PVV en VVD naaien Mauro want dat is stoer

Stel je hebt te maken met een Angolees die op zijn 10e Nederland binnen komt en hier vervolgens 8 jaar lang blijft, gewoon omdat het kan? En die nu niet beter weet dan dat-ie hier hoort? Buitenschoppen natuurlijk! KEIHARD! Althans als het aan PVV/VVD ligt. Hoe zieliger je bent hoe harder ze willen schoppen. “Weg met die neger want hij pikt onze baantjes in en regels zijn regels” aldus een anonieme PVVD’er die anoniem wil blijven. Gelukkig komt er nog de grote olifant van het CDA en die blaast het verhaaltje uit. En ze leefden nog lang en gelukkig. Met andere woorden, Mauro blijft natuurlijk. Daar zorgt Het Sociale Gezicht van het CDA wel voor. Of niet soms? Waar hebben we anders het CDA nog voor? Leers doe je ding!

61 gedachten over “PVV en VVD naaien Mauro want dat is stoer”

 1. Uiteraard moet deze jongen onmiddellijk terug naar Angola, dat is evident, hij heeft geen recht op asiel.
  Ben ik even blij dat ik PVV heb gestemd, je zult maar ‘vertegenwoordigd’ worden door die huichelachtige bloedende harten in de Kamer….
  Overigens, heeft die (gesubsidieerde?) advocaat al een berisping van de tuchtrechter gekregen? Schandalig al die leugens en ondermijning van de Nederlandse rechtsstaat!

 2. Ik vind dat Mauro moet blijven. Veel steekhoudende argumenten heb ik hier niet voor, maar deze jongen deugt in ieder geval. Als ze die twee scooterboys, die vanmiddag de Rabobank in Amsterdam-Noord hebben overvallen, te pakken krijgen, dan kunnen ze die twee de grens over schoppen.
  Kan Mauro blijven.
  Dan kunnen we geteisem succesievelijk vervangen door een asielzoeker die deugt en die wél iets van zijn leven wil maken.

 3. Nicky Schreef:

  Ben ik even blij dat ik PVV heb gestemd,

  Wie kiest voor platvloersheid mist een dimensie.

 4. @ Abdul Alhazred:
  Opkomen voor de Nederlandse rechtsstaat, nee zeggen tegen nog langduriger misbruik van ons ruimhartige systeem (op alle vlakken) en het wagen om deze pathologische leugenaars (Mauro, de advocaat, de familie) aan te pakken?

  = ‘platvloersheid’ …..

  Een mooie weergave van de ziekte in de Nederlandse samenleving.

 5. @ Nicky:

  Me altijd afgevraagd hoe de psychologie van een nazihoer in elkaar steekt. Ben er uit. Op nazihoeren is psychologie niet van toepassing. Wat nazihoeren bezielt is op een rekenmachientje voor een paar euro van de Aldi uit te rekenen.

  “‘Een mooie weergave van de ziekte in de Nederlandse samenleving.”‘ 😥

 6. #1 Copy-pasten van elders naar hier is tegen de REGELS.

  En als de oorspronkelijke reactie niet van jou is, is het ook nog eens een overtreding van de Auteurswet.

 7. Nicky Schreef:

  Uiteraard moet deze jongen onmiddellijk terug naar Angola, dat is evident, hij heeft geen recht op asiel.
  Ben ik even blij dat ik PVV heb gestemd, je zult maar ‘vertegenwoordigd’ worden door die huichelachtige bloedende harten in de Kamer….
  Overigens, heeft die (gesubsidieerde?) advocaat al een berisping van de tuchtrechter gekregen? Schandalig al die leugens en ondermijning van de Nederlandse rechtsstaat!

