Grote verwarring bij brievenbuspisvingerlikkers over migratie

Het Sociale Gezicht van het CDA, we hebben het hier al vaker besproken, is nu volop actief. Hoe werkt het in het gedoogconstruct? Nou de PVV en VVD zeggen dat ze buutenlaanders KEIHARD willen weren en liefst ook buitenschoppen, hoe schrijnender de gevallen, hoe beter, want dat staat stoer. En Het Sociale Gezicht van het CDA treedt daar KEIHARD tegen op, want dat staat sociaal. Vandaag hebben we in het kader van Het Sociale Gezicht Van Het CDA een optreden in de CDA bode van minister Gerd Leers, die kennelijk naar een publieke afranseling door Wilders en de zijnen solliciteert;

„Migratie is een verrijking voor onze samenleving.” Dat zegt CDA-minister Gerd Leers (Immigratie en Asiel) vrijdag in het blad van het Wetenschappelijk Instituut van het CDA. Leers stelt dat een samenleving die migratie tegen wil gaan „op de verkeerde weg” is. Hij wil migratie de komende jaren „uit de negatieve sfeer halen en het positieve beeld onderstrepen”. Hij betreurt het dat migratie door de politieke en maatschappelijke discussie van de afgelopen jaren in een kwaad daglicht is komen te staan. (Telegraaf)

Supergedoger Geert (gedoogt ALLES) pareert dit met een superstoere opmerking “Leers bezigt CDA-onzinteksten over immigratie. Beetje dom. Maar PVV rekent hard af op nakomen afspraken en resultaten. (Twitter)” maar “vergeet” hierbij te vermelden dat er helemaal geen afspraken over resultaten gemaakt zijn. Immers weliswaar wil het gedoogwrak de immigratie uit niet-westerse landen terugdringen (of zoiets, wil ik vanaf zijn) maar de regering heeft desgevraagd diverse malen aangegeven geen cijfers te kunnen/willen noemen. De PVV idem dito.

Stel dat ze echt wat substantieels zouden veranderen aan die migratie zouden ze dat heus wel laten weten hoor wees maar niet bang.

En zo zaaien de gedogers de verwarring waar rechts Nederland zijn vingers bij aflikt.

Update: “Wilders zegt Leers de wacht aan” (rest van bovenstaande blijft onverminderd van toepassing.)

 

17 gedachten over “Grote verwarring bij brievenbuspisvingerlikkers over migratie”

 1. “Maar PVV rekent hard af op nakomen afspraken en resultaten”

  Dat roept ie al een jaar, en over drie jaar roept ie dat nog.

 2. Ja en alle PVV-aanhangers staan drifitg te knikken met hun hoofdjes, net van die plastichondjes achterin een auto.

 3. Keira Schreef:

  Ja en alle PVV-aanhangers staan drifitg te knikken met hun hoofdjes

  Dat zijn de lik-bewegingen naar hun pootjes ipv van de vingers

 4. Het begint zo flauw te worden om in de titel keer op keer over pies en poep te praten. Dat doen kleuters ook.
  Of hebben jullie iets met faecaliënfetisjisme. (woord voor Abdul !! Hij snapt ’t waarschijnlijk niet, maar dat geeft niet)

 5. # Het schepsel #6 Liera solliciteert er m.i. naar om minstens een half jaar verwijderd te worden. 😥
  Ben haar onderbuikse nazimethoden aardig beu. Hoop dat er wat aan gedaan kan worden.

 6. Dacht dat er hier regels waren m.b.t. “of topic” en op de man spelen. Worden toch door menigeen met voeten getreden.
  🙁

 7. Het schepsel Liera bezoekt deze site al 2 jaar dagelijks waarvan 95% van de tijd vanachter een IP ban. Ik begin weer te begrijpen waarom. Ik denk ook dat ik Liera maar weer opruim. Inhoudelijk over poep en pies: ik constateerde vandaag dat dit piskabinet draait om pis. Ik heb het niet bedacht. Het brievenbuspissen niet en de plaszak ook niet. Klachten -> het kabinet.

 8. @ Liera: doe eens ophouden? (Oeps, alweer iets met p.&p. 😛 )

  Ik ben een tijdje hoofdmoderator van een groot forum geweest waar ook veel mensen van jouw politieke voorkeur kwamen. Toch accepteerden ook zij meestal mijn beslissingen want als je van *mij* een bekeuring kreeg, wist iedereen dat je het echt verdiend had.

  Dit was dus een tweepunter geweest wegens “ruzie uitlokken”.

 9. laat het onwelriekend bacterie liera maar kijken en komen hiero..dan weet hij/zij en haar/zijn achterban hoe we hier waarheden schrijven en hoe steeds de ideologenpropaganda van haar/zijn achterban hier wordt verduidelijkt en naar waarheid wordt neergezet..anders hebben we er nog niks aan

 10. @all
  Ben het met Kevin eens.
  Kan niet zo zijn dat we kritische geluiden van rechts, hoe ongefundeerd wij die wellicht vinden, gaan weren.

  Maar ik denk wel dat wij ons allemaal aan de, voor dit forum geldende spelregels, dienen te gaan houden. Anders is er geen constructieve discussie meer mogelijk. En dit is met de geldende regels vaak al moeilijk genoeg.

 11. Er worden hier alleen geluiden geweerd die in strijd zijn met de REGELS en ik denk dat we daar nog heel erg coulant bij optreden. Ik zie hierboven overtreding van REGEL E, F, G, en K en ik zag gisteren ook nog wat andere overtredingen o.a. REGEL A en H. En dat door iemand die hier al minstens 6 keer geband is en ook weer toegelaten. Daar ga ik verder niet veel tijd aan verspillen. Zie verder de REGELS.

 12. kevin Schreef:

  laat het onwelriekend bacterie liera maar kijken en komen hiero..dan weet hij/zij en haar/zijn achterban hoe we hier waarheden schrijven

  Kevin, pas op hoor met je woordkeus, (onwelriekend bacterie liera) 🙂 als je dit soort dingen schrijft, beschuldigen Liera & haar onderbuuf Nicky je van onfatsoenlijk gedrag, hoewel je het netjes hebt opgeschreven vind ik.
  Creatief woordgebruik moet kunnen. Alleen snapt dat koppel zulks niet en het begrijpt ook geen ironie en satire, zoals het meeste pvv-scum, Zij menen onderbuiks ad hominem te mogen fulmineren, wij moeten onze monden houden, blijkens hun verspreide reacties hier. En dat is jammer voor het Krapuulpeil, want mensen gaan dan toch geïrriteerd terugreageren, waardoor deze trolles er vervolgens weer een bruin schepje bovenop doen.
  Tot slot: ze mogen best meelezen als hen dat lukt, al snap ik hun drijfveer niet, mee mogen pràten moeten ze eerst verdienen lijkt me zo.

 13. @ Abdul Alhazred:
  Ja Abdul je hebt gelijk..maar ik wil gewoon dat af en toe liera en zijn/haar vriendjes/vriendinnetjes weten dat zij waardeloos en gewoon voetvegen zijn,en dat reacties tegen hen worden gelezen en dat zij zich boos maken en de waarheid onder ogen krijgen,vooral wanneer ze er geen weerwoord op hebben gaan ze schelden dat heb ik met liera al meegemaakt toen hij/zij nsbers als verzetstrijders zag…wat een afgang

 14. On topic: “Hij wil migratie de komende jaren..”

  Khou zielsveel van grenzeloze beloftes die over de “komende jaren” gaan. 🙂

Reacties zijn gesloten.