8 gedachten over “Cees Meeuwis (VVD): Koken voor daklozen? MAG NIET!”

 1. ” ‘Fuck die sloebers.”

  Is dit direct uit de VVD partijprogramma?

  “‘Droplul van het jaar’-award.
  Terechte nominatie en die kan ook zonder hulp van de mol.

 2. Gewèldige column van die Bas Taart, inderdaad!

  Kunnen we die Meeuwis niet opgeven voor dat programma waar mensen een week op straat moeten leven? Wat een ongelooflijke zak.

 3. Zeer ernstig, het zal je vader maar zijn… hoe kan je dan nog trots zijn op je vader als hij net een zooitje zwervers een maaltijd heeft afgepakt.

 4. Gevalletje ver van de samenleving en weet niet wat er speelt. Ook niet gek als je opgesloten zit in je eigen wereldje. Dit is echt typisch een papierenwethouder. Die mensen bestaan alleen op papier en uit cijfertjes. Durf te wedden dat hij zelf nooit op werkbezoek is geweest bij de daklozen.

 5. @4 Nee hoor dat weet hij best, dit is zo’n ouderwetse “heer op stand” Brabo. Die zichzelf heel belangrijk vind en de rest maar moet werken voor zijn eten. Want arm zijn is een keuze. Het is al aardig volgens hem dat ze in zijn bijzijn mogen zijn, of dat ze eten van hem krijgen als ze voor hem werken. Want het is hun eigen schuld!

  Dit is een typisch gevalletje van wat vroeger Adel was en zo’n typische Rooms Katholieke zak. Zo paaps als de pest. Deze zijn nog erger dan een Herenboer in Groningen, die betaalden tenmisnte nog, al was het maar een beetje.

 6. Rijke of machtige mensen willen graag dat armen lijden, en liefst zo veel mogelijk.

 7. ik heb een tering verschrikkelijke rotbui vandaag
  en dan ook weer zulks nieuws

  naast zaplog die nazistisch geworden is en donner die weer van allerlei smerigs in de koker heeft om nog meer armoe te kweken

  ik heb derhalve een voorstel om
  ALLE restaurants in Breda te verzoeken niet meer te koken voor de heer CEES MEEUWIS

  heeft natuurlijk meer impact als het navolging krijgt

 8. jezus christus zijn jullie allemaal moddervet daar in breda?

  wat een boel restaurants voor zo’n saaie kutstad!!

Reacties zijn gesloten.