Krapuul weer open voor nieuwe users

Na een tijdje te hebben gestruggeld met oost-europese userspam hebben we de registratie van nieuwe users maar gewoon lekker uitgezet. Toch willen we graag iedereen de gelegenheid geven een accountje bij krapuul te openen. Dus zetten we het weer aan al blijven we het natuurlijk goed in de gaten houden.

Waarom zou je een account op krapuul willen hebben?

 • Het reageert iets makkelijker, hoe precies ben ik even vergeten want ik reageer nooit als oningelogd persoon.
 • Je wil ooit bij de krapuulredactie komen, nou dan heb je dus al een useraccountje.
 • Recent hebben we een zogenaamde “cache plugin” geinstalleerd die niet-reagerende voorbijgangers een snelle momentopname laat zien van de site welke niet realtime hoeft te worden opgevraagd uit de SQL database. Dit scheelt de server een hoop gepuf en gekreun. 99.99% van de bezoekers merkt hier geen hol van, maar behoor jij tot die 0.01% die er wel iets van merkt dan is dit een goeie reden om je als user te registreren op de site.


 • Behalve registreren moet je natuurlijk ook inloggen. Inloggen/registeren doe je via de link “inloggen” (of “log in” ben ik even vergeten) in de footer op iedere pagina. Of via LOGIN/REGISTREER (bovenin in menu).

  Succes met registreren/inloggen.

  18 gedachten over “Krapuul weer open voor nieuwe users”

  1. Omdat dit toch een technische draad is, hoop ik niet dat het volgende niet al te zeer als OT opgevat wordt:
   Onlangs kwam er – voor het eerst, dat dan weer wel – een reclame pop-up van een het type “hover over” op de pagina, die zich door mijn pop-up filter niet liet onderscheppen. Is dit iets wat in de toekomst vaker zal gaan gebeuren (bijv, door veranderingen in de voorwaarden van de reclamedienst) of was dit een eenmalige incident?
   😕

  2. @: MadPride:

   Had ik gister ook voor het eerst, het iritante onding kreeg ik niet weg, misschien een speciaal dingetje van Opera?

  3. @2 Dat is mogelijk, maar ik geloof het niet, gebaseerd op de “rest” van mijn “surfervaring”. En aangezien Opera een marktaandeel van ongeveer 2% heeft, geloof ik niet dat reclamemensen er extra veel moeite voor doen, om die gebruikers speciaal te irriteren…
   😉

  4. Nee het was een vreselijk ding inderdaad. Ik kreeg google ads nooit aan de gang voor de advertentie ruimte in de footer en daar gebruik ik dus andere reclame netwerken, maar die leverden nooit wat op, daarom heb ik gisteren even een ander reclamenetwerk daar geplaatst en die kwam acuut met dat vreselijke ding en als ik dat had geweten had ik het natuurlijk nooit gedaan.

   Die heb ik er dus onmiddelijk weer afgegooid maar veel mensen hebben die popup gehad.

   Nu staan er advertenties van Ad Dynamo en die zijn geloof ik wel braaf. Daaronder staat “adverteer hier” en als je daar op klikt kun je via adverteerdirect voor veul geld advertentieruimte bij ons kopen.

   Maar popups en take-overs haat ik net als iedereen en dat gaan we hier nooit doen.

  5. nogmaals @4 – Misschien is het openhouden van één generieke technische draad geen slecht idee. (“jvdheuvel”s hobbyhoekje” 😀 ), maar dan serieus… 😉

  6. Ik zal daar wel een zinnetje over toevoegen in het krapuliteiten alarm dat mensen daar ook algemene technische vraagjes kunnen stellen. Frequently asked questions zet ik sowieso bij HELP.

  7. Goed plan, want de “frequently asked questions” moeten natuurlijk ook eerst gesteld kunnen worden, voordat ze in dat illustere rijtje kunnen worden opgenomen…
   :mrgreen:

  8. Ik heb op deze site nog nooit reclame gezien. Ik gebruik Firefox met adblock als filter + CustomizeGoogle.

  9. Je doet maar wat je niet laten kan. Die advertenties zijn sowieso bedoeld voor mensen die er op klikken en niet voor mensen die zich er alleen maar aan ergeren. 🙂

  10. Ja, en eigenlijk irriteerden me de reclames op zich helemaal niet zo. (Alleen als mensen over Firefox-extensies beginnen… 😀 ) Dit is immers niet de enige site, die reclame verankert. Alleen die popup reclames zijn een vervaarlijk teken des tijds, geloof ik. Aan in de site verankerde reclame kun je immers gemakkelijk wennen. “In your face” reclame, die letterlijk uit het niets komt, is het echte probleem…
   😉

  11. Overigens is dat geen wordpress plugin maar een bbpress plugin maar dat terzijde. Bbpress hebben we ook wel maar alleen Keira en ik gebruiken het, wegens gebrek aan belangstelling van de anderen.

  Reacties zijn gesloten.