11 gedachten over “D66 en SP: Wilders bedreiging voor samenleving”

 1. Het kan wel zo zijn, maar het is als politicus niet handig om het te zeggen. Daarom heeft Bos zich daar ook van gedistantieerd. Laat de rechter daar maar een uitspraak over doen. Verder is Wilders afgegaan op zijn deel van het debat, namelijk de moslimdiscussie. Hij is aangepakt door Bos en Pechtold, terwijl hij dacht daar makkellijk op te scoren.

 2. Ja, en? Als Wilders zich gediscrimineerd voelt moet hij naar de rechter gaan. Ik denk dat hij niet sterk staat. Ik denk dat je aan de andere kant inderdaad wel hard kunt maken dat hij een bedreiging is. Het is een politiek debat over wie straks Nederland gaat regeren. Ik hoop dat er nog veel meer tegengas komt.

 3. Pechtold bij Nova Politiek: reactie op “waar zou de D’66 zijn zonder de PVV”. Wilders zou nergens zijn zonder de Moslims. :mrgreen:

 4. @Sjef, gezien en bedankt.

  ja, sterk vond ik Wouter Bos wel in zijn reactie naar wilders.
  🙄 en Wilders? die draait zijn plaat af die ie al jaren afdraait. daar kwam niets zinnigs uit verder.
  want deporteren is nog steeds zijn oplossing.

  verder is ie goed in onderbreken en extra tijd vragen.

  wat is er trouwens mis met het feit dat Agnes Kant, Wilders een gevaar voor de samenleving noemt?

  ze heeft niet gezegd dat ze de Indo Wilders een gevaar vindt. wel hetgeen hij, Wilders, “preekt”.

  totaal off topic. wat is die Wilders toch altijd met zijn mond, wangen en tong bezig als ie even de mond niet open mag doen. zou hij er op bijten om zich in te houden?

  LOL ook, Antillianen scoren het hoogst in de misdaad cijfers? maar de Koran moet daar nog opengesneden worden.

  lekker slapen nu, dag dag.

  Agnes, wil nog teveel zeggen in te weinig tijd. daarom struikelt ze soms. (denk ik). maar een heel terechte opmerking van haar. die door velen gedeeld wordt en wat ook dikwijls geschreven staat, de gedachte is niet nieuw.

  ik ga slapen – CU later

 5. Ik zeg niet dat er iets mis mee is of dat het strafbaar is, maar het is niet handig. Je geeft het tegenkamp gelegenheid om dat tegen je te gebruiken. Vergeet niet dat er ook SP-ers zijn die neigen om PVV te gaan stemmen. Met zo’n opmerking haal je ze niet over, maar jaag je ze eerder weg.

 6. Net bij Nova zat er zo’n muts en die noemde dit ook weer een WOII vergelijking, vergis ik me nou of was dit helemaal geen WOII vergelijking? Het was gewoon de volkomen terechte opmerking dat PVV een gevaar is voor de samenleving is. Wat gewoon een feit is. Dat kunnen sommige mensen niet leuk vinden maar het is wel zo. Het probleem kan hoogstens zijn dat Wilders als persoon zelf geen gevaar voor de samenleving is. Maar aangezien hij dusdanig als enige verantwoordelijk is voor alles wat met de PVV te maken heeft kun je dat ook weer verklaren.

 7. @Sjef #7.

  om de hete brij heendraaien? “de waarheid mag gezegd” volgens de Leider.

  HIJ is een gevaar en heeft dat al bewezen. want er is al sprake van 2 deling en polarisatie.

  mensen die “overgehaald” moeten worden en weglopen om zo’n uitspraak, die moeten dan maar op Wilders stemmen.

  bah

  truste

 8. Wilders=de Stichting=de PVV

  iets anders heb ik nog niet gelezen. een partij is het nog steeds niet.

Reacties zijn gesloten.