  Hou je ook van honden? In Flevoland komt er binnenkort misschien een vacature voor je vrij…

 8. Ja hoor, daar gaan we weer. Een jongen die hier zijn best doet en helemaal ingeburgerd is, moet weg.
  Dat de VVD daar ook aan mee doet, valt me erg tegen, de PVV zit weer op z’n stokpaardje.
  Zullen we eerst eens zorgen dat alle criminelen van buitenlandse afkomst verdwijnen, en degene die nog
  meer van ons profiteren ,voor hun is ons land een paradijs.
  Een jongen kunnen ze wel aan, maar de grote niet. Ik vind het schande.

 9. Maartje Schreef:

  Ja hoor, daar gaan we weer. Een jongen die hier zijn best doet en helemaal ingeburgerd is, moet weg.
  Dat de VVD daar ook aan mee doet, valt me erg tegen, de PVV zit weer op z’n stokpaardje.
  Zullen we eerst eens zorgen dat alle criminelen van buitenlandse afkomst verdwijnen

  Als we dan de criminelen van binnenlandse afkomst erachteraan sturen zijn we ook gelijk van de helft van de fractie van de PVV af.

 10. Wie wil er nu nog in zo’n land als Nederland wonen die kinderen zomaar het land uitzet.
  Nou gelukkig ben ik op tijd vertrokken. Nederland is op dit moment het meest onvriendelijke land van Europa geworden. Oh, Oh wat zijn wij toch gastvrij.

  Groeten uit een zonnig en vriendelijk Portugal

 11. De jongen is destijds als alleenstaande minderjarige asielzoeker (AMA) naar Nederland gekomen. Uit de berichten die ik lees heeft hij veel contact met zijn moeder in Angola.
  Hij heeft in Nederland een opleiding gevolgd en is nu volwassen. Los van het feit dat klaarblijkelijk zijn asielaanvraag niet terecht was (zoals van veel AMA’s) is het toch mooi dat die jongen een toekomst opbouwd in het land van herkomst waar zijn roots en familie woont.
  Dit zou ook de basis kunnen zijn van geslaagde ontwkkelingssamenwerking.

 12. Even voor de PVV’ers: een jongen die helemaal vernederlandst is moet worden uitgezet en de illegale criminelen worden gewoon op straat weer losgelaten. Hierover hoor de de PVV’ers en VVD’ers niet. Maakeen duidelijke schifting tussen dgegen die wel willen en degene die alleen maar rotzooi trappen (denk aan Den Haag). Hier mogen de rechtse partijen en hun kiezers wel eens wat feller op reageren, maar omdat de poedel met het gladde haar niet reageerd, doen de meelopers en degenen die zelf niet over politiek nadenken dat dus ook maar niet. Het geeft het niveau aan van deze figuren die zo blij zijn met de Partij Van het Verzieken.

 13. @ DarkSkywise:
  Dat is ook een post van me. Mijn reactie op GeenStijl was i.d.d. identiek aan mijn reactie hier. Dat is nu éénmaal de PVV, standvastig en rechtdoorzee. Indien dit tegen de regels is, bedankt voor de uitleg, in de toekomst zal ik hier en daar een woord aanpassen zonder de teneur geweld aan te doen.

 14. Nicky Schreef:

  Ben ik even blij dat ik PVV heb gestemd

  Zij is een laarzenknecht, goedliks,
  begeert haar ras bij vol verstand.
  Ze gunt een ander niks
  indien die komt uit Xenosland.

 15. @ Marcel:
  Hopelijk vind je het niet erg dat ik hierop reageer. De PVV is een zéér groot voorstander van het daadwerkelijk uitzetten dan wel blijven vastzetten van criminele illegalen. Beide zaken zijn niet eenvoudig te realiseren, maar een groter potje dan het nu is kan er amper van worden gemaakt. Als eerste stap is daar natuurlijk de plicht ernaar te streven dat er überhaupt geen illegalen bijkomen. Verder moet er een einde komen aan het op vrije voeten stellen van criminele illegalen of de ‘mislukte’ uitzettingen. Uiteraard kunnen cellen worden gedeeld en moet er op voorzieningen worden bezuinigd om de kosten niet verder de pan uit te laten rijzen. Wedden dat na een aantal jaartjes met 3 anderen in een cel het animo om toch maar met de marechaussee op het vliegtuig te stappen ineens aanmerkelijk zal zijn toegenomen?

