4 gedachten over “Hosties aan homo’s weigeren bij katholieke kerk is pure discriminatie”

 1. Grandioos !!!!! Die superBLOOTfoto uit SYDNEY !!!!!!!!
  Echt een voorbeeld voor de katholieke kerk hier…………
  Als je die geestelijken nl. ook uitkleedt, vallen zij niet op tussen al die blote mensen. Niemand kan daar wat verbergen, allemaal naakt; directer en opener kan niet. Er valt daar niks te discrimineren en te excommuniceren. Dat zijn allemaal menselijke (kerkelijke) uitvindingen en vooroordelen.
  Je mag wel in de katholieke kerk en leer geloven, maar als groep holebi’s wordt je geweigerd. Wat een kardinale onzin !!!!!!!!
  Oja, kardinalen, ook zo’n groep potentiële homo’s, met de paus aant hoofd. Wat een boterberg(en): als je een zwarte jurk aan hebt, mag je blijkbaar wel wel aan jonge jongetjes en meisjes (bij nonnen nie anders) zitten!!!!!! Dat zijn dan de voorgangers van de katholieke kerk. Zij stellen zich boven de leer en boven God en zelfs boven de Wet; respectloos, aanmatigend, mensonwaardig, discriminatoir !!!!!!!!! En, als je elkaar liefhebt, hetgeen Christus zelf zei, wordt je op ‘vunzige’ gronden van deze partij geweerd en dus géén communie.
  Vergassers, mensenkillers, (kinder)verkrachters, religieuse sexaddicts, misdadigers (tegen de mensheid), buitenhuwelijkse kinderen, ex-partners, premarried people en noem ze allemaal maar op: welkom bij deze club, doe gezellig mee en ontvang gewoon de communie. En als holebi wordt je er nie voor vol aangezien. Wat een hypocriet zootje !!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ik ben homo ja, maar ik praat ook uit ervaring als oud-seminarist; en ze hebben in die tijd ook vaak aan mij én aan mijn schoolgenoten gezeten hoor !!!! Geen mens die ik er verder ooit over heb gehoord. Als alle door geestelijken misbruikten eens hun boekje open zouden doen, zou de katholieke kerk meteen te gronde zijn, je zou voor geen goud geld nog ooit tot zo’n verdorven club willen horen noch je wat op de mouw laten spelden… 😈

 2. ]ja dat denk ik ook die priesters zijn vieserikken, bha stelletje vuilbekken. en de hele katholieke zooi.paters nonnen enz…waarom zijn jullie pater,non,.kaplaan,pastoor, en wat,al nie meer, bha stelletje viezerikken ik ben nie meer katholiek, bhaaaaa viese kindermisbruikers.een gewoon leven zat er waarschijnelijk nieyt in. nou jullie weer. bha kots kots kots,…….

 3. ja zo is het katholiek is een viese bende, bha wat een zooi verder, kunnen niets berijken ,kunnen zich alleen maar aan kindern vergrijpen,alle katholieken schrijf je nu uit. doen he………………

Reacties zijn gesloten.