Wilders: geen behoefte om ‘doe eens normaal-debat’ te evalueren

Verdomd, daar geef ik hem nu eens gelijk in. D’r moet helemaal niks geëvalueerd worden, we moeten gewoon politici hebben die verder komen dan “doe zelf-es lekker normaal man!” en flauwe grappen maken met stekkerdozen, en zodoende een kwal als Wilders zijn plaats kunnen wijzen. Pechthold kan dat wel, en Femke Halsema kon het, en let maar eens op, dat zijn ook de twee waaraan een bepaald soort rechtse kiezer de grootste hekel aan heeft. Maar nu moet Pechthold het alleen doen en dat is niet voldoende.

8 gedachten over “Wilders: geen behoefte om ‘doe eens normaal-debat’ te evalueren”

 1. Nee, klopt, er moet veel vaker tegen hem gezegd worden dat hij normaal moet doen.Gewoon zijn domme opmerkingen als een natte tennisbal in het zand laten vallen en iets zeggen van;,, Zo lucht dat op?” en gewoon verder gaan.

  Daarbij Wilders en evalueren, dat kan hij niet eens zeggen, dus laat staan dat hij weet wat het is.

 2. Een op afstand bestuurde trol, die ze alleen uitrollen als Bosma de teksten heeft ingeprogrammeerd.

 3. `Wilders: geen behoefte om ‘doe eens normaal-debat’ te evalueren’.
  Dat asociale stuk snackbarvreten loopt altijd weg als het vragen over zijn fatsoen krijgt voorgeschoteld.

 4. Keira Schreef:

  Kan Bosma dat dan?

  Bosma is specialist in omkeren en verdraaien, zoals uit zijn valse boek blijkt. Als gedogende partij de PVDA het gedogen in de schoenen schuiven, ook zo’n omgedraaide voorstelling van zaken.

 5. De aangewezen persoon om Wilders zijn plaats te wijzen, lijkt me de opvolg(st)er van Gerdi Verbeet… 😐

 6. “…. we moeten gewoon politici hebben die verder komen dan “doe zelf-es lekker normaal man!” en flauwe grappen maken met stekkerdozen, en zodoende een kwal als Wilders zijn plaats kunnen wijzen.”

  Nou, inderdaad. Toen Cohen voor Grote Gedoger werd uitgemaakt is het wrsl. geen moment bij hem opgekomen dat dit de perfecte gelegenheid was om een motie van wantrouwen tegen het kabinet in te dienen.

Reacties zijn gesloten.