Schokkend & brekend: Greenpeace wilde Nederland vernietigen middels nucleair inferno

Echt super baanbrekend Greenpeace nieuws; ze hebben geprobeerd een nucleair treintransport te laten ontsporen door middel van het graven van een terroristisch gat. Hierdoor is het Nederlandse volk ternauwernood ontsnap aan een gruwelijke ramp van oud-testamentische proporties. Tenminste als we de Telegraf moeten geloven en Prof. Dr. Mr. Ir. Richard de Mos (PVV). Mos: “Greenpeace heeft willens en wetens“ mensenlevens in gevaar gebracht bij een actie tegen een kerntransport van Borssele naar Frankrijk” en wil dat “de overheid alle contacten met deze criminele organisatie verbreekt” (Telegraf). Greenpeace geeft om 11u een persco maar heeft al benadrukt dat de actie in geen enkel opzicht gevaarlijk is geweest.

Wat is het nu?

Nou we kennen natuurlijk de Telegraaf. En we kennen ook Prof. Dr. Mr. Ir. Richard de Mos (PVV); “ik had directeur van een basisschool kunnen zijn als ik het geambieerd had” (maar hij was het dus niet ook al stond het op zijn CV), nou en Greenpeace had dus een levensgevaarlijke terreuraanslag kunnen hebben plegen als ze het geambieerd hadden maar Greenpeace kennende zal dat wel meevallen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Update: levensgevaarlijke Greenpeace terreur bleek een nucleaire ballon.

Voorpagina telegraaf op dit moment 😀

Oh nog een update: OM gaat onderzoeken wat de gevolgen hadden kunnen zijn deze levensgevaarlijke nucleaire terreuraanslag van Greenpeace. Nou Tsjernobyl? Hirosjima? Need I say more?

19 gedachten over “Schokkend & brekend: Greenpeace wilde Nederland vernietigen middels nucleair inferno”

 1. Merkwaardig…
  Volgens de pro-kernenergie lobby is kernenergie niet gevaarlijk en ook transport en opslag van dat (afval)spul niet.
  Greenpeace en andere milieu-organisaties waarschuwen voor dat spul omdat er gevaar is voor ongelukken.

  Dus Greenpeace heeft gelijk gekregen van de lobby.

 2. Tis wel opvallend inderdaad. Je hoeft maar een piepklien gaatje te graven bij zo’n transport en er ontstaan afgrijselijke en levensgevaarlijke situaties. Niet echt veilig dus.

 3. Greenpeace NL reageert door te stellen dat een activist werd gearresteerd bij het verbergen van een spandoek in een kuil.
  http://www.greenpeace.nl/Nieuws_2011/Vreedzaam-protest-bij-kerntransport/

  Greenpeace Duitsland gaat veel verder dan het ophangen (of begraven?) van een spandoek. Tijdens jaarlijkse afvaltransporten naar Gorleben voeren ze verrassingacties door vrachtwagens aan de weg te verankeren en mensen aan het spoor te ketenen. Dit alles onder de dekking van massale (10.000en) demonstranten die er collectief niet voor schuwen het grind tussen de bielzen te verwijderen en onder toeziend oog van 10.000en politiemensen en soldaten. Eind november 2011 zal er weer zo’n transport van La Hague (fr) naar Gorleben plaatsvinden. Ondanks het feit dat kernenergie nu echt afgebouwd schijnt te worden in Duitsland is het voorgestelde plan kernafval in zoutkoepels op te slaan nog steeds onderwerp van discussie en massaal protest.
  Deze acties van Greenpeace en andere burger- en boerenorganisaties rond Gorleben zijn altijd gericht tegen goederen en nooit tegen mensen of ambtenaren (hoewel ze vaak uitgevoerd worden met groot gevaar voor eigen lijf en goed).

 4. weer een faal voor de PVV

  ze zullen wel weer stijgen in de peilingen van Maurice le Chien

 5. Volgens Greenpeace is er aleen een kistje begraven met daarin een grote gele ballon met een kernenergiesymbool daarop. Deze ballon had uit het kistje moeten komen op het moment dat de trein zou passeren. Simpele actie met de grootst mogelijke puibliciteit.

 6. gerard Schreef:

  Volgens Greenpeace is er aleen een kistje begraven met daarin een grote gele ballon met een kernenergiesymbool daarop. Deze ballon had uit het kistje moeten komen op het moment dat de trein zou passeren. Simpele actie met de grootst mogelijke puibliciteit.

  ’t Is momenteel in het hournaal op Nederland 1 te zien.
  De grap is ook nog dat de machinist tevoren ook gewaarschuwd zou worden om de trein te laten stoppen zodat er meer effectiviteit er uit te halen was.
  Want inderdaad, alleen een ballonnetje stuk rijden stel niet zo veel voor, al is het volgens de Telegraaf en PVV iets wat op het randje van een kernramp zit.

 7. Natuurlijk is dat spul gevaarlijk! Maar om het door dergelijke akties nog gevaarlijker te maken geeft geen pas. Overigens is Greenpeace wel meer van de pot gerukt bezig. Weet u nog van die rotsblokken in zee storten? Die overigens nog steeds meer gevaar opleveren dan waartegen het gericht was. Deze gasten zijn meer ter eigen glorie dan in het algemeen belang bezig.

 8. Merkwaardig, al die herrie uit de hoek van lui die voortdurend de veiligheid van kernenergie bezingen.

 9. Als die actie al zo gevaarlijk zou zijn geweest bewijst het alleen maar het punt van Greenpeace, nl dat je niet met treinen met kernafval rond moet rijden.

 10. Oh nog een update: OM gaat onderzoeken wat de gevolgen hadden kunnen zijn deze levensgevaarlijke nucleaire terreuraanslag van Greenpeace. Nou Tsjernobyl? Hirosjima? Need I say more?

  Ik hoop dat ze een beetje voorzichtig zijn bij dat onderzoek.
  Het kan levensgevaarlijk zijn op dat spoor. Mogelijk worden er zelfs sporen van islamisering gevonden.

 11. @ Scheveninger:
  Die stenen waren ook ongevaarlijk: “Van elke steen die Greenpeace plaatst, worden de exacte coördinaten doorgegeven aan alle relevante autoriteiten, zoals de Nederlandse Kustwacht. “

 12. Hoezo wat de gevolgen hadden kunnen zijn?
  Alles is toch volkomen veilig geregeld? en brengt nucleair vervoer en opslag toch geen enkel gevaar met zich mee? als we de voorstanders moeten geloven.
  Dus vanwaar die ophef?

 13. jvdheuvel Schreef:

  Tis wel opvallend inderdaad. Je hoeft maar een piepklien gaatje te graven bij zo’n transport en er ontstaan afgrijselijke en levensgevaarlijke situaties. Niet echt veilig dus.

  Wat kletsjenou, tegenwind is bvb meerdere malen gevaarlijker!

Reacties zijn gesloten.