Sietse Fritsma slaat weer eens door, nu over Mauro

Sietse Fritsma vindt dat Mauro heeft gelogen en daarom maar terug moet naar Angola. Sietse – de speurneus – heeft in 5 minuten meer informatie gevonden dan menig journalist of advocaat.
Verder vindt Fritsma dat de berichtgeving over Mauro niet ‘evenwichtig’ is.
Volgens Fritsma heeft Mauro regelmatig contact met zijn moeder, bij P&W zei Mauro dat dat misschien 1 x per jaar was, is ook regelmatig natuurlijk. Maar de laatste twee jaar had hij haar niet gesproken en ook geen contact met andere familieleden gehad. Maar Fritsma weet het allemaal beter, zeker nagevraagd bij de Telegraaf? Die maken er wel een leuk verhaal van.

Waarom word ik hier zo woedend om en zo verdrietig van? Die lul van de PVV kan zijn eigen kont nog niet vinden als je het hem vraagt en zit in een fractie waar de ene na de andere een CV bij elkaar heeft gelogen ÉN die mogen en kunnen gewoon blijven zitten van ONZE belastingcenten.

Verder heb ik niet een PVV’er ooit op evenwichtige berichtgeving kunnen betrappen, dus gewoon je bek houden Fritsma!
Stuur zo’n jongen maar terug naar Angola, laat hem maar kreperen. Jij schuift met je dikke vadsige lijf weer lekker veilig op zo’n blauwe stoel en gaat over tot de orde van de dag.
😥

15 gedachten over “Sietse Fritsma slaat weer eens door, nu over Mauro”

 1. Als ik die fanatieke kop van Fritsma zie, moet ik onwillekeurig altijd aan Himmler denken. Gek he?

 2. Fritsma heeft inderdaad de ideale kop voor een kampbeul met een vadsig lichaam

  een SS uniform fotosjoppen, zwart-wit en de illusie en realiteit zijn compleet 🙂

  Sietse, niets persoonlijks, dat begrijp je wel

 3. De hele zaak Mauro doet me eerlijk gezegd niets, al moet ik toegeven dat ik er niet zoveel van gelezen heb. Natuurlijk is het sneu als dat kind weer terug zou moeten naar Angola, maar wat ik mis is, zoals een reageerder opmerkt, dat niemand het heeft over een moeder die een ACHT jarig kind moederziel alleen op het vliegtuig helemaal naar Nederland zet. En waarom helemaal naar Nederland en niet naar Portugal, wat gezien de landstaal in Angola een veel logischere keuze zou zijn geweest? Begrijp me niet verkeerd, van mij mag hij gerust blijven, heb ik geen enkele moeite mee. Maar nogmaals, ik heb me niet zo goed ingelezen in de zaak van Mauro.
  En natuurlijk is Fritsma een eikel die, net als zijn Grooten Blonden Lijder kleine details er uit pikt en opblaast tot gigantische proporties.

 4. NB. Wat ik bedoel te zeggen met die moeder is dat haar daad een ongelofelijk wrede is. Dit kun je een kind niet aan doen, vind ik.

 5. @Joh, psies John en hij is al een keer door zijn moeder in de steek gelaten. Nu laat Nederland hem weer in de steek. Gaat lekker met dat jonge leventje zo.

 6. @4

  een soort afstaan voor adoptie 2.0…

  misschien is haar zoon op deze manier beter terecht gekomen in het leven, we zullen het nooit weten omdat we niet weten hoe het leven van Mauro anders was gelopen

  in dit verband verwijs ik naar de heldere uiteenzetting van Lilian Helder 🙂

  typisch PVV, over de rug van een individuele burger even scoren in de media

 7. @ John:
  @ John Ik heb het ventje gezien bij Pen W. Voor zover ik weet beschouwt hij zijn huidige “ouders” als echte ouders, want hij heeft al jaren geen contact met zijn moeder of familie. En dan vind ik het cru om iemand die in eerste instantie er niet zelf voor gekozen heeft hier in NL neer te fladderen uit te zetten.

  1) Hij is vernederlandst, heeft NL’se vrienden, spreekt Nederlands en gaat naar een Nederlandse school.
  2) Het is onduidelijk onder welke omstandigheden hij op het vliegtuig is gezet naar NL. Als de moeder of familie nu al geen contact met hem zoekt is het onwaarschijnlijk dat hij met open armen ontvangen zal worden.

 8. De kale kop van Lucassen op het lijf van Mussolini.

  Zo maar een suggestie.

  Of op de stropdas van Pim. At your brievenbus!

Reacties zijn gesloten.