 16. Nicky Schreef:

  @ Laurent:
  Nee, zelf heb ik niet zoveel op met honden of apen. Jij?

  Apen; waar heb ik het over apen? Of vergelijk jij hier, net als Raymond de Roon, helemaal geen islamieten of negers met apen?

 17. @21 verwend stuk st****, je verdient het eigenlijk niet om in Nederland te wonen. Je weet kennelijk ook niet dat dat eigenlijk maar een dom toeval is. Je hebt zelf niets bijgedragen aan je enorme rijkdom en ondanks al je geluk durf je het nog rechtvaardig te noemen anderen onder onnodig beroerde omstandigheden “op te slaan” tot ze kunnen oprotten.
  En denk erom: eerst moslims, Roma’s, Polen straks ben jij aan de beurt, heb je geen hinderlijk handicapje of zoiets? Probeer eens wat op te steken van de geschiedenis.

 18. Nicky Schreef:

  Dat is nu éénmaal de PVV, standvastig en rechtdoorzee.

  Laat me niet lachen! 😆
  Wie zijn haar bleekt in zijn maagzuur, is een onderbuikse nar!

  @ Abdul Alhazred: Ras? Ik ben van het mensenras….u ook? Je gedraagt je als een dwaze trolle.

  Wie zijn ras miskent, beneemt zich het menszijn.

 19. @ GJ_:
  Waarom toch altijd dat gescheld hier op krapuul? Het is erger dan een hangplek in Amsterdam-West en dat wil wel wat zeggen….
  Verder gaat iedere vergelijking die je maakt totaal niet op voor deze specifieke zaak. Het toont wel dat je slechts op één manier kunt reageren (scheldwoord gebruiken – aantijging maken over mijn positie en intenties die je op geen enkel feit kunt baseren – prognose voor fictieve toekomst maken die kant nog wal raakt).

  Mauro mag blij zijn dat hij hier ondanks zijn enorme en moedwillige leugenachtigheid al die jaren ons systeem heeft kunnen misbruiken, een opleiding heeft kunnen genieten, en veel mooie dingen heeft kunnen meemaken.
  Nu kan hij op zijn beurt verder gaan genieten van de multiculturele mythe en de prachtige Afrikaanse cultuur in Angola. Hij kan helpen om zijn (enige echte) vaderland op te bouwen, wat een voorrecht!
  Ook geen PVV-stemmer te vinden daar trouwens. En dan nog blijven zeuren 😉

 20. Nicky Schreef:

  ondanks zijn enorme en moedwillige leugenachtigheid

  Heb je daar ook een andere bron voor dan Fritsma en consorten? (just curious)

 21. @ Abdul Alhazred:
  Enlighten me? Er is toch maar één ras als het over mensen gaat, het mensenras? Het is prachtig om verschillende ‘ethniciteiten’ bij elkaar te hebben.
  Dat betekent uiteraard niet dat die allemaal in ons piepkleine landje moeten zitten, maar elders op de wereld is er nog genoeg plek.
  Wel gewoon assimileren en dat gaat mede dankzij de geweldige inspanningen van Geert Wilders gewoon lukken.

  Het is wel belangrijk ‘mensen’ niet te verwarren met inferieure culturen of sinistere ideologieën.

 22. @27 Zit jij eens even niet zo zielig te zeuren. Ik heb even gechecked en in je allereerste reactie begon jij hier mensen al voor fascist uit te maken. Met andere woorden shut the fuck up.

 23. Nicky Schreef:

  @ Laurent:
  Jij legde de link naar honden (waarom eigenlijk?) dus dan is de link naar andere zoogdieren ook snel gemaakt.

  Ik verwees naar de Polenuitzetdienst in Flevoland.

