Nederland klooit maar wat aan met immigratie

EU tikt Nederland op de vingers om terugkeer illegalen

Brussel wil dat Nederland zijn wetgeving in orde brengt wat betreft de terugkeer of verwijdering van illegale immigranten. Den Haag moet binnen 2 maanden reageren. Anders dreigen de gang naar de rechter en financiële sancties. (Trouw)

Nederland mag Turk niet land uitzetten

Het Europees Hof van Justitie in Luxemburg heeft Nederland donderdag op de vingers getikt. De overheid mag niet met terugwerkende kracht de verblijfsvergunning intrekken van een Turkse werknemer die bij zijn partner verbleef, maar inmiddels van die partner af is. (Telegraaf)

Zomaar twee berichten vandaag in de krant. Nederland maakt er dus een zooitje van. Maakt afspraken en komt die niet na. Gaat lekker met onze geloofwaardigheid.

Maar ja Leers is gewoon een slaaf van Wilders en moet doen wat Geert wil. En we weten allemaal dat Geert schijt heeft aan afspraken en beloftes. Hij heeft er al bijna 200 gebroken na de verkiezingen, of zo. Maar Henk & Ingrid staan nog steeds te juichen en de ministers doen braaf wat baas Wilders wil. Als echte slaven, allemaal, VVD én CDA!

1 gedachte over “Nederland klooit maar wat aan met immigratie”

  1. “Hij heeft er al bijna 200 gebroken na de verkiezingen”

    Klopt, 180 in 1 jaar tijd, om precies te zijn.
    Ik verwacht dat hij daarmee in het “Guinness Book Of Records” komt.
    Heeft ie tenminste toch nog ergens een prijsje voor gekregen. De stumper

Reacties zijn gesloten.