soort uitspraken zijn weer eens een voorbeeld van de totalitaire trekjes van de PVV. Iedereen die ook maar een cent subsidie krijgt moet in de pas lopen en mag enkel fungeren als propaganda-instrument van de regering.

 4. Duurt het nog lang voor de PVV hier iets over laat horen?

  COA-bestuursvoorzitter Nurten Albayrak, die wegens graaigedrag op non-actief is gezet, blijkt niet de enige VVD’er te zijn binnen het in problemen verkerende Centraal Orgaan opvang Asielzoekers. Ook VVD-senator Loek Hermans en prominent VVD-lid Petra Ginjaar blijken betrokken.In de Volkskrant komt adviseur Paul Custers aan het woord. Hij werd door Albayrak ingehuurd, maar vertrok na korte tijd vanwege de autoritaire cultuur:Hij wijst op het grote aantal VVD’ers dat de COA-top bevolkt. ‘Dat is nooit gezond.’ Net als een aantal anderen die bij het COA werkten of werken, wijst hij op de rol van directeur Opvang Petra Ginjaar, VVD’er en dochter van voormalig staatssecretaris van Onderwijs Ginjaar-Maas. Zij vormt met Albayrak ‘het politbureau’, zegt Custers, ‘zo worden ze daar genoemd. Ze is heel, heel erg autoritair.’ Daar omheen zou een ‘groep ja-knikkers’ zijn verzameld. ‘Het is een complot-organisatie. Je weet op de gang nooit wie er achter je loopt.’Het salaris van Albayrak steeg in de periode 2004-2009 met 170 procent tot 273.000 euro per jaar. Daarnaast declareerde ze er op los en bestelde onder meer een veel te dure dienstauto.Dagblad De Pers wijst op de rol van Loek Hermans, voormalig minister en thans fractieleider van de VVD in de Eerste Kamer. Hij is voorzitter van de Raad van Toezicht van het COA. Een meerderheid in de Tweede Kamer wil dat er een onderzoek komt naar de rol van die toezichthouder, in plaats van dat de raad zelf een onderzoek laat uitvoeren.

 5. Als die geblondeerde vent echt ‘woedend’ wordt en doorflipt, dan helpt alleen nog zo’n geweer met slaapmiddel dat ze ook bij olifanten gebruiken, om hem te kalmeren en moeten ze hem vervolgens in een dwangbuis stoppen. Dan zouden de door hem gedoogde bezuinigingen op de GGZ hem nog wel eens zwaar kunnen opbreken.

 6. @6: Die Loek Hermans had het bij het in 2009 failliet verklaarde Meavita ook al bont gemaakt:
  “Bij de hoorzittingen hekelden oud-bestuurders van Meavita, onder wie president-commissaris Loek Hermans, de politiek en de overheid. Die zouden te veel te snel willen, voor te weinig geld. Het College Sanering Zorginstellingen oordeelde daarentegen dat bij Meavita sprake was van ontoereikend bestuur. ” (http://vorige.nrc.nl/binnenland/meavita/article2367324.ece)

Reacties zijn gesloten.