 24. @30 Daar was ik zelf dus ook net naar aan het kijken. 😆

  We waren hier volgens Nicky allemaal Goebbelsjes. (Maar dat vinden sommige PVV-aanhangers natuurlijk geen schelden. 😛 )

 25. Nicky Schreef:

  Het is prachtig om verschillende ‘ethniciteiten’ bij elkaar te hebben.
  Dat betekent uiteraard niet dat die allemaal in ons piepkleine landje moeten zitten, maar elders op de wereld is er nog genoeg plek. Wel gewoon assimileren en dat gaat mede dankzij de geweldige inspanningen van Geert Wilders gewoon lukken.

  De fobie voor het Vreemde is een voorwaarde voor falen.

 26. @ DarkSkywise:
  @ jvdheuvel:
  Eigenlijk is het meer een compliment, niet iedereen begrijpt de kracht van woord en beeld even goed 🙂
  ‘Fascist’ is al jaren een volledig uitgehold begrip, dus ‘Goebbeltjes’ leek me een betere vergelijking.
  Niettemin, excuses, dat was stout van me. De poster waar ik op reageerde had daar trouwens niets mee te maken en was wel een stukje vuilgebekter, naar mijn mening.

 27. Nicky Schreef:

  De poster waar ik op reageerde had daar trouwens niets mee te maken en was wel een stukje vuilgebekter, naar mijn mening.

  Een zielige omdraaIiïng van feiten! Het zijn de xenofobische PVV-xantippes die hier met bemodderde kaplaarzen binnenmarcheren om hun bruine bekscheten te laten en dan hoogst verontwaardigd zijn als ze geen netjes antwoord terug krijgen. Zonder deze schuinsmarcherende Kenau’s is het hier een beschaafd platform. Dat weet iedereen.
  Types van welke reactionaire hoek dan ook moeten niet denken dat we allemáál zo beleefd reageren als Job Cohen.
  Respect moet je verdienen, wie zich niet als gast gedraagt, moet niet mutsen over `gescheld’.

  Mij leert de eraring dat uitgestuurde PVV sekte-aanhangsters in hun trieste missie hier dermate zijn gehersenspoeld dat ze denken dat een beetje creatief woordgebruik al schelden is.
  Waarna zo iemand op ordinaire wijze, op hoge toon vuilbekkend de forumdeelnemers schoffeert en zich beklaagt over hun manieren. Je hebt dat recht niet Nicky, als je je als bruin uitschot gedraagt zul je
  daar de consequenties van moeten accepteren. Een heropvoedingskamp is wellicht een uitweg voor je.
  Jij moet worden gedeprogrammeerd, misschien dat je dan weer een normaal beschaafd vrouwmens kunt worden.
  😥

 28. @Nicky,
  Zoveel heeft Geert echt niet positief bijgedragen aan het goede politieke klimaat in dit land.

  Bovendien zou hij wellicht lering kunnen trekken uit de opkomst van het christendom. Hieruit blijkt duidelijk dat repressie tot radicalisering en opstand leidt. Iets dat ik niet wenselijk acht.

  Echter….iets dat volgens mij heel goed in de politieke agenda van Geert past. Een bange massa is immers makkelijker te manipuleren en Te bedriegen.

  Daarom gaat de PVV ook nooit een discussie op inhoud aan. Dat scoort namelijk niet bij het klapvee (Henk & Ingrid). Nee nu wordt voor de bühne politiek van een dermate achterlijk niveau bedreven dat ik me afvraag wat de toekomst zal brengen!?

  Ik hoop niet dat dit iets zal zijn wat wij allen zullen betreuren.

 29. Heren, heren toch, ik zal als vrouw dit even rechtzetten. Nicky had haar stringetje te strak zitten en Liera kon geen nieuwe batterijen voor haar vibrator vinden. Opgelost toch?

