Wie zegt er “doe eens normaal man” tegen Sietse (vliegen) Fritsma

De Rotterdamse haven en Schiphol moeten dicht voor Marokkaanse schepen en vliegtuigen als Marokko blijft weigeren illegale criminele Marokkanen uit Nederland terug te laten keren. Met deze maatregel wil de PVV Marokko dwingen vluchten met uitgezette vreemdelingen toe te laten. (Parool + graf)

Dat zei PVV-Kamerlid Sietse Fritsma dinsdag in een overleg met minister Gerd Leers (Immigratie en Asiel), je weet wel, de man die onlangs een niet onverdienstelijk toneelstukje opvoerde als Het Sociale Gezicht van het CDA maar tot de orde werd geroepen door het hoofd van de brievenbuspisserij, Mark Rutte.

Terecht merkte reageerder kaaskop in het krapuliteitenalarm op dat de frequentie van dergelijke krapuliteiten omhoog lijkt te gaan, wellicht een poging om de ontvankelijkheid van het publiek te peilen om te zien of de tijd al rijp is voor de stekker van Sap. Heel wel mogelijk, maar wat ook gewoon kan is dat dit gewoon een wedstrijdje vérpissen (daar heb je het, alweer pis) betreft tussen Fritsma, met zijn krapulenporum, en Leers, met zijn uitgestreken roomse smoel.

In woorden natuurlijk, niet in daden. Dat spreekt voor zich.

Stel je voor dat onze volksvertegenwoordiging en regering hun woorden zouden omzetten in daden. Ik denk in zo’n geval aan wat de Engelsen vroeger hadden; een ketting over de Thames. Of de Duitsers: die hadden de Siegfriedlinie.

Wordt ongetwijfeld vervolgd. Gaap.

Update: weten Leers en Fritsma dan niet dan hun bloedbroeder Maxime met zijn gladde bek dit 3 jaar geleden al lang geregeld heeft met alle bijbehorende poeha? LOL

7 gedachten over “Wie zegt er “doe eens normaal man” tegen Sietse (vliegen) Fritsma”

 1. Nee Sietse, als je een land chanteert, gaan ze niet beter meewerken, maar nét zo disproportioneel terugreageren EN een paar van hun vriendjes vragen om mee te doen, waarna vervolgens de hele zooi escaleert tot alle personen, bedrijven en goederen de wederzijdse grenzen niet meer overkomen.

  Moet je eens opletten wie er straks het beste zonder de ander kan. 😛 (Bytheway, hoeveel criminele EN illegale Marokkanen zijn er eigenlijk in Nederland? Stuk of 10?)

 2. Er werd in 2008 gerept over 400 illegale Marokkanen. Maar er wordt niets gezegd over criminele illegale Marokkanen. Hoe hoog is dat aantal? Hoeveel zijn er van de eerste dan wel de tweede groep ook daadwerkelijk door Marokko teruggenomen?
  Het lijkt me zeer terecht dat Fritsma deze zaak weer op de agenda zet.

 3. Nicky Schreef:

  Er werd in 2008 gerept over 400 illegale Marokkanen. Maar er wordt niets gezegd over criminele illegale Marokkanen. Hoe hoog is dat aantal? Hoeveel zijn er van de eerste dan wel de tweede groep ook daadwerkelijk door Marokko teruggenomen?

  Er is geen illegale Marokanenprobeem. Zulks bestaat slechts in de verdwaasde en verweekte breinhopen van pévévé-fanatiekelingen. Minderwaardig moerasvolk dat morgen gelukkig uit moet checken uit mijn mooie Nederland.

 4. @4

  vierfuckinghonderd illegale Marokkanen? dat zijn nog meer mensen dan we boerkadraagsters hebben!

  als ze allemaal tegelijk een bommetje doen voor de kust van Scheveningen dan hebben we nog geen tsunami

  de meeste illegalen proberen onder de radar te blijven, dat lukt niet echt als je Holleeder speelt (sorry Willem, niet persoonlijk 🙂 )

  misschien heeft Sietse wel goede ideeën hoe we de economische crisis kunnen bezweren

  waarschijnlijker is dat er alleen maar racistische bagger in zijn vette kop zit

Reacties zijn gesloten.