Dchar hoeft Nederland echt niet dankbaar te zijn

Majda Ouhajji, student journalistiek, veegt de vloer aan met haatbraller Ephimenco, die meent dat acteur Dchar wel wat dankbaarder mag zijn voor al het moois in dit land, want “In dit land is nog nooit een Marokkaanse filmregisseur door een autochtone terrorist vermoord“. In zekere zin is dat een prachtig standpunt van Ephimenco, want volstrekt imbeciel. Zoals we Ephimenco kennen. De moord op Van Gogh heeft niks met acteur Dchar te maken. Of wel soms? Inkoppertje voor Majda Ouhajji dus die er verdienstelijk mee afrekent. Helaas snappen de reageerders van Trouw er weer geen reet van (Trouw).

7 gedachten over “Dchar hoeft Nederland echt niet dankbaar te zijn”

 1. Dit is uiterst scherp gezien van @jvdheuvel die hier in een klap de ideologie van handjesklapper Epheumerenco doet ontmaskeren:
  ” In zekere zin is dat een prachtig standpunt van Ephimenco, want volstrekt imbeciel.”

  Zo is werkelijk alles over Ephimenco gezegd.

 2. Ephimenco weet veel over het vermoorden van Moslims , het was zijn vader’s beroep in Algerije …

 3. Ephimenco is vooral een Franse inmenging in Nederlandse aangelegenheden

  http://www.liberales.be/interviews/ephimenco

  een citaat:

  “In het slot van je boek richt je je tot Mohammed B, de moordenaar van Theo van Gogh. Wat heb je hem te zeggen?

  Sylvain Ephimenco: Dat hij zijn menselijkheid heeft verloren. Ik wil zijn overtuiging kapot schrijven. Het kan zijn dat er een goede, rechtvaardige en barmhartige god bestaat, alhoewel ikzelf niet geloof, maar er bestaat zeker geen god van dood, van wraak, van vernedering. Het kan zijn dat er een god van liefde bestaat, maar dan heeft Mohammed B. hem kennelijk nooit gehoord. Ik was geen vriend van Theo van Gogh, maar ik ben nu wel een vijand van zijn moordenaar.”

  Ephimenco heeft zichzelf niet alleen tot een vijand van Mohammed B. gemaakt, hij staat net zo vijandig tegenover Achmed & Fatima (die part noch deel hebben aan de dood van Van Gogh) en ieder weldenkend mens

  om Mart Smeets te citeren: Ephimenco moet zijn ongelooflijk grote bek houden

 4. Alles wat je doet doe je met EIGEN inzet en met het resultaat daarvan hoef je je land NIET dankbaar te zijn! Laat het land JOU maar dankbaar zijn als er toch zo nodig met dankbaarheid rondgestrooid moet worden!

 5. De standpunt van Ephimenco is een echo van het gedachtegoed die vooral in CDA kringen in Nederland floreert: een BUITENLANDER (vul maar zelf in waar hij vandaan komt) MOET (!) ten alle tijden dankbaar zijn voor wat hij door slavendrijvers hand aangereikt heeft gekregen.

  Het is een opvatting uit de tijden van de slavernij, maar helaas leeft het nog in keurig, traditioneel, christelijk Nederland. Elke buitenlander is dus geen Nederlander en moet elke dag met een uitgesproken uitdrukking van dankbaarheid jegens de autochtone Meesters op straat rondlopen.

  ” Hij moet er dankbaar voor zijn dat Marokkanen zomaar van alles kunnen bereiken, ondanks hun Marokkaanse achtergrond!”

  Dit is dan ook de imbeciliteit van Eupheumerenco:”

  *Buitenlanders mogen nimmer en nooit kritisch zijn. Gewoon verboden!
  *Buitenlanders mogen nooit een mening hebben die tegen de mening van de autochtonen in strijkt. Gewoon verboden!
  *Buitenlanders mogen immers en ALTIJD (!) dankbaar zijn ook als ze racistisch en xenofoob overgespuugd worden. Gewoon hartelijk voor danken.
  * Buitenlanders mogen geen eigen mening hebben.
  * Buitenlanders mogen geen eigen kleding dragen.

  Imbeciliteit kent geen grenzen.

Reacties zijn gesloten.