 30. Nicky Schreef:

  @ GJ_:
  Waarom toch altijd dat gescheld hier op krapuul?…
  … aantijging maken over mijn positie en intenties die je op geen enkel feit kunt baseren…

  Je bent toch ook te verwend voor woorden? Dat is gewoon een constatering. Dat jij hier mag wonen is een recht dat op niks gebaseerd is.
  En over welke aantijgingen heb je het????

 31. desert flower Schreef:

  Heren, heren toch, ik zal als vrouw dit even rechtzetten. Nicky had haar stringetje te strak zitten en Liera kon geen nieuwe batterijen voor haar vibrator vinden. Opgelost toch?

  😆 Ach en misschien hadden ze beiden tegelijk maandstonde.

 32. # 41

  Nou Abdul, volgens mij hebben ze er Always last van.
  Of……….het is weer pruimentijd.

 33. Psst jongens, niet doen. Jullie maken jezelf belachelijk. En het is nog onfatsoenlijk ook.
  Waar ging het hier over ? Mauro toch !
  Zo jongens, middagpauze is voorbij, ik ga eens kijken of ik weer wat kan verdienen. Zou jij ook eens moeten doen, Abdul. In plaats van 24 uur per etmaal hier te liggen zaniken met je niet ter zake doende stukjes. Volgens mij ben jij zo’n full-time uitkeringstrekkert. Oftewel een luie flapdrol.

 34. @41
  Bij de naam Nicky denk ik niet direct aan een vrouw.
  Liera is een bedrieglijker naam maar we weten van vorige keren dat hij een hij is.
  En hun geslacht is niet ter zake.

 35. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  @41
  Bij de naam Nicky denk ik niet direct aan een vrouw.
  Liera is een bedrieglijker naam maar we weten van vorige keren dat hij een hij is.
  En hun geslacht is niet ter zake.

  Ach, het is helemaal niet zo ingewikkeld – Liera is eigenlijk Ariel.

  Nicky mag eerder doorgaan op oplaadbare batterijen – beter voor het milieu, zeggen ze.

 36. # 44

  Nemen we gewoon het zekere voor het onzekere , noemen we ze gewoon manwijven.

 37. Liera Schreef:

  Zo jongens, middagpauze is voorbij, ik ga eens kijken of ik weer wat kan verdienen. Zou jij ook eens moeten doen, Abdul. In plaats van 24 uur per etmaal hier te liggen zaniken met je niet ter zake doende stukjes. Volgens mij ben jij zo’n full-time uitkeringstrekkert. Oftewel een luie flapdrol.

  Heb je je peeskamertje als schoongemaakt? 🙂

 38. Liera Schreef:

  Zo jongens, middagpauze is voorbij, ik ga eens kijken of ik weer wat kan verdienen.

  Wat schuift het nou? op je rug liggen?

 39. @47

  schoonmaken, is dat geen fysiek ongemak wensen? 🙂

  “weer wat verdienen” klinkt niet als een reguliere baan maar eerder als vervelend geluid produceren op een accordeon bij de plaatselijke supermarkt in de hoop op wat giften van winkelend publiek en in de pauze ff via de wifi van McDonalds klagen over de “linkse elite”

 40. Toch heeft Liera een punt.

  Is nu wel allemaal erg of topic en soms erg op de persoon geworden. Maar….wel t.g.v. de trend die door Liera en Nicky, als volleerde antagonisten, is ingezet aan het begin van deze blog.

 41. @48: JvdH:

  Er wordt naar mijn idee heel veel ruimte gegund aan die rechtse brallersters, en om eerlijk te zijn, van mij hoetf het niet zoveel gezeur.

 42. Ik heb trouwens al meer dan een uur gezocht naar het rechtbankverslag van het hoger beroep (net zoals bij Sahar aangespannen door de NL Staat)… heeft iemand van de PVV-aanhang (die immers zo zeker weten dat Mauro alles aan elkaar gelogen heeft, dus die moeten dat verslag hebben gelezen) een linkje voor me, zodat ik een tijdlijn kan maken?

