Bijsterveldt zet PVV-kleuter Bosma in de hoek

PVV “ideoloog” Martin Bosma heeft antwoord op zijn debiele vragen over de NRC. 1 van de aandeelhouders is namelijk een SP-lid (geweest?) en dat mag natuurlijk niet van de PVV. Nu heeft onderwijsminister Marja van Bijsterveldt daar natuurlijk geen reet over te zeggen, en haar gedoogpartner PVV (goddank) al helemaal niet, dus de antwoorden van Van Bijsterveldt zijn naar verwachting droog en onderkoeld (zie NRC). Ben ik de enige die vindt dat het tijd wordt dat er eens wat krachtiger wordt gereageerd op die kletskoekdiarree die volgens de PVV moet doorgaan voor “kamervragen”? En wat was trouwens het antwoord van de NRC?

5 gedachten over “Bijsterveldt zet PVV-kleuter Bosma in de hoek”

  1. Een keurig voorbeeld van de PVV ideologie “het maakt niet uit hoe ze over me praten, als ze maar over me praten”.

  2. Om eerlijk te zijn, kan ik hier echt hartelijk om lachen. Ja, het is droog en onderkoeld, maar echt wel dusdanig geformuleerd, dat er een smalend ondertoon ontstaat van “jongens, moet ik hier nu echt op ingaan”. Binnen het formeel mogelijke is dit echt wel een serieuze terechtwijzing, denk ik….

  3. Ik lees in die antwoorden een duidelijke “loop niet te zeiken om niks, ik heb wel wat beters te doen”.
    En dat doet me deugt.

  4. Ik vond ‘m wel pikant. Als ze dit zelf geschreven heeft, valt ze toch een beetje mee. Maar dit naast het proza van Bosma, dat is toch een knock-out? Hoop dat NRC het als dagelijks feuilleton erin houdt.

  5. Wel zou het fijn zijn als de volgende gelukkige hem eens vertelt dat hij niet alles moet politiseren en een ander podium zoeken voor zijn propaganda. Is toch heel netjes.

Reacties zijn gesloten.