 43. Of Mauro gelogen heeft vind ik niet relevant. Een minderjarige kun je dat niet aanwrijven. Die heeft de consequenties nooit kunnen overzien.
  Nogmaals Mauro is van goede wil. Van mij mag hij blijven, want hij deugt.
  Ik blijf bij mijn plan. Vang zo’n boef als die gisteren de bankoverval in Amsterdam-Noord pleegde en schop die met veel vertoon het land uit. Geef vervolgens een verblijfsvergunning aan een asielzoeker van goede wil.

 44. Wat verhelderend om hier de golf aan fijnbesnaarde (en geheel niet sexueel gekneusde) reacties van het zuivere linkse herenvolk te aanschouwen. 🙂

  Mauro kan zich verheugen, met deze zuivere linkse normen & waarden t.a.v. vrouwen kan hij in Angola, zijn enige vaderland, in no time herintegreren.

  Mauro, het ga je goed, steek dat geld van die aanstaande benefiet in je zakje, je komt er wel in Angola. En stuur straks mooie kaartjes in het Portugees, dat heb je zo weer onder het knietje.

 45. @ Abdul Alhazred:

  Als er ergens een bruine geur uit opstijgt, dan is het toch wel uit jouw post. Extreem schuimbekkend, sexistisch, compulsief vuilbekkend en angstaanjagend verknipt.
  Het plaatsen van infantiele brakende smilies zijn een accurate weergave van je niveau.

  “…dat we allemáál zo beleefd reageren als Job Cohen….” LOL, je mocht willen dat je nog enigszins in de buurt van zelfs dat deerniswekkende niveau kwam. Job de Hakkelaar is een woordentovenaar vergeleken met het gebral wat jij hier ten toon spreidt.

 46. # 57 Tja, meningsuiting moet mogen hè? En dan doe ik dat nog netjes. Bij wijze van test bij PvVV-brallerds.
  Nou het is me duidelijk.,
  Ik heb het wel bekeken, menigsuiting is voor jullie soort. Je zult mij niet meer horen. Er valt niets meer op te voeden aan dat ordinaire laagbijdegrondse gepeupel waar jij en je truus Liera bijhoren.
  Dahag 😥 😆

 47. “Tja, meningsuiting moet mogen hè?” Dat stond voor jou dus ter discussie? Dat is wederom verhelderend….
  Typisch dat je jezelf onderbraakt in je laatste post trouwens, je hebt daar niemand anders voor nodig dus. 🙂

 48. Uit het artikel:
  `Weg met die neger want hij pikt onze baantjes in en regels zijn regels” aldus een anonieme PVVD’er die anoniem wil blijven’.
  Zou het norm gaan worden dat politici anoniem hun racisme uiten? Onder het slempmaal der vertwijfelden danst men op angst.

 49. Denk eerder dat het NSB-PVVD-ers zijn die hier een nieuw idioom komen testen en oefenen om te beproeven hoe ver het recht op vrijemeningsuiting kan worden opgerekt enerzijds en beperkt anderzijds. Zoals ik gisteren zo’n onuitstaanbaar formulerend wijf als Schipper bezig zag bij P&W over de huisartsen bijvoorbeeld zo begint dat ruzieachtige o kijk mij het ergste toch eens leuk zeggen idioom steeds meer ingang te vinden. Maar ondertussen zich manifesterend zoals in mijn eerste reactie #7 als een nazihoer. 😥

 50. Sjuul van Dissel Schreef:

  Denk eerder dat het NSB-PVVD-ers zijn die hier een nieuw idioom komen testen en oefenen om te beproeven hoe ver het recht op vrijemeningsuiting kan worden opgerekt enerzijds en beperkt anderzijds.

  Sjuul, ook dat., inderdaad. Zelden op Krapuul zulk liederlijke wantaal horen uitwasemen. De bruine buikloop denkt dat het er nog recht op heeft ook.

Reacties zijn gesloten.